Nasıl tanışabilirim?

eveet arkadaşlar son gelişmeleri yazıyorum,bütün gün boyunca hiçbi tenefüste sınıfından çıkmadı göremedim,çıkışta ben önce çıktım kapıda işte bekledik bi arkadaşı bekler gibi sonra onunla göz göze geldik ve ben tabiki utangaç kız moduyla kafamı çevirdim yanımdaki arkadaşlarımı örgütlemiştim çocuğun davranışlarını izlesinler diye ve hepsi çocuğun bakmaya devam ettiğini söylediler,ben de bu akşam faceden ekledim o da kabul etti şimdilik bu kadar ne yapsam diye düşünüyorum..

ben de bakıştığım biribini faceden eklemiştim, hemen o akşam da kabul etti. o kadar sevinmiştim ki... fakat facede arkadaş olduğumuzdan beri bana ilgi göstermemeye başladı, artık eskisi kadar bakmıyordu, hatta umrunda değilim gibiydi. 'neden böyle oldu' diye kaç defa sordum kendi kendime... :44: sonra unutmaya karar verdim ve faceden arkadaş olarak sildim, çok zor olsa da. şimdi ise arada bir karşılaşıyoruz ama birbirimize bakmıyoruz diyebilirim. yani konu kapandı, neyse...

şimdi sana gelince: kabul etmesi güzel. ama sonrasına sana bir tavsiyede bulunamayacağım maalesef:50:

arkadaşlar bugün hiçbi tenefüste göremedim onu en son çıkışta aşağı inerken o rehberlik katından çıktı göz göze geldk sonra aşağı indik işte ben dışarda bekliyodum o da bekliyodu o sırada bana baktığını söyledi sonra işte babasıydı galiba biri geldi yanına gitmeye başladılar ben de yanından geçtim o sırada da arkadaşm kafasını çevirdiğini söyledi sonra önünden yürüdüm ve gittim bunlar oldu.. ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum ne yapıcağımı bilmiyorum nolur yardım edin bana

tatlım benim bence ona bu akşam mesaj at... ama mutlaka bu akşam. çünkü birdahaki karşılaşmanıza daha çok var. o zamana kadar kendini daha rahat hissedersin bu akşam yazarsan. adına mesela x diyelim. şöyle yaz.... ' meraba x .. dün ark. önerisi olarak gelmişsin bana. ben de çok ortak arkadaşımız var tanıyorumdur diye aceleden kabul etmiştim. ama profilini falan inceleyemiştim. bugün gözüm biyerlerden ısırdı seni Şimdi de bakıyorum da sanırım aynı dersanedeyiz *-):) ' yaz yolla. birşey yazmazsan üstte bir arkadaşın dediği gibi öylece eklediğinle kalır iş. o yüzden mutlaka yaz kuşum :) hadi bi cesaret bebeğim :) verdiği cevaba göre gene yardımcı olcz biz burdan tabi ki :)

tatlım benim bence ona bu akşam mesaj at... ama mutlaka bu akşam. çünkü birdahaki karşılaşmanıza daha çok var. o zamana kadar kendini daha rahat hissedersin bu akşam yazarsan. adına mesela x diyelim. şöyle yaz.... ' meraba x .. dün ark. önerisi olarak gelmişsin bana. ben de çok ortak arkadaşımız var tanıyorumdur diye aceleden kabul etmiştim. ama profilini falan inceleyemiştim. bugün gözüm biyerlerden ısırdı seni Şimdi de bakıyorum da sanırım aynı dersanedeyiz *-):) ' yaz yolla. birşey yazmazsan üstte bir arkadaşın dediği gibi öylece eklediğinle kalır iş. o yüzden mutlaka yaz kuşum :) hadi bi cesaret bebeğim :) verdiği cevaba göre gene yardımcı olcz biz burdan tabi ki :)

katılıyorum:40:

ah kardeş senin durum yine iyi.ya ben ne yapayım.4 yıllık üniversite hayatımda bir kişiye deli gibi aşık oldum o uzay bilimleri ben edebiyat:14: benden bir yaş büyük adı engin ve 5.yılı bildigim sadece bu kadar.alttan kalan derslerinin sınavına geliyor anladıgım kadarıyla.yoksa ben o yakışıklıyı gözden kaçırır mıydım uuuu beybi:52:

oysa ne güzel başlamıştı kütüphanede kantinde bahçede çılgınlaaaar gibi bakışmıştık:17: sınavlar bitti gelmez oldu kıvanç tatlıtuğ kılıklım:26:

gittim uzay bilimleri katına tüm sınav sonuc listelerini okuyup tüm enginleri buldum.zaten bir tane engin vardı.facede twitterda bulamadım:25:

biçareler gibi saçlar maşalı bakımlı şekilde topuklularımla 1 aydır okulda dolanıyorum belki görürüm diye.artık finallere kaldı vuslatımız:14:

o bakışlar o göz süzmeler yalanmıydı hain erkek :30: buradan yetkililere sesleniyorum ben engini isterim:43:

velhasılı kelam bu da böyle bir anımdır dostlar gidip tanışamadım da ama öküz gibi baktım eblek eblek güldüm oda aynı şekilde.anlasın gelsin bi zahmet ya.

senin yolun acık olsun kuzum bu arada kaçan kovalanır unutma.sen kendini belli et ama kovalayan sen olma.kız kısmı erkegin ayagını alır öne dogru eliyle kaldırır ama adımı erkek atar unutma.:6:

arkadaşlar dün gittim yazdım mesaj olarak çocuğa selaam :) diye bi buçuk saat sonra cevap geldi işte nasılsın falan dedim iyiyim tanışıyo muyuz falan dedi işte aynı dersanedeniz dedim o da öyle mi falan dedi evet hatta yan sınıfındanm dedim o da haa şu tedli sınıftansın falan dedi sonra işte ted hakkında konuştuk ve cevap vermeden çıktı,ne yani o kadar bakışlarını bütün arkadaşlarca yakaladık ve beni bildiğine eminim çünkü tedli sınıf falan dedi ki öyle bi şey yok ama ben teddeyim falan,neyse cevap vermeden çıktığı için moralim çok bozuldu şu an da facede açık ama yazmıyo işte rezil olduğumla kaldım galiba.. ama saçma geliyo güzel konuştu çünkü terslemedi güldü falan..

hmmm..Keşke arkadaşların söylediği şekilde atsaymışsın mesajı daha iyi olurmuş ama olan oldu artık.Bence onun adım atmasını beklemelisin..

of benim derdimdeen.. benimde dershanede bakıştığım biri var öyle kolidorlarda dolaşırken karşılaşıyoruz haftada 1 gün.. adını sınıfını bilmiyorum.. geçen hocayla konuşuyordu ama gözler bende :) şimdilerde pek bakmıyor :( bana ne önerirsinizz?

sınıfından çıkmadığı için ben göremedim malesef,ama sınıflarının önünden geçerken arkadaşım çocuğun beni gördüğünü söyledi bu kadar yani olanlar..

Back
X