kızlar şaka değil gözlerimle şahit olduğum bi olayı anlatayım size.. :)
biz lisedeyken samimi olduğum kanka derdik ozamanlar, onun bi üst sınıfta beğendiği ve aşktan geberdiği bi çocuk vardı..tenefüs çalar çalmaz hemen onların sınıfın önünde dolanır dururdu :) aklıma geldikçe gülüyorum yapmadığı etmediği kalmadı ama oğlan bnu hiç farkedemedi...
çünkü oğlan kendini üniversite sınavlarına adamış başı yerden kalkmaz biriydi... o taraklarda bezi yoktu anlayacağınız...
derken kızımız ümidi kesti ağlama sızlama derken okul sonuna doğru geldik tatile girecez... oğlan mezun olup gidecek...biz bi alt sınıftayız bi sene daha var bize.. bu krizlere giriyor ben onsuz napcam diye ağlama nöbetlerinde tabi..zavallı çocuğun haberi bile yok uğruna ölecek birinin olduğundan :)))
derken okulun son günü karneler verilecek, bizim kız merdivenlerden çıkarken oğlumuzda aşağı iniyor denk gelmişler...kız o an heyecanmı yaptı nedir yada sinir mi oldu artık neyse, iki seksen kapaklanmış ayaklarının önüne :) ay rezalete bak...oğlan farkedecekse bile gülmekten vazgeçmiştir kızın sakarlığına... tutmuş kaldırmış oğlan demiş ki, iyimisin abicim :)))
bizim yanımıza bi geldi kıpkırmızı olmuş yüzü ağlamaktan, bana abicim dedi diye....
ama kafaya koydu tabi gözükaralığını aldı eline bi kağıt yazıp verdi son gün... :) herşeyi yazdı kağıda bizzat okumuştum :) rezillik diz boyu :)
oğlumuz kabul etmiş teklifini iki üç sene çıktılar, :) inanamadık önce, sonra çocuk okulun yolunu yol yaptı kendine geldi gitti bi sene...bizim kızda az çketirmedi tabi...oğlan okudu üniversiteyi o dönem..kızımız da hanım hanımcık bi ev hanımı :)şimdi evliler ufak kızları var bi tane...gider geliriz zaman zaman hep hatırlatırım oğlumuza da anlatırım senin için neler yaptı ama başardı diye :) güleriz hala o günlere...
diyeceğim bu kızımıza belki tavsiye olur bu durum, sende dene tutar belki..:)