Nasıl tanışma fırsatı yaratırım?

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Herkese merhaba
Bir süredir okulun kütüphanesine gidiyorum ve bir çocukla denk geliyorum. Başlarda onun bakışları dikkatimi çekti sonrasında beğendim ama onunla nasıl tanışırım ya da tanışma fırsatı yaratırım bilmiyorum. Bayadır görüyorum, çevresinde hiç kız da görmedim. Hatta görünce utanıp kafamı bile kaldırıp yüzüne bakamıyorum onu beğenmediğimi de düşünebilir.
Onu bizim fakültede de gördüm. Yani ne ismini ne başka şeyini bilmiyorum sadece bizim bölümden olduğunu anladım. Sizce nasıl davranmalıyım? Bakışmalar bir yere çıkmaz diyip kestirip atmalı mıyım çünkü gördükçe etkilenmeye başladım ondan ama dediğim gibi ona bakamıyorum bile. Bu arada sosyal medya kullanmıyorum bulup ordan ekle diyecek varsa. Galiba umutsuz vakayım

''Selam,şu kitabı okuduğunu gördüm güzel mi ben de okusam mı diye düşündüm de'',sonra konuşmayı ilerlet işte :KK48: Ders falan çalışıyorsa yan yana oturup çalıştığını fark etmiş numarası da yapabilirsin ''aaa bu dersi ben de alıyorum,çok zor ya'' falan filan gibi.Kütüphanede sohbet başlatmak için sebep çok aslında ya,özgüvenli ol ama her şeyden önce,ayıp bir şey değil sonuçta hoşlanmışsın ne olacak :KK200:

Yahu git direk merhaba de işte biraz özgüven :)
Yapabilirsin ne var ki bunda .

Tanıdığın birine benzetmiş gibi yap. Sonra da elindeki kitapla ilgili bişey sor veya söyle.

Yanından geçin. Dikkatinizi okuduğu kitaplardan biri çeksin. Sonra kitapla ilgili soru sorun :)

Taktik maktik yok bam bam bam

Ya çocuklarının babasıysa? :KK70:

Ona yakın bir yere otur.Birşey iste ondan kalem kağıt herhangi birşey unutmuşsun gibi.

''Selam,şu kitabı okuduğunu gördüm güzel mi ben de okusam mı diye düşündüm de'',sonra konuşmayı ilerlet işte :KK48: Ders falan çalışıyorsa yan yana oturup çalıştığını fark etmiş numarası da yapabilirsin ''aaa bu dersi ben de alıyorum,çok zor ya'' falan filan gibi.Kütüphanede sohbet başlatmak için sebep çok aslında ya,özgüvenli ol ama her şeyden önce,ayıp bir şey değil sonuçta hoşlanmışsın ne olacak :KK200:
Bunların hiçbiri aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim kızlar <3
Kitap işi biraz sıkıntı sanırım alt dönemim :D
Ben fazla heyecanlı ve utangaç biriyim şu an onun hakkında yazarken bile elim buz kesti.
Sanırım esas sorun özgüvenim. Ya beni başta beğendiyse şu an hoşuna gitmiyosam. Fazla kilom var mesela onu fark edip soğursa. Ya benden küçükse büyüğüm diye istemezse gibi gibi kafamda bin tilki.

Ah ah. Çok benzer bir durumdayım. Aynı bölümde değiliz ama benim bölümdeki erkeklerin hepsiyle arkadaş kendisi. Bir iki aydır bakışıyorduk. Bugün hiç bakmadı :( Ondan çok arkadaşıyla göz göze geldim. Gidip tanışamıyorum da. Rezil olma korkusu var içimde. Bölümümdekilerle arkadaş olmasa kesinlikle bir bahaneyle tanışırdım. Ama bazen de diyorum ki gerçekten hoşlandıysa kendisi gelip tanışmaz mıydı? Bu arada ilk kez onu gördüğüm gün önüme oturmuştu. Daha sonra kalkıp yanıma oturmuştu :(

Reddedilmek hayal kırıklığına uğramaktan o kadar bıktım ki artık şansım 0 da olsa ilk adım fln atmıyorum

Edicem
Yaz buraya gelişmeleri beni de etiketle çatlarım
Hadi halay takımı toplayıp gelicez bak :KK70:
Çok denk gelemeyebiliriz. Benim şu anki hedefim bi gün onu çalışırken görüp yanına oturmak sonra da uç kitap derken konuşmaya çalışmak. Yani bu süreç aylar sürebilir çünkü tek kişilik masalara oturabilir. Yanındaki sandalyeler dolu olabilir gibi gibi :D inşallah şansım yaver giderde denk geliriz

Ah ah. Çok benzer bir durumdayım. Aynı bölümde değiliz ama benim bölümdeki erkeklerin hepsiyle arkadaş kendisi. Bir iki aydır bakışıyorduk. Bugün hiç bakmadı :KK43: Ondan çok arkadaşıyla göz göze geldim. Gidip tanışamıyorum da. Rezil olma korkusu var içimde. Bölümümdekilerle arkadaş olmasa kesinlikle bir bahaneyle tanışırdım. Ama bazen de diyorum ki gerçekten hoşlandıysa kendisi gelip tanışmaz mıydı? Bu arada ilk kez onu gördüğüm gün önüme oturmuştu. Daha sonra kalkıp yanıma oturmuştu :KK43:
Evet rezil olma korkusu bende de var çünkü bir de alt dönemim olma ihtimali yüksek. Bir de genelde benim bu zamana kadar ki bakışmalarım boş çıktı bi süre sonra bakmayı kestiler..
Sizin durumda da her gün bakacak diye bir şey yok. Bana bakın mesela hoşlanmaya başladım ama utandığım için bakamıyorum son zamanlarda.benim ki ondan hoslanmadıgım sonucu cıkarmaz umarım

Back
X