- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Ablacım rol çalma benden. O gün benden daha güzel birini istemiyorum. En güzel ben olmalıyım de yarı şaka yarı ciddi.Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?
Gelini kıskandığı için, kardeşinin düğününde gelinlik giyen görümce gördü bu gözler.Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?
Ama o bir gün çok özel ve bir kere yaşayacak.İki kıyafet, 3 takı, 1 gün için ablani uzmene değmez. Ben buradaki kadınları anlamıyorum. Dünyevi seyleri ne kadar abartiyorsunuz
HaklısınBenim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?
Evet bende aa gerçekten giyermisin ne bilim o geline özel degilmi dedim ama adetlerimzde var bende giyebilirim dedi..bazen bogmak istiyorum.Ben kuzenlerime kına gecemde bindallı giydirmemiştim gelin benim diye. Tamam moda şimdi arkadaşları kuzenleri giyiyor gelinin ama bence geline özel olmalı diye düşünüyorum. Bugün olsa yine giydirmem.
Cok bencil her konuda sagolsun.Abla ergenlikten daha cikamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?