Nasıl Rezil Oldum!

Aman abartmayın ya, az çok tanıyorlardır sizi, ailenizi. Tanımıyorlarsa da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na şunun şurasında ne kadar kaldı. (izolasyonda zaman ölçümü yetimi yitirdim, evet) O gün ilk siz fırlar, siz söyler, telafi edersiniz. =))
Haklisiniz. Balkondaki bayrağımız büyük aslında ama daha da büyüğünü alıp asmayı düşünüyorum. Artık marşlar benden sorulsun:))
Konum saçma gelebilir ama iyi ki yazmışım yaf,içim rahatladı.Allah razı olsun

Cok hos bir durum olmamis ama saglik olsun.
Hic rezil olmalik bir olmalik bi durum degil.

Ben bi kere üstümü giyinmeyi unutup balkona cikmistim. Valla konunun basinda balkonu gorunce oyle bir sey bekledim 😂

Yazlikta dusa giricem aa bi baktim kenardaki legene minicik bi kurbaga girmis.
Balkondan ozgurlugune kavusturmak istedim 😂
Nasil bi bos bulunmaysa çıplak halimle 😂😁😁
Haha o da iyiymiş. Kafamı kaldırdığımda 1-2 kişi görsem belki çok etkilenmezdim ama maşallah bütün mahalle balkonlardaydı.Kısa bir an şoke oldum 🙈

kimse aklı başında bir insanın bu kadar bariz bir şekilde istiklal marşına saygısızlık yapacağını düşünmez. ben sizi görsem, hele kulaklığınızı da görsem kesinlikle iyi niyetli düşünürdüm. hani gerçek vatan haini bile 'hehe herkes marşı okurken ben ayaklarımı uzatam şarkı dinleyem tepki çekem' demez. belli ki istemsizce olmuş, bunu anlamayanın kendi art niyetidir.

Ahhahaa ben bayağı güldüm çok komik geldi.:KK53:

Hem n'olcak kız utanmış paylaşmak istemiş. Boşverin kasten yapanlar düşünsün sizinki bilinçsizce yapılmış.

Merhaba,

Akşam hava çok sıcak olunca elime telefonu alıp balkona çıktım.Kulağıma da kulaklıkları taktım ,bacak bacak üstüne attım keyif yapıyorum.. Etrafta da kimsecikler yok,keyfim yerinde falan..Bi yarım saat geçti.. Annem geldi dürttü beni "Kalk millet İstiklal Marşı okuyor" diyerek.Kafamı çevirmemle herkesi balkonlarda görmem bir oldu.Herkes hazır olda ve ellerinde bayraklar..Aksi gibi İstiklal Marşı'nın da sonuna gelmiş.Utançla kendimi içeri attım.Sanırım bir daha balkona çıkmayacağım hiç, bir de insanlar beni vatan haini mi sandı acep utancı girdi içime.Herkes hazır olda ben bacak bacak üstüne atmış oturuyorum öyle😔

Not: 19.19da İstiklal Marşı okunacağını biliyordum öncesinden ama unutmuşum nasıl olduysa.

Not 2:bdv konusu mu bilmiyorum. Değilse de engellenmeye razıyım zaten bir ceza hak ediyo gibi hissediyorum.Hoşça kalın

Not3: Annem dürtünce direkt içeri kaçmadım arkadaşlar.Annemle hazırola geçtik ama İstiklal Marşının sonuydu.4-5 saniye var yok.Sonra içeriye Vınnn...
Yazim seklin cok tatli😍😁 mahallede de seni boyle tanıyorlarsa ayiplamamislardir bence. Rahat ol korkma.

Kimseye bir şeyi kanitalamak zorunda değilsiniz ki. Biri sizi bir 'sey' olarak görmek istiyorsa , agzinizla kuş da tutsanız o şey olarak görür zaten.
İnsanların fikrinin ne önemi var ki?
Benim annem de kesinlikle asla benimsemedigim bir oluşumu destekliyor. Hatta propagandasını yapıyor, insanları çekmeye çalışıyor. Ben ise asla desteklemiyorum ve o oluşum lehine bir şey bile yapmadım bunca yıldır (lafı dolandirip anlatacak bir şey değil, gayet basit şey ama daha yeni bandan çıktım. Siyasi yorum diye kiblenmek istemiyorum)
Her neyse ,sonuç olarak ben o annenin kızıyım ve aynı evde yasiyoruz. Sonuç olarak bireysel olarak beni tanımayan herkes benim de o şeyin sempatizani olduğumu dusunuyor.
Acikcasi kimse beni o kesimden sansın istemem. Ama diğer insanların düşüncesi umrumda bile değil. Ne isterlerse düşünsünler hakkımda. Bir söz var ya 'beni bilen bilir,bilmeyen de kendi gibi bilir' diye
Aynen öyle düşünüyorum. Çok da tın yani.
Sen de böyle şeyleri, el alem ne derleri dert etme bence.
Boşversene...zaten bu ülkede görüşün ne olursa olsun karşı tarafın sempatizani için vatan hainisin:) bundan kaçış yok

Yazim seklin cok tatli😍😁 mahallede de seni boyle tanıyorlarsa ayiplamamislardir bence. Rahat ol korkma.
Teşekkür ederim ama mahallede kimsenin kimseyi tanıdığını sanmıyorum.
Eskiden hep müstakil ev falandı,tanırdık birbirimizi
Son 10 yıldır ise sıra sıra apartman,kimsenin birbirinden haberi yok.Belki de biraz ondan çekindim ama geçti şimdi.Balkonda kocaman bayrağımız var.O kadar kötü niyetli biri olsak o bayrak orda olmaz dimi ama 😁 Tabi dün mantıklı yanım devre dışı kaldığından kk'ya yazarak toparladm kendimi biraz.Bugün ise beynim de uyanmış falan iyiyim,gene balkona çıkarım kısmetse 🤪

Kimseye bir şeyi kanitalamak zorunda değilsiniz ki. Biri sizi bir 'sey' olarak görmek istiyorsa , agzinizla kuş da tutsanız o şey olarak görür zaten.
İnsanların fikrinin ne önemi var ki?
Benim annem de kesinlikle asla benimsemedigim bir oluşumu destekliyor. Hatta propagandasını yapıyor, insanları çekmeye çalışıyor. Ben ise asla desteklemiyorum ve o oluşum lehine bir şey bile yapmadım bunca yıldır (lafı dolandirip anlatacak bir şey değil, gayet basit şey ama daha yeni bandan çıktım. Siyasi yorum diye kiblenmek istemiyorum)
Her neyse ,sonuç olarak ben o annenin kızıyım ve aynı evde yasiyoruz. Sonuç olarak bireysel olarak beni tanımayan herkes benim de o şeyin sempatizani olduğumu dusunuyor.
Acikcasi kimse beni o kesimden sansın istemem. Ama diğer insanların düşüncesi umrumda bile değil. Ne isterlerse düşünsünler hakkımda. Bir söz var ya 'beni bilen bilir,bilmeyen de kendi gibi bilir' diye
Aynen öyle düşünüyorum. Çok da tın yani.
Sen de böyle şeyleri, el alem ne derleri dert etme bence.
Boşversene...zaten bu ülkede görüşün ne olursa olsun karşı tarafın sempatizani için vatan hainisin:) bundan kaçış yok
Haklısınız.Sadece dün benim için yer yarılsa da yerin dibine girsem olayı oldu o an için.En son küçükken böyle bişi yaşamıştım herhalde 🙈

Haklisiniz, insanlar ne düşünür die hayatımızı yönlendiremeyiz.Olgun tarafım bunu biliyor ama o tarafım dün devre dışıydı.Şimdi iyiyim teşekkürler ❤

Back
X