Kız İsteme Nasil soylemeliyim?

Bussunal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
13
6
27
Merhaba arkadaşlar. Ben 19 yaşındayım. 4 senedir aşık olduğum çocukla bi senedir sevgiliyiz. Kendisi 21 yaşında askerden yeni geldi. Eylülde istemeye gelmek istiyorlar. Aileme bunu nasıl söylemeliyim? Kendisi su an şirket ortağı ben de 2 senelik bi üniversitede okuyorum. Ablamlar erken oldugunu dusunuyo ama düğün zaten seneye olacak. Ne düşünüyosunuz, sizce nasıl söylemeliyim?

Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme açamıyorum konuyu

Ee tanıyorlarmış.
İşin daha kolay. .
söz nişan. .
okul bitince düğün..

Önce annenle tanıştır..
okulunu bitir .
.
Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme acamiyor
Ee tanıyorlarmış.
İşin daha kolay. .
söz nişan. .
okul bitince düğün..
Biz de öyle düşünüyoruz ailemin tepkisi beni korkutuyor daha yaşım erken olduğu için

o zama, gorucu gibi gelsinler :)
Hahah aslında sevgili kayınpederim bana bırak ben annen ve babanı bir yemeğe çıkarıp konuşurum dedi ama içim yine de rahat değil (
Okul ne zaman bitiyor?
2 yıl nişanlı kaldık biz :
)
okulum 2016 haziranda bitecek inşallah. Bizde de adet en fazla 1 sene nişanlı kalır kız

Hahah aslında sevgili kayınpederim bana bırak ben annen ve babanı bir yemeğe çıkarıp konuşurum dedi ama içim yine de rahat değil (

okulum 2016 haziranda bitecek inşallah. Bizde de adet en fazla 1 sene nişanlı kalır kız

Tamam 1 yıl kalmış...
1 yıl sonra evlenirsiniz.
.

Aslında ablanlar haklı bir yerde daha çok gençsin ama bu sene sözlenmede ısrarcıysan sen de zaten hemen düğün yapmıcaz, okulumu bitirmeden evlenmicem diyip sözlenmek istediğini söyleyebilirsin ailene. Zaten senin de çok istediğini anlarlarsa onay verirler :)

Anne evi = Tam Pansiyon Otel... Tadını çıkart hiç acele etme evlenmek için, 19 yaşında bu kadar ciddi kararlar almak zorunda bırakma kendini. Gezin tozun dolaşın tadını çıkartın hayatın. Okulunu bir bitir, bakalım hayat neler çıkartacak karşına... 21-22 yaşlarında olsan amenna söz nişan düğün derken vakit geçerdi ama şimdilik düşün derim biraz daha evlilik işini...

Ama yok illa da evleneceğim diyorsan, annene söyleyeceksin bu işler böyle yürür :)

Aslında ablanlar haklı bir yerde daha çok gençsin ama bu sene sözlenmede ısrarcıysan sen de zaten hemen düğün yapmıcaz, okulumu bitirmeden evlenmicem diyip sözlenmek istediğini söyleyebilirsin ailene. Zaten senin de çok istediğini anlarlarsa onay verirler :)
Ben de öyle düşünüyorum Allah benim ve tüm bu durumda olanların yardımcısı olsun diyorum :cry:

Anne evi = Tam Pansiyon Otel... Tadını çıkart hiç acele etme evlenmek için, 19 yaşında bu kadar ciddi kararlar almak zorunda bırakma kendini. Gezin tozun dolaşın tadını çıkartın hayatın. Okulunu bir bitir, bakalım hayat neler çıkartacak karşına... 21-22 yaşlarında olsan amenna söz nişan düğün derken vakit geçerdi ama şimdilik düşün derim biraz daha evlilik işini...

Ama yok illa da evleneceğim diyorsan, annene söyleyeceksin bu işler böyle yürür :)
Hahah karşımda ablamlari gördüm bi an :-)Zaten bu sene düğünü düşünmüyorum onlarda adet çocuk askerden gelir bir sene içinde evlenir biz çok bile bekliyoruz :110:

X