Bebek İkinci El Nasıl satış yapılır??yardım

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
35
Antalya
Kızlar ya benimde kızlarımın küçülenleri var satmak istiyorum ama benim hiç hesap numaram falan yok.Nerden açmam lazım.evimin yanında postane var ordan açılıyor mu?Postaneden de yollanabiliyor demi kargo?Yardım edinde bende satayım yeni ev aldım oraya taşınıcam.boşa götürmek istemiyorum.

ptt ye gidip tek seferlik olmak üzere 5 tl ödeyip hesap açtırıyorsunuz. bir süre sonra aktif oluyor ve size atm kartı yolluyorlar. açtırdıktan sonra size tavsiyem internet bankacılığını da açtırın. yani interaktif olarak hesabınızı kontrol edersiniz. para havale işleri için her defasından ptt ye gitmek zorunda kalmazsınız. kargoları ptt ile yollarsınız. sıvı ürünleri kabul etmiyorlar yalnız. kargo şehir içine 4,5 tl ve şehir dışında da 1 kg ya kadar 6,5 tl tutuyor. 1 kg dan fazlaysa her kg başına 1,5-2 tl arası fiyat koyuyorlar.
hayırlı satışlar bol kazançlar.

postaneye gidip iki kimlik fotokobisi ve 5 lira ile ptt den hesap açtırabilirsiniz.sonra ürünlerin fotolarını ve fiyat bilgisini buraya giriyorsunuz.beğenen size mesaj atıyor. ya havale yapıyorlar ücreti size.yada kapıda ödemeli gönderiyorsunuz.ptt kargo burda genelde tervcih ediliyor zaten.

benden önce yazmışsınız.

kızlarınız kaç yaşında.benimde 2 kızım var.ekleyin belki bizde alışveriş yaparız sizden.

bu atm kartı ne için?Ptt için geçerli sadece demi.Birde internet bankacılığı demişsiniz ama benim sadece bi kredikartım var onu da eşim kullanıyor o kadar başkada hiç bankalarla işim olmadı.Ptt zaten hemen alt katımda oraya versem şiparişleri kargo yaparlar mı?

ptt kargo ile gönderirsiniz işte.yakınmışta size ptt.

bankamatik kartı gibi düşünün. ptt nin de atm si var. ordan hesabınıza para yatırır ya da paranızı çekersiniz. int.den de açtırırsanız eğer, mesela biri ürün aldı parayı yatırdı mı diye kontrol edersiniz.

sağolun kızlar ya ben aşağıdan hesap açayım ilk başta sonrada resim çekeyim.Tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…