- 23 Ağustos 2012
- 51.798
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.174
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel gidiyor bence. Yavrum demesi bitanem gibi birşey bence. Hiç endişelenme ve akışına bırak. Valla bizler çoktan evlendik yaşımız kırkları geçti bu heyecanları artık yaşayamıyoruz çoluk çocuk derken eşimle romantik en son ne yaptık hatırlamıyorum, büyüsü biraz kaçıyor. Yaşıyorken hissediyorken tadını çıkar bence canımMerhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)
Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.
Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs
Ve ben gerçekten hoşlanıyorum
Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin
Kesinlikle fiziksel temas olmadı bu arada.
•Şimdi hızlı mı gidiyoruz?
•Yavrum ne manada kullanılıyor?
•Ne yapmalıyım?
•Bir de artık teklif oluyor mu? Yani bir teklifte bulunmalı mı bana
Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)
Biz neyiz de .Merhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)
Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.
Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs
Ve ben gerçekten hoşlanıyorum
Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin
Kesinlikle fiziksel temas olmadı bu arada.
•Şimdi hızlı mı gidiyoruz?
•Yavrum ne manada kullanılıyor?
•Ne yapmalıyım?
•Bir de artık teklif oluyor mu? Yani bir teklifte bulunmalı mı bana
Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)
O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki teşekkür ederim. Sizinki de rayına oturmuş güzel bir yol arkadaşlığı. Hep mutlu olunÇok güzel gidiyor bence. Yavrum demesi bitanem gibi birşey bence. Hiç endişelenme ve akışına bırak. Valla bizler çoktan evlendik yaşımız kırkları geçti bu heyecanları artık yaşayamıyoruz çoluk çocuk derken eşimle romantik en son ne yaptık hatırlamıyorum, büyüsü biraz kaçıyor. Yaşıyorken hissediyorken tadını çıkar bence canım
Bence asla böyle bir soru yöneltme bismillah adam kaçarÖnce bu tür sözleri arkadaş olarak gördüğün tüm kadınlara söyler misin diye bir soru yönelt.
Birazcık kendini belli eder cevapta seni ne olarak gördüğüne ilişkin.
AA neden ben çok severimHayatım güzelim birtanem diyorsa net sevgilisinizdir. Sizi arada bırakmasına izin vermeyin.ne münasebet. Arkadaslarinada böyle mi konusuyor.
" Yavrum" kelimesine hiç girmiyorum çok itici bence. Yavrum diye konusan bir adama guvenmezdim o derece
26 yasında o da . Aramızda 8 ay var , yaş değil.Gormeden canim, cicim dediyse her disiye diyordur, ozelliginiz oldugunu gostermez onun nezdinde. 19 yasinda erkek bence ergendir. Kisiligi oturmus, yeterince olgun davranabilecek donanima sahip midir tartisilir.
Espri mahiyetinde kendimden epey kucuk erkek bana yavrum dese "hadi ordan asil sen benim yavrumsun" derdim herhalde.
Ben hiç duymamıştım öncesinde. Mesleki olarak çocuklara söylerim ama bana söylenmediAA neden ben çok severim
Pardon ben 8 yas okumusum. Ona istinaden yorum yapmistim. 8 ay, yas farki sayilmaz ki.26 yasında o da . Aramızda 8 ay var , yaş değil.
İki kez görüştük. Görüşmeden söylemedi yani. Olgun gibi duruyor ama zaman elbette…
Olur muYavrum, güzelim, bebeğimBu iş olacak gibi. Yaş olayına takılma benimki de benden tam bir yaş küçük
![]()
EstağfurullahPardon ben 8 yas okumusum. Ona istinaden yorum yapmistim. 8 ay, yas farki sayilmaz ki.