Nasıl tanışılır

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba hepinize. Benim bir ilkokul arkadaşım vardı instada da ekli az insandan biriydi. Ben ona geçen yaz bir voleybol kursu için soru sordum geldiğinde kahve içelim falan dedi. Bende ne desem diye kaldım. bir yarım saat sonra ayarlayabilirsek olur dedim. Ertesi gün kursla ilgili bilgi verdim. Bişi yazmadı. Başka da bir iletişimimiz yoktu storylere ilk bakandı sadece. Bir ay sonra ben haftasonu görüşebiliriz dedim. Olabilir aslında dedi ve öylece kaldı .Ben onla görüşüp arkadaşıyla da tanışırım diye düşünmüştüm.bende gıcık olup 1 ay sonra onu çıkardım insta dan.
Ben onun sayfasında fotosu olan bir arkadaşını öyle görüp beğenmiştim haftasonu voleybol maçı için gelecek. Benim bu arkadaşta gidermiki. Nasıl tanışılır ki .

Hiç böyle tanışmadınız mı cevap vermiyorsunuz bu arada oğlak burcu ve 32 yaşında. Birde bu benim arkadaşla baya yakın arkadaşlar.

İnstada voleybol kursu için konuştuğunuz kişi için mi soruyorsunuz onun hesabında gördüğünüz başka biri için mi? Anlayamadım

Hiç böyle tanışmadınız mı cevap vermiyorsunuz bu arada oğlak burcu ve 32 yaşında. Birde bu benim arkadaşla baya yakın arkadaşlar.
Nerden bilelim sizin arkadaşınız da maça gelecek mi? Bir de arkadaşınızla bile doğru düzgün iletişiminiz yok, arkadaşınızın arkadaşı ile nasıl muhabbete girmeyi düşünüyorsunuz ?

Çok aklınıza takıldıysa, arkadaşınızdan bağımsız olarak arkadaşınızın arkadaşına insta'dan yürüyün derim.

Son düzenleme:
Yok diyemem işte zaten senelerdir hiç görüşmediğim biri.şimdi üstüne instadanda çıkardım

Arkadaşım erkek. Maça kesin gelir diye düşünüyorum ama devamı için bilemiyorum. Bence de görüşelim deyince niye nazlandı.

Çok ilginç valla ilkokul arkadaşınızın profiline girip inceliyorsunuz oradaki arkadaşına yürüyorsunuz valla nasıl bir gözlem yeteneği tebrik ediyorum. Arkadaşınızın bile sizinle bir samimiyeti yok ki yani hem ne diyeceksiniz senin bir arkadaşın var onunla tanışmak istiyorum falan mı? bence hiç hoş bir durum olmaz bakmış da gözüne kestirmiş diye hem neden o arkadaşıyla gelsin ki maça bir fotoğrafı var diye.. Gelse ne yapacaksınız nasıl bir samimiyet kuracaksınız anlayamadım ben .çevrenizde hiç mi kimse kalmadı da bu çocuğu taktınız kafaya belki kız arkadaşı vardır. Bekleyip görün o zaman gelirse o zaman düşünürsünüz ınstadan siz ekleseydiniz madem de arkadaşınızı neden kızıp çıkarttınız ya illa sizinle görüşmek zorunda mı

Arkadaş görüşelim deyip sonra ben dönüş yapınca olabilir aslında dedi ve öyle kaldı. Bu onun iş durumlarıyla ilgili de olabilir. Maçta zaten çocuk oynuyor.arkadaş seyirci gelir bence kesin

Sadece fotoğraftan gördüğünüz birine bu kadar bağlanmayın bence. Boşverin. Ben bu sosyal medyadan görüp tanışmaları çok sağlıklı bulamıyorum. Gerçek hayattan birileriyle tanışın derim.

Istisnalar var Netten tanisip 10 yildir mutlu bir evliligin icindeyim.Ama burdaki durumda biraz degisik.Ilkokul arkadasinizi k3ske silmeseydiniz ama tabii ilkokul arkadasiniz sizinle neden kahve icmek istedi. Onun size karsi niyeti neydi.Arkadasca bir kahve icmekse diger arkadasla tanisma umidiniz gerceklesebilirdi.Ancak ilkokul arkadasiniz size yuruyecekse diger kisiyle tanissanizda o is olmazdi. Gerci her turlu zorda kismet bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…