Annemle öyle konuları rahat konuşabilen biri değilim ablamlarla genelde konuşurum onların da yardımcı olacağını sanmıyorumannene çitlat gerisini o halleder
Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme açamıyorum konuyuÖnce annenle tanıştır..
okulunu bitir ..
Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme açamıyorum konuyu
o zama, gorucu gibi gelsinler :)Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme açamıyorum konuyu
Annemle birbirlerini taniyolar ailelerimiz da tanisik 4 yildir. Bu sene olmasında ısrarcı aslında ben de istiyorum ama aileme acamiyorÖnce annenle tanıştır..
okulunu bitir ..
Biz de öyle düşünüyoruz ailemin tepkisi beni korkutuyor daha yaşım erken olduğu içinEe tanıyorlarmış.
İşin daha kolay. .
söz nişan. .
okul bitince düğün..
Hahah aslında sevgili kayınpederim bana bırak ben annen ve babanı bir yemeğe çıkarıp konuşurum dedi ama içim yine de rahat değil ):)o zama, gorucu gibi gelsinler :)
Biz de öyle düşünüyoruz ailemin tepkisi beni korkutuyor daha yaşım erken olduğu için
Hahah aslında sevgili kayınpederim bana bırak ben annen ve babanı bir yemeğe çıkarıp konuşurum dedi ama içim yine de rahat değil (o zama, gorucu gibi gelsinler :)
okulum 2016 haziranda bitecek inşallah. Bizde de adet en fazla 1 sene nişanlı kalır kızOkul ne zaman bitiyor?
2 yıl nişanlı kaldık biz :)
Hahah aslında sevgili kayınpederim bana bırak ben annen ve babanı bir yemeğe çıkarıp konuşurum dedi ama içim yine de rahat değil (
okulum 2016 haziranda bitecek inşallah. Bizde de adet en fazla 1 sene nişanlı kalır kız
Bizim düşüncemiz de bu tek sıkıntı benim ailem. Umarım kabul ettirebilirimTamam 1 yıl kalmış...
1 yıl sonra evlenirsiniz..
Bizim düşüncemiz de bu tek sıkıntı benim ailem. Umarım kabul ettirebilirim
TesekkurleerTanışınca fikir edinirler
bol şans
Ben de öyle düşünüyorum Allah benim ve tüm bu durumda olanların yardımcısı olsun diyorumAslında ablanlar haklı bir yerde daha çok gençsin ama bu sene sözlenmede ısrarcıysan sen de zaten hemen düğün yapmıcaz, okulumu bitirmeden evlenmicem diyip sözlenmek istediğini söyleyebilirsin ailene. Zaten senin de çok istediğini anlarlarsa onay verirler :)
Hahah karşımda ablamlari gördüm bi anAnne evi = Tam Pansiyon Otel... Tadını çıkart hiç acele etme evlenmek için, 19 yaşında bu kadar ciddi kararlar almak zorunda bırakma kendini. Gezin tozun dolaşın tadını çıkartın hayatın. Okulunu bir bitir, bakalım hayat neler çıkartacak karşına... 21-22 yaşlarında olsan amenna söz nişan düğün derken vakit geçerdi ama şimdilik düşün derim biraz daha evlilik işini...
Ama yok illa da evleneceğim diyorsan, annene söyleyeceksin bu işler böyle yürür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?