Nasıl sevgili edinilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bemboi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bemboi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
30
9
6
Allah aşkına 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Ortalama bir tipim var ama bir türlü ilişkim olmadı en azından bir tane olsaydı daha normal hissedecektim. Şimdi sanki bunu söyleyince bile benden kaçıyorlar gibi hissediyorum. Bu normal bir şey değil mi?
Sevgilisi olanlar nasıl sevgili buldunuz nerede bulup tanıştınız, sorun bende mi acaba ya? Düzgün erkek kalmadı diyoruz ama bulan da buluyor

Allah aşkına 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Ortalama bir tipim var ama bir türlü ilişkim olmadı en azından bir tane olsaydı daha normal hissedecektim. Şimdi sanki bunu söyleyince bile benden kaçıyorlar gibi hissediyorum. Bu normal bir şey değil mi?
Sevgilisi olanlar nasıl sevgili buldunuz nerede bulup tanıştınız, sorun bende mi acaba ya? Düzgün erkek kalmadı diyoruz ama bulan da buluyor
Sevgili bulmak önemli değil ki canım sevmek önemli ama direk resmine bakıp sevemeyiz tabi. 23 yaşındayım 19 yaşımda instadan bi çocuk yazdı 20 de evlendik 23 de yeni bebeğim doğdu. Kaderde yazılmış herhalde hiç aklıma gelmezdi yani ama sen böyle enerji gönderme illa ki olur çok sevgili olacağına bir tane olsun tam olsun

İnan bana kimse düzgün değil evlenen sevgili olanlar oluyor evleniyor tamam ama düzgün diye bi kavram yok herkesin bir sorunu oluyor illa ki

Back
X