• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl söyleyebilirim

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Merhaba. Bana ev işlerinde ve bebeğin bakımında yardimci olan bir yardimcim var. Çoğu zaman gece yanımda dahi kalıyor yani aslında çok memnunum ama bebeğimi severken resmen hirpaliyor. . Çocuk bunalıyor sanki fazla sıkıştırıyor . Surekli opuyor vs filan. Ben annesiyim ben dahi dikkat ediyorum cok ustune gitmiyorum severken. Kırmak ta istemiyorum ama sizce nasıl söylenir bu. Acısını çocuğumdan çıkarmasın sonra.

Bebek uzaktan sevilir ki
2 yaşında golden mı sanıyor bebeği
Hırpa hırpa sevilir mi

Rahatsız oluyor, sonra hırçınlaşıyor lütfen sıkmayın onu
De yani açık açık

Bence memnunsanız hiç elleşmeyin bazıları deli sever :KK48:
Babam kuşlarımı severken içim gidiyor
Ay Çan'ını acıtacak, ay korkutacak, sinirlendirecek strese sokacak diye

Ya bazıları hassastır :) aynı özeni diğerleri de göstersin ister hiç gözü arkada kalmaması için :)

Babam kuşlarımı severken içim gidiyor
Ay Çan'ını acıtacak, ay korkutacak, sinirlendirecek strese sokacak diye

Ya bazıları hassastır :) aynı özeni diğerleri de göstersin ister hiç gözü arkada kalmaması için :)
Ya benimde annem böyle çılgın sever biraz ordan biliyorum :KK48:
Ben mesela sert öpmeye kıyamam :olamaz:

Ya benimde annem böyle çılgın sever biraz ordan biliyorum :KK48:
Ben mesela sert öpmeye kıyamam :olamaz:
:)
Ama o kimsenin annesi değil, Bebek bakımına yardımcı abla. Sevmesin öyle höldürü höldürü, herkes senin annen, benim babam gibi tatlı tatlı sert sevmiyor ki :)

Benim aklım kalırdı, yalnız bırakırken
Çocuğun huzuru için

İlla canı yanacak değil ama, sürekli sarılmalı, öpmeli, koklamalı, Bebek sevmek olamaz, anne baba bile bunu yapmamalı. Kendi boşluğunu, dokunulmazlık alanını algılar Bebek.

:)
Ama o kimsenin annesi değil, Bebek bakımına yardımcı abla. Sevmesin öyle höldürü höldürü, herkes senin annen, benim babam gibi tatlı tatlı sert sevmiyor ki :)

Benim aklım kalırdı, yalnız bırakırken
Çocuğun huzuru için

İlla canı yanacak değil ama, sürekli sarılmalı, öpmeli, koklamalı, Bebek sevmek olamaz, anne baba bile bunu yapmamalı. Kendi boşluğunu, dokunulmazlık alanını algılar Bebek.
Dogrudur :)
Kendi çocugum olmadıgı için normal geldi belkide,
Olsa belki bende istemem bilemedim.

Bilemedim.
Aslinda öpmesi felan cocugunuza ici kaynadigini gosterir bence ufaktan.
Sevdigini gosterir.
Bazen oyle tatli gelirki bana yigenlerim, gel bakalim sen burya diye tutarim kolundan yatirir yere operim

Bu zamanda iyi bakıcı bulmuşsun hiç onu bunu bahane edip aranı bozma. Gerçekten seviyor ki öpüyor bebeğini. Sevmediğim bi çocuğu kimse bana öyle sevdiremez mesela. Bakıcı bulmak alışmak güvenmek zor. O bakıcının bakmak için yeni bir bebek bulma olasılığı senin yeni bakıcı bulma olasılığından falza. Bide gerçekten iyiyse kulaktan kulağa yayılıyor. Birbirinin bakıcısını daha fazla para vererek almaya çalışan yakın arkadaşlar gördüm ben. Gaza gelme

Ablacim yanlis anlamada biraz daha hirpalamadan sevsen de ? Bence kirilcak bir sey yok bunda soyleme tarzin onemli

Aiyyy en sevmedigimden bak simdi.
Yani cocugumu baska bisi oyle sapur supur canini yakarak oper severse ben hic hoslanmam ya.
Yani o cocugumun cani yaniyor gibi hissederdim.
Cocuklar sıkintiya gelemiyorlar agliyorlar bile.

Biz cok sıkmiyoruz severken hoslanmiyo falan diyin

Bu zamanda iyi bakıcı bulmuşsun hiç onu bunu bahane edip aranı bozma. Gerçekten seviyor ki öpüyor bebeğini. Sevmediğim bi çocuğu kimse bana öyle sevdiremez mesela. Bakıcı bulmak alışmak güvenmek zor. O bakıcının bakmak için yeni bir bebek bulma olasılığı senin yeni bakıcı bulma olasılığından falza. Bide gerçekten iyiyse kulaktan kulağa yayılıyor. Birbirinin bakıcısını daha fazla para vererek almaya çalışan yakın arkadaşlar gördüm ben. Gaza gelme
Haklısınız sanırım.
Eşim is gereği 10 15 gün il dışında oluyor ve bakıcı benimle birlikte kalıyor o süre zarfında. Çocuğa bakıyor yemek yapıyor vs. Böyle birini bulmam birdaha çok zor. Görmezden geleceğim sanırım biraz. Sevdiğini düşünüyorum bende.

Merhaba. Bana ev işlerinde ve bebeğin bakımında yardimci olan bir yardimcim var. Çoğu zaman gece yanımda dahi kalıyor yani aslında çok memnunum ama bebeğimi severken resmen hirpaliyor. . Çocuk bunalıyor sanki fazla sıkıştırıyor . Surekli opuyor vs filan. Ben annesiyim ben dahi dikkat ediyorum cok ustune gitmiyorum severken. Kırmak ta istemiyorum ama sizce nasıl söylenir bu. Acısını çocuğumdan çıkarmasın sonra.

Bence de memnunsanız bir şey demeyin, bakıcılardan o kadar çektim ki aman düzeninizi bozmayın derim

Geçenlerde televizyonda izledim doktor çocuğu hırpalamadan sevmek gerektiğini söyledi, ruh sağlığı bozuluyomuş yoksa dedi gibi şeyler söylenebilir.

Back
X