- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
olayım aslını öğrenmek için kızla konuşmam gerek nasıl konuşabilirimMuhatabınız erkek arkadaşınız olmalı bence. O da doğru düzgün cevap vermekten kaçınmış. Düşündürücü.
Niye bu kadar küçüleceksiniz?olayım aslını öğrenmek için kızla konuşmam gerek nasıl konuşabilirim
kızın yalan söylemek için bir nedeni yok ki neden yalan söylesinNiye bu kadar küçüleceksiniz?
Kız da doğru dürüst cevap vermese ya da yalan söylese ne olacak?
Aralarında ne tür ilişki olduğu belli olmayan kişinin kız arkadaşı tarafından sorgulanacağı için olabilir belki de.kızın yalan söylemek için bir nedeni yok ki neden yalan söylesin
hayır önceden takipleşmişler baya 2 3 yıl önceBiraz daha izlemede kalın derim. Yeni mi takipleşmişler fotoların hepsini yeni mi begenmis?
Aralarında ne tür ilişki olduğu belli olmayan kişinin kız arkadaşı tarafından sorgulanacağı için olabilir belki de.
haklısınız ama çim sadece o şekilde rahat ederTanımadığınız veya tanımadığınız biri ama sonunda rezil olacağınızın gayet farkındayken neden bu ısrarınız bende onu anlamadım. Sizin muhatabınız sadece erkek arkadaşınız.
bana karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ve böyle bi şey yaptığı için çok pişman fakat konu buraya gelince konuşmak istemiyor kaçıyorOlaya yanlış yerden baktığınızı düşünüyorum. Erkek arkadaşınızın size açık ve dürüst olması gerekiyordu. Benim için dürüstlük ilk sıralarda sizde kaçıncı sıradaysa ona göre devam edersiniz ya da etmezsiniz. Kıza sormanız çok abes ve basit bi hareket olur.
Belki fotoları eskiden begenmistir bence hiç soru sorup kendini kucultme. Sevgiline de belli etme. İzlemede kal ama pek hosuma gitmedi bu durum.hayır önceden takipleşmişler baya 2 3 yıl önce
kızın yalan söylemek için bir nedeni yok ki neden yalan söylesin
inanın o kadar dil döküyor ki göüm senden başka köseyi görmez seni bulmuşum kimseye yan gözle bakamam falan diyorBelliki erkek arkadasiniz bu kizi begeniyor,mesajlarda silindigine gore ileriside var bence iliskinizi gozden gecirin.
bana pek gerçekçi gelmedi yazdığınızben o kızın yerinde olsam ve biri bana şu görüştüğün kişinin sevgilisiyim diyip hesap sorsa yalan söylemek değil ama hem terslerim hem de hiçbir bilgi vermem.
muhtemelen diğer kız adamı single sanıyor zaten. kozumu sadece adamla paylaşırım. sevgilisiyim diyen kızı da yok sayarım.
bu benim tutumum, keza benzer bişey yaşadım yıllar evvel ve bu şekilde davrandım. herkesin algısı ve bakışı farklıbana pek gerçekçi gelmedi yazdığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?