Yapınız bana çok benziyor. Çok hassas yapınızın olması, insanlara çok fazla anlamn yüklemenizden geliyor. Başkalarına olduğunuz gibi güveniyorsunuz ve sizi hiç bir zaman kırmayacağınız düşünüyorsunuz. Bu durumu ailenize bile dayatmanız bundan dolayı. Ailemizde bizi kırabilir. Üzebilir. Belkide olayları fazla abartıyorsunuzdur. Belkide sadece sizin tarafınızdan böle görünüyordur. Anladığım kadarıyla bekarsınız. Mükemmel eş yoktur. Mükemmel insan yoktur. Önce bunu kabul etmeniz gerekiyor. Beklentileri azaltırsanız daha mutlu olacağınızı tahmin ediyorum. Hani bir söz vardır ya yoko kadarınıda yapmaz dediğim tüm isanlar tamda o kadarını yaptılar. Hayatınızda öncelikleri olan insanlar ailen, eşin, çocukların olmalı. Benimde ailemle aramda problemler oldu. Asla bir daha kapılarını açmam dediğim zamanlar oldu. Ama sakinleşince hepsini unuttum. Çpk şükür eşimden daha ters bir hareket görmedim. Ufak tefek tartışmalarımız elbet oldu. Ama ufak tefek tartışamalar yüzünden hayata küsecek de değilim dimi ama. Sana çok mutluluklar.