eveet arkadaşlar son gelişmeleri yazıyorum,bütün gün boyunca hiçbi tenefüste sınıfından çıkmadı göremedim,çıkışta ben önce çıktım kapıda işte bekledik bi arkadaşı bekler gibi sonra onunla göz göze geldik ve ben tabiki utangaç kız moduyla kafamı çevirdim yanımdaki arkadaşlarımı örgütlemiştim çocuğun davranışlarını izlesinler diye ve hepsi çocuğun bakmaya devam ettiğini söylediler,ben de bu akşam faceden ekledim o da kabul etti şimdilik bu kadar ne yapsam diye düşünüyorum..
ben de bakıştığım biribini faceden eklemiştim, hemen o akşam da kabul etti. o kadar sevinmiştim ki... fakat facede arkadaş olduğumuzdan beri bana ilgi göstermemeye başladı, artık eskisi kadar bakmıyordu, hatta umrunda değilim gibiydi. 'neden böyle oldu' diye kaç defa sordum kendi kendime... :44: sonra unutmaya karar verdim ve faceden arkadaş olarak sildim, çok zor olsa da. şimdi ise arada bir karşılaşıyoruz ama birbirimize bakmıyoruz diyebilirim. yani konu kapandı, neyse...
şimdi sana gelince: kabul etmesi güzel. ama sonrasına sana bir tavsiyede bulunamayacağım maalesef