nasıl söylemeliyim :/

doğru mu anladım

siz o şehre gideceksiniz Ağustos ta düğün için

tatil de istiyorsunuz

yapın organizasyonu yani kendiniz gidecek gibi

orada iken onu da davet edersiniz takılırsınız

ona da hazır gelmişken birkaç gün tatil yapacağım diye konuşun

lakin bu araba vs muhabbeti bana değişik geldi

yani otobüsle neden gelmiyor sizin şehrinize mesela

araba ile ayda bir geleceğine otobüs ile 15 te bir gelsin

ne bileyim lüks lokantada yemek yiyeceğimize çay tost yiyelim de sık görüşelim

(ben galiba eski modelim, tedavülden kalkmam lazım)

Yok yok tedavülden kalkmamak lazım. İnsan çay tost yiyebildiği ile mutlu olur.

ama şu an ayrı şehirlerdeyiz, ve sadece ili kere yüz yüze görüşme imkanımız oldu onlarda çok kısa süreliydi.. ben eğitim öncesi daha çok zaman geçirelim istiyorum
Farkli sehirlerde olabilirsiniz ama daha yeni tanidigin biriyle bu kadar acele kararlar vermenin sana zarari dokunabilir. Sevgilin hakkinda yanlis fikirlere kapılabilir. Nelerini görmüyoruz. Sadece senin iyiligin icin küçük tavsiyeler veririz. Hayatin senin ellerinde.

Siz planınızı kendiniz yapın, evinizi yada otelinizi ayarlayın, ona da bahsedin. O da gelmek isterse katılır size zaten.

Sonuçta daha fazla vakit geçirmek hakkınız tabiki ama bu ilk anların verdiği heyecanla bunu ona zorunlu tutmayın :olamaz:
Ufak tefek taktiklerle onun gelmesini zaten sağlarsınız:KK76:

doğru mu anladım

siz o şehre gideceksiniz Ağustos ta düğün için

tatil de istiyorsunuz

yapın organizasyonu yani kendiniz gidecek gibi

orada iken onu da davet edersiniz takılırsınız

ona da hazır gelmişken birkaç gün tatil yapacağım diye konuşun

lakin bu araba vs muhabbeti bana değişik geldi

yani otobüsle neden gelmiyor sizin şehrinize mesela

araba ile ayda bir geleceğine otobüs ile 15 te bir gelsin

ne bileyim lüks lokantada yemek yiyeceğimize çay tost yiyelim de sık görüşelim

(ben galiba eski modelim, tedavülden kalkmam lazım)
annesiyle birlikte yaşıyo, bu virüs olaylarından otobüse binmek istemedi annesi için, yaşadığı şehirde de çok dışarı çıkmıyor zaten orda vaka sayıları daha fazla çünkü.

Biraz hızlı yeni bir ilişkiye hemen tatil teklifi yapmak, özellikle masraflarını sizin karşılayacağınız bir tatil 🙄 Ben bir erkek olsam ve maddi gücüm olmasa gururuma yediremem. Gururuna yedirebilecek erkekten'de koşarak uzaklaşırdım, bırakın bazen 4-5 ay görüşmemekte tanımanız için bir fırsat olabilir ille tatile gerek yok.

Eminim o sizin için hiç böyle planlar yapmıyor :)
hanımefendi planları öncesinde birlikte yaptık zaten, yukarda da söyledim, şehri bile düşündük bir sürü hayal kurduk şunu yaparız diye, benim düşündüğüm şu an çalışmadığı için tatili ben karşılasam ona da bunu nasıl söylesem fikri. yazdığım bikaç cümleyle birbirimize verdiğimiz değeri nasıl anlayabilirsiniz?

Tatilde eş adayı tanımakta ne biliyim yeni adet galiba bi insanı tanımak istiyorsan zor zamanlarında tanırsın tozpembe günlerde değil acele etmeyin seneye yazın gidersiniz..

Kusuruma bakmayın biraz özel hayatınıza gireceğim tavsiyede bulunurken.Eger bu beyle daha önce cinsel bir birlikteliginiz olduysa ona onunla baş başa daha fazla vakit geçirmek istediğinizi ,onu ozlediginizi söylersiniz...o maddi olarak bu dönem uygun olmadığını söylerse sizin zaten tatil planladığınizi ,hazirliginizin olduğunu söylersiniz.Eger daha önce onunla hiç cinsel birlikteliginiz olmadıysa bence bu tatil planını organize eden siz olmayın..bırakın ozenen ,çaba harcayan o olsun .

selam kızlarr,
yakın zamanda buraya flört ettiğim kişiyle ilgili konu açmıştım, şu an sevgiliyiz :dondurma:
bu da dert mi demeyin lütfen, bikaç gündür aklımda bu konu var ama orta yolu nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum.
bahsettiğim kişiyle flört ederken benim yaşadığım şehre gelmek istedi. bi süredir flört ediyoduk zaten yüz yüze gelip konuşmak açılmak istemiş ki ben de istiyordum böyle bi görüşmeyi zaten. arabası yok, o yüzden araba kiralayıp geldi iki gün için otelde kaldı. görüştüğümüz sürede zaten sevgili oldukk :KK68:
flört ederken ben onun yaşadığı şehre gtmiştim arkadaşımın nikahı için, arkadaşının arabasını almış beni otogardan o gelip almıştı sırf görüşmüş olmak için. çok hoşuma gitmişti düşünceli halleri :)
şu an aklıma takılan bi durum var, biraz karışık yazmış olabilirim:)
ekimde 4-5 ay sürecek bi eğitime gidecek. eğitim süresince çok görüşemicez çünkü şehir dışına çıkamaz ancak ben gidersem bikaç saatliğine görüşebiliriz. ekime kadar zamanımız var yani, ben istiyorumki birlkte biyerlere gidelim tatil gibi,amacım yalnız kalmak ve bu süre içinde birbirimizi daha iyi tanımak. eğitim sonrası kış ayları oluyo zaten zor olur hem de eğitim bitince hemen işe başlamış olcak.
şu an biyerde çalışmıyo, malum arabada yok,benim için hiç sıkıntı değil ama bikaç konuşmasından anladığım o araba olayını sorun yapıyo, ağustosta onun yaşadığı şehre gidicem arkadaşımın düğünü için, şimdiden söyledim onada, negüzel birlikteyiz o zaman dedi, ben ama güzel bi yazlık bulup birlikte tatil yapmak istiyorum, bunu bu şekilde söylesem düşüncesizlik mi yaparım? yani onun söylemesini mi beklemeliyim? sonuçta çalışmıyo bi geliri yok ama ben karşılayabilirim bu tatil planını, ona nasıl söylesem bilmiyorum, arabada önemli değil benim için, yeterki birlkte zaman geçirelim yalnız olursak daha iyi tanırız birbirimizi, onun şehri zaten turistik yer, ama o annesiyle yaşıyo, nasıl söylesem bilemedim :KK43:
Kesinlikle her şeyi siz ödemeyin, pozitifliğinden çok negatifliği olur

Böyle taze duygular heyecan verici:KK200:
Henüz çok yeni olsa da hoşlandıysanız bu normal bir istek sayılabilir ama tatil onun için biraz lüks değil mi ayrıca annesiyle yaşıyorsa onu yalnız bırakmak istemeyebilir siz bilirsiniz

Son düzenleme:
ama öncesinde böyle bişeyler konuşuyoduk, yani şuraya gideriz şunları yaparız diye hep bi planımız vardı hatta gideceğimiz yer bile belliydi, bu konuşmalara güvenerek zaten böyle bi teklifte bulunsammı diye düşünüyorum
Kendiniz için bir yer ayarlayın oda gelirse gelsin. Ama illa gel demeyin bence de

Ne zaman ki bir ilişkide kadın görüşmek için, vakit geçirmek için daha çok çaba harcayıp fedakarlık ederse o ilişkideki yeri değersizleşmekten başka bişey olmuyor... Bunu söylediğin anda ilişkinin gidişatı biranda değişir...O reddedecek sen üzüleceksin, benle vakit geçirmek istemiyor mu diyeceksin, onun da kafasında senle ilgili soru işaretleri oluşacak belki...

Bırak o seninle görüşmek için çabalasın...Ekimi falan boşver bunları o düşünmüyorsa sen de düşünme..

Sen bence anneci bi erkek mi onu anlamaya çalış

Back
X