- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
Yani hem dürüst diyorsunuz hem de bu konuda konuşmaktan kaçıyor diyorsunuz orayı anlayamadım. Bence de beklemede kalın. En nihayetinde halen birbirinizi tanıyorsunuz. Ama yine söylüyoruz kıza bişey sorup hiç kimse için kendinizi küçültmeyin.bana karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ve böyle bi şey yaptığı için çok pişman fakat konu buraya gelince konuşmak istemiyor kaçıyor
pekala fevri davranmıyorum ve kıza hiçbir şey sormuyorumYani hem dürüst diyorsunuz hem de bu konuda konuşmaktan kaçıyor diyorsunuz orayı anlayamadım. Bence de beklemede kalın. En nihayetinde halen birbirinizi tanıyorsunuz. Ama yine söylüyoruz kıza bişey sorup hiç kimse için kendinizi küçültmeyin.
Bence sorma rezillik olur. Kız gider senin sevgiline anlatır Yada Açıkça sor. Senin bu kişiyle arandaki ilişki nedir? Vereceği cevaba göre gerekeni yaparsinkızlar herkese iyi akşamlar direkt konuya geliyorum. erkek arkadaşımın instagramına girdiğimde geen hafta bi kızla olan muhabbetini gördüm. yeni çıkan bi dzi hakkında 3 4 mesajlık bi konuşma fakat konuşmayı başlatan erkek arkadaşım. kızın hikayesine yanıt vermiş. bu konu aklıma çok takıldı ve bir türlü aşamadım. çünkü WhatsApptan da konuştuklarını ve o mesajlaşmanın öncesi olduğunu biliyorum fakat konuşmalar silinmiş. nasıl tanıştınız dediğimde net bir cevap alamadım. ve kızın neredeyse tm fotoğraflarını beğenmiş ve yakın arkadaşlarına eklemiş. kıza mesaj atıp nasıl tanıştıklarını ve aralarındaki samimiyetin boyutunu öğrenmek istiyorum. evet hiç benlik bi şey değil ama içim içimi yiyeceğine hç tanımadığım bir insana rezil olurum daha iyi. kıza ne şekilde sormalıyım lütfen bi akıl verin
Kusurlu hareket. Sevgiline dikkat et.inanın o kadar dil döküyor ki göüm senden başka köseyi görmez seni bulmuşum kimseye yan gözle bakamam falan diyor
Ben o kız olsam, uyduruk uyduruk şeyler söylerdim. Sonra da doğrusunu söyleyerek ayar verip engellerdim.Ben o kız olsam 'sanane' der engeli basardım.
Cok sacma degıl mı, dızı soran cevap verdıgımız nezaketen yani bırının sevgılısı gelip nasıl tanıstınız diye soracak...Ben o kız olsam, uyduruk uyduruk şeyler söylerdim. Sonra da doğrusunu söyleyerek ayar verip engellerdim.
Bu kadınları hiç anlamıyorum
Bi bu durumu anlamıyorum bir de evlenince nişanlanınca arkadaşlarından uzaklaşıp onları engelleyenleri.. Başıma geldi bir kere, çocukluk arkadaşım engellemişti beni. Ayrılınca da yeniden eklemişti.Cok sacma degıl mı, dızı soran cevap verdıgımız nezaketen yani bırının sevgılısı gelip nasıl tanıstınız diye soracak...
Ne munasebet, git sevgiline sor. Fotoları begenıyormus kızın, git sevgiline sor
Kız neden sana acıklama yapsın ki, sanki birbirlerine kur yaparken yakalamış.
Cok enteresan insanlar ya cheryl♥
FarkettimBi bu durumu anlamıyorum bir de evlenince nişanlanınca arkadaşlarından uzaklaşıp onları engelleyenleri.. Başıma geldi bir kere, çocukluk arkadaşım engellemişti beni. Ayrılınca da yeniden eklemişti.gerçekten sorunlu insanlar var, adam karaktersizse ayrılırsın biter yani, ne diye 3. Kişileri rahatsız ediyorsun ne anlamı var
Özledim seniii, bandan yeni döndüm bu arada
Hoşbuldum canııımFarkettimyazmaya calıstım sana mesajdan sen yokken, yazılmadı.
Hosgeldin
Eger karsı taraftakini bastan cıkarmaya calısmıyorsam ki Allah korusun ısım olmaz, sorulacak hıc bir soruya cevap verip acıklama yapmam.
Cunku benım muhatabım karsımdaki erkek, evde dizi izleyen kız degıl
Arkadasını bu sefer de sen engelleseydın
Bir erkek durduk yere bir kızın tüm fotoğraflarını beğenmez.kızlar herkese iyi akşamlar direkt konuya geliyorum. erkek arkadaşımın instagramına girdiğimde geen hafta bi kızla olan muhabbetini gördüm. yeni çıkan bi dzi hakkında 3 4 mesajlık bi konuşma fakat konuşmayı başlatan erkek arkadaşım. kızın hikayesine yanıt vermiş. bu konu aklıma çok takıldı ve bir türlü aşamadım. çünkü WhatsApptan da konuştuklarını ve o mesajlaşmanın öncesi olduğunu biliyorum fakat konuşmalar silinmiş. nasıl tanıştınız dediğimde net bir cevap alamadım. ve kızın neredeyse tm fotoğraflarını beğenmiş ve yakın arkadaşlarına eklemiş. kıza mesaj atıp nasıl tanıştıklarını ve aralarındaki samimiyetin boyutunu öğrenmek istiyorum. evet hiç benlik bi şey değil ama içim içimi yiyeceğine hç tanımadığım bir insana rezil olurum daha iyi. kıza ne şekilde sormalıyım lütfen bi akıl verin
GÜNCELLEME
Kızlar sevgilime içimi rahat etmediğin söyledim açık açık yaz kıza görcem nasıl tanıştığınızı bir de ondan duymak istiyorum dedim. Başta saçmalama ne diyim kıza falan dedi sonra taam madem için rahat edecek sorayım ama benim dediklerimi aynısını diyecek dedi. ama onu böyle bi şeye sürüklemek istemiyorum çünkü gerçekten tarım değil ama içim içimi yiyor sorsun mu sizce sormasın mı?
Kendinizi kandirmayin bence. Erkekler bir konudan kaçiyorsa altindan kesinlikle bir pislik çikiyor emin olbana karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ve böyle bi şey yaptığı için çok pişman fakat konu buraya gelince konuşmak istemiyor kaçıyor
kaçmadı ama yazacaktıKendinizi kandirmayin bence. Erkekler bir konudan kaçiyorsa altindan kesinlikle bir pislik çikiyor emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?