Nasıl tanışabilirim?

ayy kizlar yorumlara bayildim resmen :52::52::52:

gece gece nesem yerine geldi :9::9::9::9::9::9::9::9:

ayrica arkadasim nedir derdin kimse ile kontak kurmak ne demek ya kuran ne oluyoki???

nerden biliyorsun karsindaki adamin ozel hayatini belkide cok farkli bir insan..bakarak iyi cozebiliyorsun sen...olduki kontaginiz oldu cocuk seni begenmedi iki elini tuttu birakti bi daha seni arayip sormadi ne olacak simdi

cok afedersin banlancam ama motorun bozulacak :52::52::52::52::52:

tobe bi daha kimse almaz seni :27::27::27::27::27:

ayy kizlar yorumlara bayildim resmen :52::52::52:

gece gece nesem yerine geldi :9::9::9::9::9::9::9::9:

ayrica arkadasim nedir derdin kimse ile kontak kurmak ne demek ya kuran ne oluyoki???

nerden biliyorsun karsindaki adamin ozel hayatini belkide cok farkli bir insan..bakarak iyi cozebiliyorsun sen...olduki kontaginiz oldu cocuk seni begenmedi iki elini tuttu birakti bi daha seni arayip sormadi ne olacak simdi

cok afedersin banlancam ama motorun bozulacak :52::52::52::52::52:

tobe bi daha kimse almaz seni :27::27::27::27::27:

Iste o yüzden cocuk ilgimi cekti basini kaldirip kizlara bakmiyor. Efendi bisiye benziyor artik burda okadar com zibidi deyim zibidi var ki o aralarinda parliyor :D diyelim ki onun öyle bi niyeti var ben zaten konusmayi keserdim cünkü dedigim gibi ben ciddi düsünüyorum yani okadar saf degilim niyetini anlamiycak kadar

Sanki oglanla tanistim o nun niyeti kaldi hahaha :D off tanismada niyetini anlassam

aklına düşmüş bu çocuk senin ee tanıdık falanda yok diyorsun nasıl olacak aslında direk söylemek yanlış olur tabi ama mektup yazsan..ama güzel bir dille yani kendini tam ifade ederek..mektup yazmaya karar verirsen burdan yardım ederiz :10:

meltemcim şu kıza bi mektup yardımı yapalım hadi, :1::1: ben başlıyorum sen devam et...:) kısa öz olucak...
sevgili xxx
öncelikle şunu belirteyim ki türkçem bozuk, bu bozuk türkçeyle duygularımı nasıl ifade edebilirim bilemiyorum doğrusu...
yani ben şimdiden hatam olursa diye SRRY demek istiyorum ki, sen bu SRRY kelimesini gerekli yerlerde baz alırsın :))
şimdi efendim, uzun lafın kısası zamanınızı fazla çalmak istemem, haliyle pek bir beyefendiye benziyorsunuz, ay gibi parlıyorsunuz, hiç bir kıza kaldırıp başınızı bakmıyorsunuz..velhasılı kelam ben bu kızlardan çok farklı olduğumu hissederekten, desti izdivacınıza talibim efenim...
MELTEM DEVAM ET :))

Iste o yüzden cocuk ilgimi cekti basini kaldirip kizlara bakmiyor. Efendi bisiye benziyor artik burda okadar com zibidi deyim zibidi var ki o aralarinda parliyor :D diyelim ki onun öyle bi niyeti var ben zaten konusmayi keserdim cünkü dedigim gibi ben ciddi düsünüyorum yani okadar saf degilim niyetini anlamiycak kadar

Sanki oglanla tanistim o nun niyeti kaldi hahaha :D off tanismada niyetini anlassam

aklına düşmüş bu çocuk senin ee tanıdık falanda yok diyorsun nasıl olacak aslında direk söylemek yanlış olur tabi ama mektup yazsan..ama güzel bir dille yani kendini tam ifade ederek..mektup yazmaya karar verirsen burdan yardım ederiz :10:

Mektup fikrini anneannem de demisti ama sorun ben o mektubu ona nasil vericem ? Ismini bile bilmiyorum. O demiycrk bu kimin nesi yaa bune diye :D

meltemcim şu kıza bi mektup yardımı yapalım hadi, :1::1: ben başlıyorum sen devam et...:) kısa öz olucak...
sevgili xxx
öncelikle şunu belirteyim ki türkçem bozuk, bu bozuk türkçeyle duygularımı nasıl ifade edebilirim bilemiyorum doğrusu...
yani ben şimdiden hatam olursa diye SRRY demek istiyorum ki, sen bu SRRY kelimesini gerekli yerlerde baz alırsın :))
şimdi efendim, uzun lafın kısası zamanınızı fazla çalmak istemem, haliyle pek bir beyefendiye benziyorsunuz, ay gibi parlıyorsunuz, hiç bir kıza kaldırıp başınızı bakmıyorsunuz..velhasılı kelam ben bu kızlardan çok farklı olduğumu hissederekten, desti izdivacınıza talibim efenim...

hahaahyy çok güzel olmuş canımm ama işi evliliğe kadar getirmişin çocuk kaçar hemen :27:

Tatlım milli görüş cemaati erkekleri asla bir kıza bakmaz ki hele de açık bir kıza ve kapalı olanların da baya bi kapalı olması lazım yani.

sevgili xxx

Dalgami gectiniz anlamadim simdi ?

Mektup fikrini anneannem de demisti ama sorun ben o mektubu ona nasil vericem ? Ismini bile bilmiyorum. O demiycrk bu kimin nesi yaa bune diye :D

canm o zaman mektubu bir arkadaşına verdirt şu kız yolladı diye seni göstersin diyeceğim ama inan çok komik geliyor kulağa gerçekte nasıl olur bilemem :53:

Bunu biliyorum farkindayim ya ne yapmam gerrek ? Bisveriyim diyorum ama gördümü karakara düsünüyom

canm diyelim ki bu çocukla çıktın sen kapalımısın bilmiyorum ama açıksan senden kapanman yönünde beklentileri olabilir
bu ilişkide mutlu olmak yerine üzülen taraf olabilirsin bunları iyi düşün

bunu biliyorum farkindayim ya ne yapmam gerrek ? Bisveriyim diyorum ama gördümü karakara düsünüyom

bi arkadaşın dediği gibi onlar kızla mızla ilgilenmezler, sen vazgeç bu sevdadan bak kendin bile diyorsun hiç başını kaldırmaz yerden diye..onlar bu görüşü hayatta yaşıyorlar...sen onun gözüne kendini soksan bile farketse ve hatta direk açık açık konuşsan bile sanırım seninle alakadar olmayacaktır...vazgeç canım...boşuna dalga geçtirme çevrene kendinle..

aslinda senden korkulur he gozune kestirmissin cocugu resmen...ya annesi demisse muhteber halanin imani butun kiziyla evlendiricegim oglum seni kimseye bakma demisse...cocuk gonulden ona bagli sende mektubu yollayip arada kalmissan..arkadaslarina senin mektup yada vs. kus'ta aolabilir herkese soyler tum okula rezil ederse...iyi cesaret valla he....

canm diyelim ki bu çocukla çıktın sen kapalımısın bilmiyorum ama açıksan senden kapanman yönünde beklentileri olabilir

Eger öyle olursa ben zaten kapanmak istiyorum ama biri bana destrk cikmadi lazim yani biri arkamda olucak beni itucek. Zaten o yüzden cok istiyorum nasil deyim bana öyle birisi denk gelsinki beni o yola sokdun allahin yoluna ben bunu tei basima yapamam okadar güclü dgilm.

ya konu sahibi yanlıl anlamasın ama bence ço çocukça hala olgunluk yyok...diyelimki çocuk farketti bunu ve hadi diyelimki kabul etti...fazla sürmez bunlar bence...o görüşe sahip kişiler kapalılığı doruklarda ister, olgunluk saygı duruş bakış herşey onlar gibi olmalı onlara göre... Bu kızımız pek ayak uyduracak tipde değil bence..
Bence bu kızımız daha deli dolu çılgın gırgır şamata tarzı bi aşk peşinde...çocuğunda yakışıklılığına ve dürüstlüğüne kapılmış gözü diğer noktaları görmüyor...

bi arkadaşın dediği gibi onlar kızla mızla ilgilenmezler, sen vazgeç bu sevdadan bak kendin bile diyorsun hiç başını kaldırmaz yerden diye..onlar bu görüşü hayatta yaşıyorlar...sen onun gözüne kendini soksan bile farketse ve hatta direk açık açık konuşsan bile sanırım seninle alakadar olmayacaktır...vazgeç canım...boşuna dalga geçtirme çevrene kendinle..

Bende senin gibi düsünüyorum ama öyle birisiyle olmak cok isterdim yani olsun iytiyorum. Ama bakmyicani da bilioyurm ama belli olmazki off ama düsünmeden de edemiyom

Eger öyle olursa ben zaten kapanmak istiyorum ama biri bana destrk cikmadi lazim yani biri arkamda olucak beni itucek. Zaten o yüzden cok istiyorum nasil deyim bana öyle birisi denk gelsinki beni o yola sokdun allahin yoluna ben bunu tei basima yapamam okadar güclü dgilm.

neden canm böyle önemli kararlarda ben erkeğin etkisinin olmasından yana değilim hatta kimsenin etkisi olmamalı..sen kapanmak istiyorsan buna sadece saygı duymak kalır etrafa..
gerçekten bu yorumdan sonra diyorum ki ya gerçekten çocuksun daha yada şaka yapıyorsun heralde

simdi allahin yoluna girmek istiyorsan once allaha yalvar cocugu sana gonderip bak ben senin yoluna boyle girerim diye cakallik yapma...icinde varsa hic kimseye gerek duymadan donersin...kaldiki sen takinti yapmissin cok isteyen kisi herseyi goze alir gider konusur ya batar ya cikar onuda allah bilir..sonrada boyle bisey yaptigin icin sonucunda ya gururlanirsin yada kendini paralar burada konu acarsin bizde sana destek olmaya calisiris :30::30::30::30:

neden canm böyle önemli kararlarda ben erkeğin etkisinin olmasından yana değilim hatta kimsenin etkisi olmamalı..sen kapanmak istiyorsan buna sadece saygı duymak kalır etrafa..
gerçekten bu yorumdan sonra diyorum ki ya gerçekten çocuksun daha yada şaka yapıyorsun heralde

Hayir iste öyle dgil ben ne girgir samata pesindexim ne de ask. Nede yakisilikligina hem cocuk yakisilki bile degil. Ben öxle bi karektere sahinim ben yalniz karar veremem nasildegim. Beni biri yönetmeli bana biri dogru yolu gostermeli.

Back
X