Nasıl sevgili olunur?

Bana normal geldi ilişkinizin ilerleyişi, flörtüm son evresi sankim yakında sevgili olursunuz❣️

8 ay ne ki, yani 1 yaş bile değil yaşıtsınız. 5 yaşa kadar normal bence. Mutluluklar dilerim🙋‍♀️

Merhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.

Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs

Ve ben gerçekten hoşlanıyorum

Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin 🙈

Kesinlikle fiziksel temas olmadı bu arada.

•Şimdi hızlı mı gidiyoruz?
•Yavrum ne manada kullanılıyor?
•Ne yapmalıyım?
•Bir de artık teklif oluyor mu? Yani bir teklifte bulunmalı mı bana 🙈

Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)
Çok güzel gidiyor bence. Yavrum demesi bitanem gibi birşey bence. Hiç endişelenme ve akışına bırak. Valla bizler çoktan evlendik yaşımız kırkları geçti bu heyecanları artık yaşayamıyoruz çoluk çocuk derken eşimle romantik en son ne yaptık hatırlamıyorum, büyüsü biraz kaçıyor. Yaşıyorken hissediyorken tadını çıkar bence canım

siz iletişiminizden durumunuzu kestiremiyor musunuz gerçekten
özelde konuşan siz anlayamadıysanız biz nasıl yardımcı olalım ama :(

Merhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.

Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs

Ve ben gerçekten hoşlanıyorum

Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin 🙈

Kesinlikle fiziksel temas olmadı bu arada.

•Şimdi hızlı mı gidiyoruz?
•Yavrum ne manada kullanılıyor?
•Ne yapmalıyım?
•Bir de artık teklif oluyor mu? Yani bir teklifte bulunmalı mı bana 🙈

Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)
Biz neyiz de .

İlla ki biz şimdi sevgiliyiz diye teyit etmesi gerekmiyor. Özellikle belli yaştan sonra çıkalım mı sevgili olalım mı gibi sorular gelmez.
Ben de seneler seneler önce şimdiki eşimle flört ediyordum. Sonra bir gün elimi tuttu. E sevgili olduk tabii adını koyalım demedik. Biz neyiz diye de sormadım. Sevgilisiniz siz de işte

Çok güzel gidiyor bence. Yavrum demesi bitanem gibi birşey bence. Hiç endişelenme ve akışına bırak. Valla bizler çoktan evlendik yaşımız kırkları geçti bu heyecanları artık yaşayamıyoruz çoluk çocuk derken eşimle romantik en son ne yaptık hatırlamıyorum, büyüsü biraz kaçıyor. Yaşıyorken hissediyorken tadını çıkar bence canım
O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki teşekkür ederim. Sizinki de rayına oturmuş güzel bir yol arkadaşlığı. Hep mutlu olun💕

Herkes ayrı ayrı o kadar tatlı seyler yazmış ki. Çok teşekkür ederim. İnanın başkasına akıl verirken o kadar kolay ki su an çocuk gibiyim. Çok da mutluyum. En son 6 sene once böyle olmustu. Hayatıma düzgün biri de girmedi o yuzden gerçekten şaşkınım. Sizler de hep mutlu olun💕

Hitap sizi rahatsız hissettirmemişse ki öyle anlıyorum sorun yok.Hitabın erkenı geçi yok oturuyorsa havada kalmıyorsa 'noluyoz be' diye sizi sorgulatmıyorsa sorun yok. 8 ay küçük nedir arkadaş ya çok garip, kuzenimin eşi ondan 7 yaş küçük 6 senedir evliler 2 çocuklu mutlu bir yuvaları var.
Yaş konusunda benimde takıntılarım vardır aslında ama 2 yaşa kadar bir derece diye bakarım da fazlası dünya ahiret kardeşim olsun :)Ama ay hesabı valla hiç aklıma gelmezdi :)

Sevgili olmadan biri bana yavrum derse haddini bil köpppek derim…
Yalnızım evet…

Gormeden canim, cicim dediyse her disiye diyordur, ozelliginiz oldugunu gostermez onun nezdinde. 19 yasinda erkek bence ergendir. Kisiligi oturmus, yeterince olgun davranabilecek donanima sahip midir tartisilir.
Espri mahiyetinde kendimden epey kucuk erkek bana yavrum dese "hadi ordan asil sen benim yavrumsun" derdim herhalde.

Hayatım güzelim birtanem diyorsa net sevgilisinizdir. Sizi arada bırakmasına izin vermeyin.ne münasebet. Arkadaslarinada böyle mi konusuyor.
" Yavrum" kelimesine hiç girmiyorum çok itici bence. Yavrum diye konusan bir adama guvenmezdim o derece
AA neden ben çok severim

Gormeden canim, cicim dediyse her disiye diyordur, ozelliginiz oldugunu gostermez onun nezdinde. 19 yasinda erkek bence ergendir. Kisiligi oturmus, yeterince olgun davranabilecek donanima sahip midir tartisilir.
Espri mahiyetinde kendimden epey kucuk erkek bana yavrum dese "hadi ordan asil sen benim yavrumsun" derdim herhalde.
26 yasında o da . Aramızda 8 ay var , yaş değil.

İki kez görüştük. Görüşmeden söylemedi yani. Olgun gibi duruyor ama zaman elbette…

Yavrum, güzelim, bebeğim ❤️ Bu iş olacak gibi. Yaş olayına takılma benimki de benden tam bir yaş küçük 😂

Back
X