selam kızlarr,
yakın zamanda buraya flört ettiğim kişiyle ilgili konu açmıştım, şu an sevgiliyiz

bu da dert mi demeyin lütfen, bikaç gündür aklımda bu konu var ama orta yolu nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum.
bahsettiğim kişiyle flört ederken benim yaşadığım şehre gelmek istedi. bi süredir flört ediyoduk zaten yüz yüze gelip konuşmak açılmak istemiş ki ben de istiyordum böyle bi görüşmeyi zaten. arabası yok, o yüzden araba kiralayıp geldi iki gün için otelde kaldı. görüştüğümüz sürede zaten sevgili oldukk

flört ederken ben onun yaşadığı şehre gtmiştim arkadaşımın nikahı için, arkadaşının arabasını almış beni otogardan o gelip almıştı sırf görüşmüş olmak için. çok hoşuma gitmişti düşünceli halleri :)
şu an aklıma takılan bi durum var, biraz karışık yazmış olabilirim:)
ekimde 4-5 ay sürecek bi eğitime gidecek. eğitim süresince çok görüşemicez çünkü şehir dışına çıkamaz ancak ben gidersem bikaç saatliğine görüşebiliriz. ekime kadar zamanımız var yani, ben istiyorumki birlkte biyerlere gidelim tatil gibi,amacım yalnız kalmak ve bu süre içinde birbirimizi daha iyi tanımak. eğitim sonrası kış ayları oluyo zaten zor olur hem de eğitim bitince hemen işe başlamış olcak.
şu an biyerde çalışmıyo, malum arabada yok,benim için hiç sıkıntı değil ama bikaç konuşmasından anladığım o araba olayını sorun yapıyo, ağustosta onun yaşadığı şehre gidicem arkadaşımın düğünü için, şimdiden söyledim onada, negüzel birlikteyiz o zaman dedi, ben ama güzel bi yazlık bulup birlikte tatil yapmak istiyorum, bunu bu şekilde söylesem düşüncesizlik mi yaparım? yani onun söylemesini mi beklemeliyim? sonuçta çalışmıyo bi geliri yok ama ben karşılayabilirim bu tatil planını, ona nasıl söylesem bilmiyorum, arabada önemli değil benim için, yeterki birlkte zaman geçirelim yalnız olursak daha iyi tanırız birbirimizi, onun şehri zaten turistik yer, ama o annesiyle yaşıyo, nasıl söylesem bilemedim