• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl söylenir bilmiyorum

yarem11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
65
47
8
38
iyi günler arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var, kaç gündür düşünüyorum içinden çıkamıyorum.. dedim kadınlarkulübüne sorayım:oops:.. akıl verecek bir sürü insan var:KK23:
Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik destek alıyorum.. iki psikoloğa birden gidiyorum. Birisine yaklaşık iki ay önce ara verdik Doğum iznine ayrıldığı için. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaya başlayacak randevu verdiler ama ben artık gitmek istemiyorum. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Sekreteri arayıp randevu tarihini verdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sekreterine mesaj mı atayım yoksa. Psikoloğumla mı konuşayım. Ben başka psikoloğa gidiyorum desem ayıp olacak, çok çekiniyorum açıkcası .. off :olamaz:

Aaaa ne var bunda... Siz doğum izninde iken ben terapilerime ara vermek istemediğim için başka birine gitmeye başladım.
Alıştım ona da... diyebilirseniz şayet memnunsanız... Ayıplık birşey yok:))

Arayin gelmiyorum diyebilirsiniz aciklamaya gerek yok karsidaki patavatsizlik edip sorarsa canim oyle istedi dersiniz :)

Ne kadar naifsiniz :) Ben bunu en çok devamlı gittiğim kuaförümden başka kuaföre gittiğimde yaşıyorum, hele bir keresinde anlayıp "sen saçlarını kestirmişsin" demişti ihanete uğramış bir ifadeyle :D Ne diyeceğimi şaşırmıştım. Oysa ki en doğal hakkımız :)

Ayyy benzer şeyi yaşadım birkaç ay önce.
Sekreter bir dahaki randevuyu vereceği zaman "1 hafta şehir dışında olucam, ben sonra alırım" dedim. Ki bu gerçekti.

Daha sonra başka nedenlerden gitmemeye karar verdim, kara kara düşündüm günlerce, adama ne dicem diyeo_O

Ama sonra ne arayan oldu ne soran...
Sonra da bozuldum hee, bu kadar mı değersizdim diye :110: ahahahahaa:KK70:

Sıkıntın ne olacak doktoru bırakırsan ? Doktor onaylı bırakman daha iyi değil mi ?

iyi günler arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var, kaç gündür düşünüyorum içinden çıkamıyorum.. dedim kadınlarkulübüne sorayım:oops:.. akıl verecek bir sürü insan var:KK23:
Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik destek alıyorum.. iki psikoloğa birden gidiyorum. Birisine yaklaşık iki ay önce ara verdik Doğum iznine ayrıldığı için. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaya başlayacak randevu verdiler ama ben artık gitmek istemiyorum. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Sekreteri arayıp randevu tarihini verdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sekreterine mesaj mı atayım yoksa. Psikoloğumla mı konuşayım. Ben başka psikoloğa gidiyorum desem ayıp olacak, çok çekiniyorum açıkcası .. off :olamaz:

Kendimi iyi hissediyorum , destek almayı düşünmüyorum randevumu iptal edebilir misiniz der iyi günler dileyip telefonu kapatırsın bu kadar basit !

ay ben böyle sizin gibi insanları çok seviyorum yaa. çok önemli bi konu değil aslında ama bence bunu düşünmeniz bile inceliktir :) bence direk doktorunuza siz yokken kendimi iyi hissetmediğim için başka bi doktorla devam ettim. suan için memnunum. teşekkür ederim diyin :)

Hep böyle düşünceli kimseyi kemal istemeyen insanlar içine atip hasta oluyor
Dert etme canım gelmiyorum artık de burak birde buna uzulme

Ayyy benzer şeyi yaşadım birkaç ay önce.
Sekreter bir dahaki randevuyu vereceği zaman "1 hafta şehir dışında olucam, ben sonra alırım" dedim. Ki bu gerçekti.

Daha sonra başka nedenlerden gitmemeye karar verdim, kara kara düşündüm günlerce, adama ne dicem diyeo_O

Ama sonra ne arayan oldu ne soran...
Sonra da bozuldum hee, bu kadar mı değersizdim diye :110: ahahahahaa:KK70:

Baskı kurmak istememişlerdir.. mecbur hissetme diye.. ben bi 5 dakika geç kalınca hemen arıyorlardı geliyor musunuz diye:110: keşke beni de aramasalar :KK70:

Hep böyle düşünceli kimseyi kemal istemeyen insanlar içine atip hasta oluyor
Dert etme canım gelmiyorum artık de burak birde buna uzulme
Öyle vallahi içime ata ata hasta oldum :KK1: aman o üzülmesin aman o kırılmasın diye düşünmekten kendim yıpranıyorum :110:

Ben de çok düşünüyorum böyle canım anlıyorum seni :)) ara sadece gelemeyecegim iptal etmek istiyorum de. Açıklama sorarlarsa bir şey söyleme , ben gelmek istediğimde ararım de. O değil de psikolog doğum iznine ayrılmadan sizi başka birine yonlendirmedi mı ? Yani terapiye ara verelim hadi vs denir mı ?

Ben de çok düşünüyorum böyle canım anlıyorum seni :)) ara sadece gelemeyecegim iptal etmek istiyorum de. Açıklama sorarlarsa bir şey söyleme , ben gelmek istediğimde ararım de. O değil de psikolog doğum iznine ayrılmadan sizi başka birine yonlendirmedi mı ? Yani terapiye ara verelim hadi vs denir mı ?

Eşiyle aynı ofiste çalışıyorlar.. içinden çıkamadığın bir durum olursa gelebilirsin, eşim burada olur dedi, çok acil durumda mail atarsın dedi. Teşekküre derim cevabınız için :KK68:

Back
X