Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmaya adım atsanizda olumlu birseyler olacağını sanmiyorumHerkese merhaba
Bir süredir okulun kütüphanesine gidiyorum ve bir çocukla denk geliyorum. Başlarda onun bakışları dikkatimi çekti sonrasında beğendim ama onunla nasıl tanışırım ya da tanışma fırsatı yaratırım bilmiyorum. Bayadır görüyorum, çevresinde hiç kız da görmedim. Hatta görünce utanıp kafamı bile kaldırıp yüzüne bakamıyorum onu beğenmediğimi de düşünebilir.
Onu bizim fakültede de gördüm. Yani ne ismini ne başka şeyini bilmiyorum sadece bizim bölümden olduğunu anladım. Sizce nasıl davranmalıyım? Bakışmalar bir yere çıkmaz diyip kestirip atmalı mıyım çünkü gördükçe etkilenmeye başladım ondan ama dediğim gibi ona bakamıyorum bile. Bu arada sosyal medya kullanmıyorum bulup ordan ekle diyecek varsa. Galiba umutsuz vakayım
Nasiple alakali canim inan nasibin degilse olmaz da olmaz...yani bizim evlenmemiz mucize ben bildigin kayaya tosladim saf kova burcu...ama icimde hep benim adamım bu dedim bu hissi kaybetmedim hic..yani seninde dogru kişin biyerlerde umarim bulursunuz birbiriniziAy bunlar gerçekmi ya kıskançlıktan Ke dimi yiyip yok edicem... Bn niye sürekli reddedilip hatta üstüne nefret ediliyorum...
Nasiple alakali canim inan nasibin degilse olmaz da olmaz...yani bizim evlenmemiz mucize ben bildigin kayaya tosladim saf kova burcu...ama icimde hep benim adamım bu dedim bu hissi kaybetmedim hic..yani seninde dogru kişin biyerlerde umarim bulursunuz birbirinizi
Kesinlikle çok zor kişiler ..kadınida zor ..yani iki kova evlense sonu cinayet :)İnanmıyorum banada çektiren burda 20 küsür konu açmamı sağlıyan kişi Kova... Bu Kova erkekleri çok Nemrut..
Kova burcuna kendisini özel ve guçlu hissettireceksin asla eksik yönlerine dikkat cekmeyeceksin ve ozgurlugune dokunmayqcaksin...İnanmıyorum banada çektiren burda 20 küsür konu açmamı sağlıyan kişi Kova... Bu Kova erkekleri çok Nemrut..
Nasiple alakali canim inan nasibin degilse olmaz da olmaz...yani bizim evlenmemiz mucize ben bildigin kayaya tosladim saf kova burcu...ama icimde hep benim adamım bu dedim bu hissi kaybetmedim hic..yani seninde dogru kişin biyerlerde umarim bulursunuz birbirinizi
Sen öğren bana da özetleHemen dikkatimi çekti benimki de Kova, ne bakımdan zor dediniz?
Ben Yay burcuyum da yine idaresini yapıyorum, gerçi bi' bakımdan da kolaylar aslında ne bileyim çok uysal, uyumlu aynı zamanda ay bilemedim karışık bunlar ama ben de baştan beri öyle hissediyorum açıkçası içimden bi' ses doğru diyor![]()
Yani bikere özgurlugune cok düşkün sen kısıtlarsan ters tepiyor ama kendisi eve baglidir ama işine karişmiycan..kendini öźgür guçlü ve tam hissettireceksin..ve hicbiseyi es gecmez öyle hali altina supürmrz unutmaz didikler ayrintici ..benimki öyle ne diyeyim :)Hemen dikkatimi çekti benimki de Kova, ne bakımdan zor dediniz?
Ben Yay burcuyum da yine idaresini yapıyorum, gerçi bi' bakımdan da kolaylar aslında ne bileyim çok uysal, uyumlu aynı zamanda ay bilemedim karışık bunlar ama ben de baştan beri öyle hissediyorum açıkçası içimden bi' ses doğru diyor![]()
Yani bikere özgurlugune cok düşkün sen kısıtlarsan ters tepiyor ama kendisi eve baglidir ama işine karişmiycan..kendini öźgür guçlü ve tam hissettireceksin..ve hicbiseyi es gecmez öyle hali altina supürmrz unutmaz didikler ayrintici ..benimki öyle ne diyeyim :)
Ama dediginizde dogru yeri gelince uysal tatlis bisey olur evcil mesela ilginctir
Yok teraziyim ben :)
Ömrümü yediii:) ama tüm suç bendeymiş...haha buna inanir bide inandirir nasil bi ikna kabiliyeti...idda ediyorum herkesi kendine aşık edebilirÖff aynı valla 2 ay önce dediğini unutmaz, erkekler genelde unutur böyle şeyleri nasıl hatırlıyor bilmiyorum
Bazen iyi bir şey de
Bir de sürekli sen onu pohpohlıcaksın ilgi gösterceksin kendini adıcaksın dimi![]()
Girişkenlik bende de sıfır ya gidip yanına oturmak bile benim için büyük bişeyAbisiyle böyle kavga eden bana neler yapmaz derdi o zaman
Ya bende de bu konularda girişkenlik sıfır.Daha doğrusu gizli girişkenim ben bir keresinde branşını öğrenmek için masadaki kitaplarını karıştırdım
Ondan bir adım gelmedikçe hele bugün olandan sonra mümkün değil yüzüne bile bakamam:)
Senin güzel haberlerini bekliyor olucam![]()
Yakınına oturmaya çalışıcam bugün pek denk gelemedik. Yanında arkadaşları olunca iyice çekiniyorum. Bugün o kalkınca oturduğu tarafa gittim notu bi alt sınıfın notları.Ayy benim de sporda biri fena gözüme takılıyo bu aralar ama o salaş ve saçma halimle nasıl laf açsam diye kendimi manyak manyak hallere sokuyorumbi muhabbet açsam rahatlıcam modundayım..
Kendime verecek aklım yok ama sen yamacında, yöresinde sandalyeye oturup laf açmayı mı kollasan?Yakınında olunca bi soru sorasın gelir mesela
![]()
Valla ben de bi tanışmayı başarsam en azından numarasını alsam rahatlicam da. Başta o bakıyodu ama umudu kesti galiba ben hiç bakmayınca. Bir kere koridorda karşılaştık hep başka tarafa baktıBen de dershanede bildigin aşik olmuştum sinif arkadasima ama bizimki nasi asi nasi issiz adam kilikli merhaba deyip anlamadigim bi soruyu sormustum anlatti yine anlamadim gülüştük falan ama ven nasil eriyiyorum tum sinifa fotokopi cektiriyorum ona özellikle zimbalatiyorum gülümsüyorum o da bana falan yok 100 yil kalsa adamdan tık gelmez not yaziyorum gizli gizli yirtiyo falan ben şok...
Sonra ne mi yaptim takip ettim bindigi minibüse bindim merhaba ben pilin dedim hatirlarsan ayni siniftayiz dedim yürüdüm ...vs vs cok uzun sürecler gecirdik iliskinin bana göre en kolay kismi yanina oturana kadarmis
Şimdi icerde uyuyo :) iki oglumun babasi kendileri 14. Yildayiz :) maseallah darisi basinaaa
Cidden aynısınızAy yaa valla çok güldüm ben de. İki insan bu kadar aynı kafada olmaz
Dur bakalım ben daha kova kocamı kafalayamadım. Kısmet
b l a s t velvette ile birbirimize kayıp kızkardeşim derken ne kadar haklıymışız değil mi
![]()
Göz göze gelebilirsek...Gülümse
Keşke benimki de böyle lafa atlasa benim içinSelam, aynı fakültedeyiz galiba de yürü işte üniversite ortamında bahaneye ne gerek var.
Bi tanesi son sınıftayken fotokopi sırasında fırsat yaratıp “ben seni bu zamana kadar nasıl fark etmemişim” dediydi bana. Öyle de deme tabi insan bi dumur oluyor![]()
En azından adım atabilmişsin. Ben adım atamadım daha reddedilsem en azından ne olacağı belli olurdu önüme bakardım.Bna kimse yürümez .. Anca reddedilirim ne güzel..... Aile akraba yediğim kazıkları saymıyorum bile
Alt dönemimmiş. Onun bildiği şeyleri zaten bilmem gerekiyor ama yanına bi yere oturup konusma acmaya çalışıcam. Birbirimizi simayen görünce tanıyo gibiyiz umarım sapık gibi peşimde diye düşünmezDersle,okulla ilgili bişey sorma bahanesiyle gidin.Yani size yardım edeceği bi ortam yaratın.Sonra da bu yardımına karşılık bi çay kahve ısmarlamayı teklif edin :))))
Niçin?Konuşmaya adım atsanizda olumlu birseyler olacağını sanmiyorum
Keşke gelse..Isterse o gelir bence siz bekleyin.
İnşallah nasip kısmet diye bişey vardır yoksa yalnız ölücem diye korkmaya başladımNasiple alakali canim inan nasibin degilse olmaz da olmaz...yani bizim evlenmemiz mucize ben bildigin kayaya tosladim saf kova burcu...ama icimde hep benim adamım bu dedim bu hissi kaybetmedim hic..yani seninde dogru kişin biyerlerde umarim bulursunuz birbirinizi
aynı masaya oturayım diyorum. Genelde sabit bir yere oturuyor. Artık oturmazsa sa şansıma. Ama onun için oturcağımı anlayacak bu durum biraz geriyo sapık gibi hissettimBen olsam ya yanına otururum yada karşı masasına. Geçerkende “kolay gelsin :)))” derim en sempatik halimle. Bunu gelip teklif ettirene kadar yaparım.![]()