Nasıl tanışma fırsatı yaratırım?

Bende 19 lu yaşlarda çalıştığım yerde bi çocuğu gördüm beğendim. Çaylarda yemeklerde falan denk gelelim diye dua falan ediyorum gördüğümde icim gidiyor .sabah akşam onu düşünüyorum bi de çok yakışıklı peşinde bir sürü kiz heran biriyle çıkmaya başladığını duyacağım elimden kaçıracağım diye yüreğim hop hop ediyor. Böyle böyle haftalar geçti sürekli onu düşünmekten yemeden içmeden kesildim moralim bozuk dolaşıyorum hergun.

Sonra bi arkadaş ortamında tanışma fırsatımız oldu allahım dünyalar benim oldu nasıl da yakışıklı nasıl tatlı nasıl düşünceli ama bi türlü acılamıyorum. Sonra onunda benimde arkadaşım olan bi erkek arkadaşımıza yanlızca onu beklediğimi ondan başka hiç kimseyi hayatıma almayacağımı söyledim. Ona da git soyle demedim( çünkü söyleyeceğini biliyordum). Hemen gitmiş söylemiş cocuk benim bu sözüme çok etkilenmiş bi kaç gün sonra telefonunu uzattı numaranı yazarmisin dedi (telefonu nasıl alıp.nasil bi mutlulukla yazdığımı dün gibi hatirlarim)

Sonra ne mi oldu 8 senelik eşim :)))

Umarım sizin de benim de istediğimiz gibi gelişir durumlar :) Ben de emin olamadığım için ileriye dönük bir adım atamıyorum maalesef. Bir kez bu yüzden reddedildim. Aynı şeyi yaşamak istemem.
Umarım dua edicem sizin için de:) sanırım çok takıyoruz jack ma’yla ilgili bir video izlemiştim. Adam bir işe başvurmuş 5 kişiden 4 kişi alınmış bir tek o alınmamış, başka bir işe başvurmuş 24 kişiden 23 kişi alınmış bi tek o alınmamış ama vazgeçmemiş hep denemiş; şimdi milyarder. Tabi işle aşk farklı şeyler ama vazgeçmemek için güzel bir örnek :)

O an keşke abimle kavga ediyorum da sesim rahatsız mı etti gibi bişeyler deseydin :KK70: ben çok atılgan biri değilim ama bunu aşmaya çalışıcam sen de bana katıl? Gelişme olursa yazarız :)
Abisiyle böyle kavga eden bana neler yapmaz derdi o zaman:KK48:
Ya bende de bu konularda girişkenlik sıfır.Daha doğrusu gizli girişkenim ben bir keresinde branşını öğrenmek için masadaki kitaplarını karıştırdım:KK53:
Ondan bir adım gelmedikçe hele bugün olandan sonra mümkün değil yüzüne bile bakamam:)
Senin güzel haberlerini bekliyor olucam:dondurma:

Umarım dua edicem sizin için de:) sanırım çok takıyoruz jack ma’yla ilgili bir video izlemiştim. Adam bir işe başvurmuş 5 kişiden 4 kişi alınmış bir tek o alınmamış, başka bir işe başvurmuş 24 kişiden 23 kişi alınmış bi tek o alınmamış ama vazgeçmemiş hep denemiş; şimdi milyarder. Tabi işle aşk farklı şeyler ama vazgeçmemek için güzel bir örnek :)
Teşekkür ederim dualarınız için. Ben de sizin için dua edicem :)

Ayy benim de sporda biri fena gözüme takılıyo bu aralar ama o salaş ve saçma halimle nasıl laf açsam diye kendimi manyak manyak hallere sokuyorum :KK23:bi muhabbet açsam rahatlıcam modundayım..
Kendime verecek aklım yok ama sen yamacında, yöresinde sandalyeye oturup laf açmayı mı kollasan?:işsiz: Yakınında olunca bi soru sorasın gelir mesela ;)

Ben de dershanede bildigin aşik olmuştum sinif arkadasima ama bizimki nasi asi nasi issiz adam kilikli merhaba deyip anlamadigim bi soruyu sormustum anlatti yine anlamadim gülüştük falan ama ven nasil eriyiyorum tum sinifa fotokopi cektiriyorum ona özellikle zimbalatiyorum gülümsüyorum o da bana falan yok 100 yil kalsa adamdan tık gelmez not yaziyorum gizli gizli yirtiyo falan ben şok...
Sonra ne mi yaptim takip ettim bindigi minibüse bindim merhaba ben pilin dedim hatirlarsan ayni siniftayiz dedim yürüdüm ...vs vs cok uzun sürecler gecirdik iliskinin bana göre en kolay kismi yanina oturana kadarmis

Şimdi icerde uyuyo :) iki oglumun babasi kendileri 14. Yildayiz :) maseallah darisi basinaaa

Ben de dershanede bildigin aşik olmuştum sinif arkadasima ama bizimki nasi asi nasi issiz adam kilikli merhaba deyip anlamadigim bi soruyu sormustum anlatti yine anlamadim gülüştük falan ama ven nasil eriyiyorum tum sinifa fotokopi cektiriyorum ona özellikle zimbalatiyorum gülümsüyorum o da bana falan yok 100 yil kalsa adamdan tık gelmez not yaziyorum gizli gizli yirtiyo falan ben şok...
Sonra ne mi yaptim takip ettim bindigi minibüse bindim merhaba ben pilin dedim hatirlarsan ayni siniftayiz dedim yürüdüm ...vs vs cok uzun sürecler gecirdik iliskinin bana göre en kolay kismi yanina oturana kadarmis

Şimdi icerde uyuyo :) iki oglumun babasi kendileri 14. Yildayiz :) maseallah darisi basinaaa

Ay bunlar gerçekmi ya kıskançlıktan Ke dimi yiyip yok edicem... Bn niye sürekli reddedilip hatta üstüne nefret ediliyorum...

Yanına oturmadan konuş?
Ya sen kadınsın, erkeklerin kadını reddetme oranı daha düşük valla en kötü ihtimalle güzel kız deyip bi' şans verir oradan zaten etkilersin
Ki çocuk bakıyormuş ilgini çekmeyen şeye neden bakasın

Ben sana anlatsam bugüne kadarki sevgililerimin hepsini ben çektim hiç de red yemedim :KK70:
İlk mesajı atmaktan "ben sana aşık oldum" demeye kadar giden açılımlarım olmuştur bugüne dek :KK70:

Şu anki minnoşumu da 1 haftadır tanıyordum
"Ee beni dışarı çıkarmayacak mısın?" dedim :KK70:
Oradan yürüdü gitti zaten :KK53:

Ben bilmem, gider beğenir seçerim ben :KK45:

Ben insan çocukluk arkadaşına bir çay ısmarlsmazmı diye msj atmıştım ayıpsın diye cvp attı... Sonrada tık yok.. Sanırım güzel kız deyip Bi şans verilicek Bi tipim bile yok tam bir ucubeyim....

Ben insan çocukluk arkadaşına bir çay ısmarlsmazmı diye msj atmıştım ayıpsın diye cvp attı... Sonrada tık yok.. Sanırım güzel kız deyip Bi şans verilicek Bi tipim bile yok tam bir ucubeyim....
E siz dürtseydiniz?
Ayıpsın dedikten sonra şu gün şurası? diye yazsaydınız madem. Her zaman her şeyi erkekten beklememek gerekiyor. Hele ki adamın o anlamda aklında değilseniz.

Katıla katıla güldüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Yay gadınları olarak kova kocalarımızı böyle kafaladık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ay yaa valla çok güldüm ben de. İki insan bu kadar aynı kafada olmaz :KK70:
Dur bakalım ben daha kova kocamı kafalayamadım. Kısmet :KK70:

b l a s t b l a s t velvette ile birbirimize kayıp kızkardeşim derken ne kadar haklıymışız değil mi :KK70:

Selam, aynı fakültedeyiz galiba de yürü işte üniversite ortamında bahaneye ne gerek var.

Bi tanesi son sınıftayken fotokopi sırasında fırsat yaratıp “ben seni bu zamana kadar nasıl fark etmemişim” dediydi bana. Öyle de deme tabi insan bi dumur oluyor :KK53:

Back
X