Nasıl Rezil Oldum!

timesinfinity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
3.437
19.030
128
Merhaba,

Akşam hava çok sıcak olunca elime telefonu alıp balkona çıktım.Kulağıma da kulaklıkları taktım ,bacak bacak üstüne attım keyif yapıyorum.. Etrafta da kimsecikler yok,keyfim yerinde falan..Bi yarım saat geçti.. Annem geldi dürttü beni "Kalk millet İstiklal Marşı okuyor" diyerek.Kafamı çevirmemle herkesi balkonlarda görmem bir oldu.Herkes hazır olda ve ellerinde bayraklar..Aksi gibi İstiklal Marşı'nın da sonuna gelmiş.Utançla kendimi içeri attım.Sanırım bir daha balkona çıkmayacağım hiç, bir de insanlar beni vatan haini mi sandı acep utancı girdi içime.Herkes hazır olda ben bacak bacak üstüne atmış oturuyorum öyle😔

Not: 19.19da İstiklal Marşı okunacağını biliyordum öncesinden ama unutmuşum nasıl olduysa.

Not 2:bdv konusu mu bilmiyorum. Değilse de engellenmeye razıyım zaten bir ceza hak ediyo gibi hissediyorum.Hoşça kalın

Not3: Annem dürtünce direkt içeri kaçmadım arkadaşlar.Annemle hazırola geçtik ama İstiklal Marşının sonuydu.4-5 saniye var yok.Sonra içeriye Vınnn...

Son düzenleme:
Gören varsa bile 1 haftaya kimse hatırlamaz. İnsanlar beni vatan haini mi sandı demenize güldüm ne yalan söyleyeyim. İçi boşaltıldı o kalıbın iyice. En basit şeye çat diye vatan hainliği deniyor ama alakası yok. Bu kadar dert etmeyin
Biliyorum bu ülkede zıt görüşlü herkes birbiri için bunu itham etmekte. Ama ne bileyim çok utandım işte.

Siyasi yorum değil valla ama ülke vatan haini kaynıyor, bir de pişkinler. Bir haltlar karıştırıyorlar, ertesi gün unutuluyor filan. Sizinki gayet insanlık hali. Şundan sebep etiketleme yapacak insan da gitsin gerçek sorunların peşini kovalasın bence. Utanmanızı anlarım da, bir iki güne birşeycik kalmaz. Ama niye içeri kaçtınız, o kısmı anlamadım. =) Anneniz uyardığı gibi kalkıp hazır ola geçseydiniz ya...

Siyasi yorum değil valla ama ülke vatan haini kaynıyor, bir de pişkinler. Bir haltlar karıştırıyorlar, ertesi gün unutuluyor filan. Sizinki gayet insanlık hali. Şundan sebep etiketleme yapacak insan da gitsin gerçek sorunların peşini kovalasın bence. Utanmanızı anlarım da, bir iki güne birşeycik kalmaz. Ama niye içeri kaçtınız, o kısmı anlamadım. =) Anneniz uyardığı gibi kalkıp hazır ola geçseydiniz ya...
Yazımın o kısmını güncelleyim birazdan.

Annem dürtünce ayağa kalktım,aptal aptal etrafıma bakındım ama İstiklal Marşo bitti o an.Sonra içeri attım kendimi.Ama ikisi arası 5-6 saniye var yok

Yazımın o kısmını güncelleyim birazdan.

Annem dürtünce ayağa kalktım,aptal aptal etrafıma bakındım ama İstiklal Marşo bitti o an.Sonra içeri attım kendimi.Ama ikisi arası 5-6 saniye var yok
Evet güncelleyin bence de, sonraki yorumunuzu görünce fark ettim o ayrıntıyı. =)
Biz de balkona çıktık, çok az ev var burada ama herkes çıkmıştı, güzel oldu. İstiklal Marşı, İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı çaldılar bir daireden, epey coştuk. Ama hızlarını alamadılar sanırım, marşlar da tükenince şuan Gotye - somebody that i used know çalıyorlar. :KK45:

Evet güncelleyin bence de, sonraki yorumunuzu görünce fark ettim o ayrıntıyı. =)
Biz de balkona çıktık, çok az ev var burada ama herkes çıkmıştı, güzel oldu. İstiklal Marşı, İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı çaldılar bir daireden, epey coştuk. Ama hızlarını alamadılar sanırım, marşlar da tükenince şuan Gotye - somebody that i used know çalıyorlar. :KK45:
Hahah o da iyiymiş.Burası sıra sıra apartman ve herkes balkonlardaydı.Aynen marşlar da yeni bitti bizde de.Sırayla baya gittiler ama ben içerden eşlik ettim:)) Aslında çıksam iyi olurdu ama kalbim kaldırmadı haha.Güzel oldu baya,geçen 23 Nisan çok daha da coşkuluydu.
Ama ben bir süre balkona çıkmam herhalde artık .Zaten çok çıkmıodum,şansıma tükireyim:))

Cok hos bir durum olmamis ama saglik olsun.
Hic rezil olmalik bir olmalik bi durum degil.

Ben bi kere üstümü giyinmeyi unutup balkona cikmistim. Valla konunun basinda balkonu gorunce oyle bir sey bekledim 😂

Yazlikta dusa giricem aa bi baktim kenardaki legene minicik bi kurbaga girmis.
Balkondan ozgurlugune kavusturmak istedim 😂
Nasil bi bos bulunmaysa çıplak halimle 😂😁😁

Hahah o da iyiymiş.Burası sıra sıra apartman ve herkes balkonlardaydı.Aynen marşlar da yeni bitti bizde de.Sırayla baya gittiler ama ben içerden eşlik ettim:)) Aslında çıksam iyi olurdu ama kalbim kaldırmadı haha.Güzel oldu baya,geçen 23 Nisan çok daha da coşkuluydu.
Ama ben bir süre balkona çıkmam herhalde artık .Zaten çok çıkmıodum,şansıma tükireyim:))
Aman abartmayın ya, az çok tanıyorlardır sizi, ailenizi. Tanımıyorlarsa da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na şunun şurasında ne kadar kaldı. (izolasyonda zaman ölçümü yetimi yitirdim, evet) O gün ilk siz fırlar, siz söyler, telafi edersiniz. =))

Benim haberim bile yoktu okunacağından,babamlar okumuş benim odama geldi "vatan hayini çıkıp istiklal marşına eşlik etmedin" dedi öyle ögrendim... ama üzülmedim değil keşke bilseydim muhakkak çıkardım balkona
Haa bu arada babam şaka olarak hayin demişti,bir üyenin de dediği gibi içi baya boşaltılmış bir cümle olduğu için artık geyik yapılıyor
Sizin durum da hoş olmamış ama yapacak bir şey yok iki güne unutur insanlar

Back
X