Nasıl sorabilirim?

bana karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ve böyle bi şey yaptığı için çok pişman fakat konu buraya gelince konuşmak istemiyor kaçıyor
Yani hem dürüst diyorsunuz hem de bu konuda konuşmaktan kaçıyor diyorsunuz orayı anlayamadım. Bence de beklemede kalın. En nihayetinde halen birbirinizi tanıyorsunuz. Ama yine söylüyoruz kıza bişey sorup hiç kimse için kendinizi küçültmeyin.

pekala fevri davranmıyorum ve kıza hiçbir şey sormuyorum

Birkaç sene önce tanıştığım, ara ara bazı konularda bilgi alışverişi yaptığım kişinin sevgilisinden mail gelmişti. "Ben x'in sevgilisiyim siz nasıl tanıştınız" diye.

O kadar itici geldi ki, yazdığım tek şey "x'e sorun o anlatsın" oldu.

Yani kızın sizi terslemesi de yüksek ihtimal.

Benzer bir durumu ben de yaşadım
Çok uzun zamandır arkadaş olduğum birinin kız arkadaşı erkek arkadaşımla konuşmuşsunuz nereden tanışıyorsunuz diye mesaj yazmıştı bana.
Ben sinirlenmedim anlattım ilkokul arkadaşım olduğunu ve ara ara sohbet ettiğimizi ve bana kız arkadaşından bahsettiğini söylemiştim.
Şimdi onlar ayrıldı kızla ben yakın arkadaşız:)))

Bence sorma rezillik olur. Kız gider senin sevgiline anlatır Yada Açıkça sor. Senin bu kişiyle arandaki ilişki nedir? Vereceği cevaba göre gerekeni yaparsin

iliskide sevgilisinin sozune inanmayip ucuncu kisileri olaya dahil eden kadinlari anlamiyorum. o kadini rahatsiz etmeye hakkiniz yok.

Çoktan tembihlemiştir erkek arkadaşın o kızı.
Ama sen kendini nasıl düşürdüğünün farkında değilsin.

Ben o kız olsam, uyduruk uyduruk şeyler söylerdim. Sonra da doğrusunu söyleyerek ayar verip engellerdim.
Bu kadınları hiç anlamıyorum
Cok sacma degıl mı, dızı soran cevap verdıgımız nezaketen yani bırının sevgılısı gelip nasıl tanıstınız diye soracak...
Ne munasebet, git sevgiline sor. Fotoları begenıyormus kızın, git sevgiline sor
Kız neden sana acıklama yapsın ki, sanki birbirlerine kur yaparken yakalamış.
Cok enteresan insanlar ya cheryl

Bi bu durumu anlamıyorum bir de evlenince nişanlanınca arkadaşlarından uzaklaşıp onları engelleyenleri.. Başıma geldi bir kere, çocukluk arkadaşım engellemişti beni. Ayrılınca da yeniden eklemişti. gerçekten sorunlu insanlar var, adam karaktersizse ayrılırsın biter yani, ne diye 3. Kişileri rahatsız ediyorsun ne anlamı var
Özledim seniii, bandan yeni döndüm bu arada

Farkettim yazmaya calıstım sana mesajdan sen yokken, yazılmadı.
Hosgeldin

Eger karsı taraftakini bastan cıkarmaya calısmıyorsam ki Allah korusun ısım olmaz, sorulacak hıc bir soruya cevap verip acıklama yapmam.
Cunku benım muhatabım karsımdaki erkek, evde dizi izleyen kız degıl
Arkadasını bu sefer de sen engelleseydın

Hoşbuldum canııım

Ya dediklerinde sonuna kadar haklısın kuzum, o erkeğin gözünden illaki düşersin yani gidip soru sorsan da, yapsan da. İki kız içinde sıkıntı. Kendinden emin olan kız ne yazana cevap vermeye tenezzül eder, ne de 3. kişilere yazarak sevgilisini de kendisini de küçük düşürür.

Bir erkek durduk yere bir kızın tüm fotoğraflarını beğenmez.
Samimiyetin boyutu belli değil mi?
Kızı şimdiden cepte tutuyor.
Kıza sormayın tabi ki.

Sadakat bağı sevgilinizdedir o kızda değil..

Bunu erkek arkadaşınızla halletmeniz gereken bir mevzu.Bir üçüncüyü kişiye taşımak mantıksız.Madem hiç tanımadığınız bir insana sevgilinizden daha çok güveniyorsunuz neden birliktesiniz ? Kendinizi küçültmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…