Nasıl tanışılır

Konusmalariniz sanirim biraz soguk cekingen insani ikna edecek bir cekiminiz tavriniz yok gibi geldi bana.suanda hemcinsinizr bile net derdinizi anlatamadiniz konularini asagi indikce okudum oyle anladim oda kizlar soru sordukca siz derdinizi anlatmaya baslamissiniz.yani ne yapsan bilemedim. Zaten listeden cikarmissn yapacak birsey kalmadi herhalde. Bu arada oldumu mac

ya net olun, ben şu arkadaşını beğendim tanışmak istiyorum diyin yada o beğendiğiniz kişiye instadan yürüyün. ihtimallerle olmaz o iş.

arkadaşı instadan ekledim. Az foto vardı kaldırdım ve beraberinde 10-15 kişi daha ekledim.

Yazdıklarım anlaşılır bence baştan bu yana. Soğuk değilim ama ikili ilişkilerde hemen kanka olan aranan isim olamıyorum evet bu böyle. Maç olmadı daha

Güncelleme yapayım maç oldu gittim
Seyircilerin olduğu yere iner inmez ilkokul arkadaşımla göz göze geldik direk. Ben uzağı net göremediğim ve gözlüksüz gittiğimden bi bakakaldım. Arkadaşım kalktı geldi ben uzağı göremiyorum sen misin anlayamadım dedim o bende göremiyorum dedi selamlaştık
Naber dedi maça geldim de galiba ekildim arkadaşım yok dedim. Bizde şurda oturuyoruz dedi ve gitti. Bu arada arkadaşı sakatmış oynamadı insta da paylaşmıştı. Ve orada da göremedim arkadaşını. O kadar ekildim dedim bir gel bizle otur demedi. Biraz orada oturdu sporcu arkadaşları hocalarla. Sonra kalktı gitti. Ama storylerime ilk bakandır 600 kişiyi takipte

İlkokul arkadasları....
Sevmedıgım insan kategorisinde ikinci sırayı aldı..
Bu yaz ilk okul arkadaşlarımla görusmeye basladım, gecenlerde evime geldiler daha öncesinde zaten hepsinden sogumustum. Evime gelip gittikten sonra, tiksindim desem abartmıs olmam.

Ilk okul Arkadaslarindan uzak dur.
Begendıgın bırı ıcınde aracıya ihtiyac duyma. İlkokul arkadasın belki fesatlıgından tanistırmayacaktı senı.
Nerden bılıyosun gorussenız tanıstıracagını?

Arkadaşım erkek. Böyle bir şey düşünebilir ya hakikaten.Yalnız çocuk başka şehirdeki bir takımda arada geliyor buraya. O yüzden takıldığı yer gibi bür seçenek yok

Arkadaşım erkek. Böyle bir şey düşünebilir ya hakikaten.Yalnız çocuk başka şehirdeki bir takımda arada geliyor buraya. O yüzden takıldığı yer gibi bür seçenek yok
Bence siz olayı yanlış bağlamissiniz. Arkadasiniz ona yürüdüğünüzü falan düşünmüş muhtemelen. Bu kadar beğendiyseniz ne yapıp ne edip tüm maçlarını takip edeceksiniz gideceksiniz bu kişinin göz aşinalığı sağlamanız lazım.

E sen kendin o beğendiğin kişiyi ekle, bir oğlak olarak söyleyeyim, oğlaklar zordur, sıcak davranmaz herkesi hayatına almaz, önce seni tartar bakar nasıl birisin, iyi biri bile olsan kafasına yatmıyorsa seninle birşey olmaz, önemli olan kafasına yatman, kim bilir belki yatarsın

E sen kendin o beğendiğin kişiyi ekle, bir oğlak olarak söyleyeyim, oğlaklar zordur, sıcak davranmaz herkesi hayatına almaz, önce seni tartar bakar nasıl birisin, iyi biri bile olsan kafasına yatmıyorsa seninle birşey olmaz, önemli olan kafasına yatman, kim bilir belki yatarsın
Ben de oğlağım asla mantığıma yatmayan biriyle sevgili olmam. Önce aklima yatacak sonra kalbime

İşte kızlar ben onu ekleyemem hiç tanışmadan bence hiç hoş olmaz ve hoşta karşılanmaz. O yüzden arkadaşımla diyalog kurmalıydım. O da yalan oldu. Ben maçlara giderim zaten gidiyorum bunu farklı düşünmez bence. Yine karşılaşırız ama artık bir şey değişmez gibi.

İşte kızlar ben onu ekleyemem hiç tanışmadan bence hiç hoş olmaz ve hoşta karşılanmaz. O yüzden arkadaşımla diyalog kurmalıydım. O da yalan oldu. Ben maçlara giderim zaten gidiyorum bunu farklı düşünmez bence. Yine karşılaşırız ama artık bir şey değişmez gibi.
Ya sen cok yanlış yerden bağlamışsın olaya bunlar o arkadaşından hoşlanıyormuş onun için gitmiş imajı veriyorsun. Bunlar mactan sonra illaki bir yere eğlenmeye gidecektir sen de git gözlerini dikip bak gülümse. İnstadan da ekle illa benim olacak diyorsan

Keşke gittiğim maçta kalsaydım öyle tek kalınca çıktım bende. Yıllarrr sonra karşılaştık be çok saçma oldu biraz gıcık oldum.Bir maç için daha gelecek ama arkadaşım olmaz o maçta.kendi takımının maçı var başka şehirde o tarihte.

Back
X