9 nisan 2019 salı
Sevgili günlüğüm;
bugün aslında iyi başlamıştı :) iyi veya kötü yok kii..hergün birbirinden farklı başlıyor ve farklı bitiyor desem daha doğru olur..sabah her zaman ki gibi tost..öğle dışarda somon ve kabaktan spagetti..bu ara en sevdiğim şey kabak spagetti
sonra öğleden sonra eve dönerken canım nasıl tatlı çekiyor.. beslenme danışmanımın böyle durumlarda sormamı istediği bir kaç soru vardı 1. aç mıyım? hayır 2. moralim mi bozuk duygusal mı açım?hayır 3. susuz muyum?hmm belki ama testi geçtim deyip yol boyunca düşündüm ne yesem diye..pastaneye mi uğrasammm..aklıma annemin yaptığı dondurucudaki mozaik pasta geldi.. yupppii buldum hem de ev yapımı daha iyi..eve gidice kahve yanına 1,5 dilim yedim yanına da bir kase çilek..çilek ne alaka dersen biraz tutar dedim..çileği yemesem de 1,5 dilim yerdim..yani ne istiyorsan ne kadar istiyorsan onu yemelisin kuralını tekrar hatırladım..bir de reglim çok yakın bence biraz da bu krizin sebebi bu.akşama da 1,5 pırasalı gül böreği 1 kaşık yoğurtla günü kapadım..kendimde şunu fark ediyorum..kontrol etmeye çalışmıyorum canım ne kadar isterse yiyorum..saldırmıyorum..battı balık yapmıyorum.. bunlar benim için çok yeni şeyler..
gelelim yediklerimi yazmaya..
sabah:tost,domates,salatalık,zeytin
açlık4 yemek sonrası 7
ara:2 parça çikolata,1/2 avuç kuruyemiş sade tür kahvesi
öğle:somon ızgara,kabak spagetti,1 dilim ekmek
kendimi aşırı mutlu hissettim bu yemekten sonra..bu ara en sevdiğim şey bu.. açlık:3 yemek sonrası:7
ara:1,5 dilim mozaik pasta ve 1 minik kase çilek
ara:1/2 avuç kuruyemiş 1/2 dilm peynir
akşam:1,5 pırasalı gül böreği,1 kaşık yoğurt
şu 1,5lar 1 olduğunda ve bu tatlı ve tuzlu istekleri seyrek var olduğunda ben bu işi çözdüm demektir..