• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl söylenir ki?

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar benim bir sıkıntım var.(Bu da dert mi yahu demeyin:50:) Benim erkek arkadaşımda ağız kokusu var ve ben bunu ona nasıl kırmadan söyleyebilirim düşünmekten kafayı yicem.Böyle sevgiyle yanına gidiyorum ama direk kokuyu duyunca nefret ediyorum kaçıyorum ondan o da hareketlerin değişiyor diye kızıyor ama diyemiyorum bir türlü ağzın kokuyor diye :( doktora gitmesini önerdim dolaylı yoldan gitti ama bir şey yok boşuna gittim diyor.Bana akıl verin nasıl söylesem??:25:

kızlar benim bir sıkıntım var.(Bu da dert mi yahu demeyin:50:) Benim erkek arkadaşımda ağız kokusu var ve ben bunu ona nasıl kırmadan söyleyebilirim düşünmekten kafayı yicem.Böyle sevgiyle yanına gidiyorum ama direk kokuyu duyunca nefret ediyorum kaçıyorum ondan o da hareketlerin değişiyor diye kızıyor ama diyemiyorum bir türlü ağzın kokuyor diye :( doktora gitmesini önerdim dolaylı yoldan gitti ama bir şey yok boşuna gittim diyor.Bana akıl verin nasıl söylesem??:25:

ayy cok kötü bi durum desen denmez demesen olmaazzz :18:

Benim en dikkat ettiğim şeydir.Tahammülüm yoktur diyebilirim.
Dişlerini fırçalamıyor mu ? özellikle sigara içiyorsa koku biraz daha artıyor.

Eşim ve ben sigara kullanıyoruz günlük üç defa dişimi fırçalarım ve yanımda sürekli naneli sakız bulunduruyorum.
Bir şekilde söyleyin veya diş macunu ve fırçasını hediye edin,anlar diye düşünüyorum.

Yanındayken lafı ağız temizliğine getirebilirsin ve o kadar dikkat ediyorum yine de dişlerim kötü gibi, ağzım kokuyo filan diyebilirsin. Ya da sanki birşeyden rahatsız olmuş gibi yapıp, aşkım benden ağız kokusu veya tuhaf bir koku alıyormusun, rahatsız oldum ama sebebini anlayamadım diye sorabilirsin. :37: Gerçekten zor bir durum. Bi de sanırım daha fazla ileri boyutta değil ilişkiniz, öpmek gibi.. :25:

Nasil soyleyecegini hemen taziyim.
Agzin kokuyo rahatsiz oluyorum,bi caresine bakarsan mutlu olurum.
Yani direk soyle.kendi farketmiyomu ki.

aslında 6 yıldır bir birlikteliğim var ve 1 yıldır falan farkediyorum bunu.Rahatsızlık olabileceğini düşündüğümden sürekli doktora git diyorum ama.Söylediklerimi duysanız gülersiniz arada hatta benim ağzım kokuyor mu falan diye soruyorum ki ben aşırı hasssasımdır restaurantta bile diş fırçalayan birisiyim.Yok dio ama ima ettiğimi anlamıo.Bir şekilde söylemeliyim evet :(

anonim bir adresten mail atsanız :90:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail atarsanız anlar diye düşünüyorum ya. Bence açıkça söyleyin. Bende koku konularında çok hassasımdır anında farkederim :25:

Gülmenize sevindim :)) Yani ağız kokusunu tek alacak kişi siz değilsiniz kimle konuşsa alıyordur muhtemelen .
Yüzüne söylemeye çekindik bir dost uyarısı felan deseniz siz zaten doktora git demişsiniz sanmıyorum sizden şüpheleniceğini şüphelenirse de yani direk ben atmadım demeyin yalanda olmasında ben zaten sana doktora git diyorum ki yüzüne karşı niye mail atayım diyin bence :27:

Ağzı kokan birinin bunu farketmemesi imkansızdır; öyle berbat bir koku ki insan kendinden bile kaçmak ister. Ağız hijyenine çok dikkat etse bile iç organlarla ilgili bir haslalık kaynaklı da olabilir. Basit bir fırçalamayla ve diş ipi kullanmakla çözülebilecek bir sorun da olabilir.
Bence söylemelisin neyse çaresine baksın, baktırsın.

Söyleyeceğinizi söylemişsiniz zaten hiç demiyormu bu kız niye ısrarla Dr git diye ısrar ediyor
E ağızım kokuyormu falan filan diye dokundurmuşsunuzda valla bu kadardan anlamayan dahada hiç anlamaz lafı evirip çevirmeyin bence söyleyin ağız kokusunun bir çok sebebi olabilir mide problemleri iltihaplı bir diş yada diş fırçalamamak hepsi olabilir hatta diş fırçalarken dili de fırçalamamak lazım

xxxxx sana bir şey söylemek istiyorum ama bana küsmenden kırılmandan çok korkuyorum.ama bence bu senin iyiliğin içinde olabilir ben senin her şeyine katlanırım benim için çok sorun değil ama sen sürekli insanların içine giriyorsun insanlar seni dışlarlar istemezler yanlarında.Senin bazen ağzın çok kokuyo sanırım dişin bozuk diye bi ara çok doktora git dedim ama gitmedin sanırım dişin çürük olduğu için önceden hiç yoktu son 1 yıldır böyle :(( kızlar bunu yazdım ve o da keşke daha önce söyleseydin dedi.En azından ben çok rahatladım artık dikkat eder.hihihihhi böyle gaza gelince bir anda demekki söyleniyormuş :))) çok teşekkürler size de :36:

bende kokuya hıc tahammulu olmayan bırıyım..:25:

ama yüzüne söyleme ya.. cok gurur kırıcı olur...

önemsemıyor olsa da sevgılınden bunu duymak ve 1 yıldır aslında yanındayken senden iğrendiğini bilmek çok üzücü olur..

bence de dolaylı yollardan anlatmak en güzeli..

mesela ben dişciye gideceğim sende benımle gelır mısın ıgne falan yaparsa korkarım yanımda ol de...

onun ıcınde bır randevu al gıderken genel bır kontrol yaptır sende boşa gelmiş olmazsın hem diş taşlarını falan temizlerler mis işte de onu da sok dişciye..

yanındayken de bol bol seker nanelı sakız ıkram et..

peki şuan neden önceden söylemedin diye benimle kapışmasına ne demeli :((((( bir çok kez ima ettim dedim diyor ki şu huyundan nefret ediyorum bir şeyleri ima etmeden direk söyle.Ay!!!!!!:50::41:

bende kokuya hıc tahammulu olmayan bırıyım..:25:

ama yüzüne söyleme ya.. cok gurur kırıcı olur...

önemsemıyor olsa da sevgılınden bunu duymak ve 1 yıldır aslında yanındayken senden iğrendiğini bilmek çok üzücü olur..

bence de dolaylı yollardan anlatmak en güzeli..

mesela ben dişciye gideceğim sende benımle gelır mısın ıgne falan yaparsa korkarım yanımda ol de...

onun ıcınde bır randevu al gıderken genel bır kontrol yaptır sende boşa gelmiş olmazsın hem diş taşlarını falan temizlerler mis işte de onu da sok dişciye..

yanındayken de bol bol seker nanelı sakız ıkram et..

sanırım biraz geç kaldın yorum için çünkü mesaj yazarak söyledim :( ama şimdi neden önce söylemedin insan söylemez mi diye beni suçladı çok sinirlendim.Ben nasıl kibarlık yapıorum aylardır onu tuttum kolundan hastaneye götürdüm dediklerini yaptım aslında ama paşam bu isyanlarımı anlamamış ona ima yapmamalıymışım söylemeliymişim direk

aslında 6 yıldır bir birlikteliğim var ve 1 yıldır falan farkediyorum bunu.Rahatsızlık olabileceğini düşündüğümden sürekli doktora git diyorum ama.Söylediklerimi duysanız gülersiniz arada hatta benim ağzım kokuyor mu falan diye soruyorum ki ben aşırı hasssasımdır restaurantta bile diş fırçalayan birisiyim.Yok dio ama ima ettiğimi anlamıo.Bir şekilde söylemeliyim evet :(

Bir sağlıkçı olarak şunu söyleyebilirim . Reflü gastrit çürük diş ve mantar bu kokuyu yapar. Hatta tartar bile bir çok gastanın ağzından pas ve komik ama çürümüş sosis gibi bir koku gelir . Bunu onunla paylaş ama rahatsız olduğunu ön plana almadan sağlığından endişe ettiğini yansıtarak .

Back
X