nasıl tawlarım?

Öncelikle erkeğin dikkatini çekmelisin daha sonra ona açılmadan onunla ilgilendiğini göster eğer olacağı varsa o açılır zaten sana...Tanışıyor musunuz?

walla ben özgüvenden gectıgını dusunuyorum bu yolun.. kaçan kovalanır tatlım.. sen ona bakıcaksın ama anlamlı bakıcaksın... saf saf degılde suzermıs gıbı bakıcaksın.. ama o yokmus gıbı davranıcaksın ortamda.. bu ıkılem erkegı cekermı kı ben bunu bıyerde okumustum sımdı hatırlamıyorum

çok doğru sylüyosn cnm peki bundan snra iş ona mı düşer başka bişi yapmam gerkr mi ???

Öncelikle erkeğin dikkatini çekmelisin daha sonra ona açılmadan onunla ilgilendiğini göster eğer olacağı varsa o açılır zaten sana...Tanışıyor musunuz?

ewt cnm tanştk ders notları wasıtasıyla oda ilgili gibi bakıyo ama o kadarr... arkadaşlarmdan çekiniyo prtak arkadaşlarımz war seninle çıkmaz diolar çocuğa anladığm kadaryla onlara demeyindde diyemiyorm ilgilendiği bilmelerini istemiyorm çünkü aileme gider bu çok kötü olr !!

aslında tavlamak kolay canım şöyle ki; asıl amacının ole oldugunu belli etme. ilk olarak biraz yanaş arkadaş gibi eğer tanımıyorsan da bir bahane yarat. ama ilgisini çekicek bişey bul. birkaç görüşme hani selam yada bi grup içinde oturmalarınız olabilir bazen bir ikidefa gitmen yeterli olur. fazla abartma. yazmaya gelince yaz. görüşünce merhaba de. sonra mesafe koy yavaş yavaş. işte o zaman yavaş yavaş o sana gelcektir. bu kadar:) umarım faydalı olur:)

herkesin ortak noktası kaçan kovalanır taktiği burada da geçerli, ama ben hayatımın tek aşkını ona aşık olduğumu suratına söyledikten sonra tavlamıştım.

ben şimdiye kadar hep söyledim, her seferinde de tavladım, gerçi öyle ilk tanıştığın adama da söylemicen tabi de, herşeyi de ondan beklemiyorum ..

çok haklısın söylenicek insan var söylenmeyecek insan var. öncesinde mutlaka ortak bir bakışma döneminiz olur ya . cesaretinden dolayı kutluyorum. kendi adıma söyleyim dolaylı yapıyorum hoşlanma lafını filan ama açıkça söyleyemiyorum.:)

valla şu anki sevgilimle bakışma aşamamız falan olmadı çünkü ben zaten 4 sene onun aşkıyla geberiyor vaziyetteydim. kendisinin beni hatırlamıyor olması da onun sıkıntısı çünkü o tamamen tanımadığı bir insanla çıkmaya karar verdi tabi bunda benim yüzümün gözümün de fena olmaması yatıyor biraz çünkü hiç tanımadığım bir insanı karakterimle etkilemem imkansıza yakındı, risk aldı ama kötü bişi olmadı allah için, ben de istemezse istemez ne kaybedicem mantığıyla hareket ederim her zaman, benden daha iyisini mi bulcak :)

karakter ilk olarak gelmiyor zaten. hani diyoruz ya bakımlı olmak gerekli her zaman. yüz güzelliğin bakımlı olman ve ilerleyen süreçte kafa yapının uygun olması. ve senin verdiğin emek 4 yıl kimse bu kadar beklemiyor şimdilerde. orası kesin canım senden daha iyisini asla bulamaz 4 yıl yani. bende erkek söylesin mantığı vardır. geçmişte yaşadığım acı bi tecrübeden dolayı korkuyorum artık o yzzden temkinli olmaya çalışıyorum:)

ha ben de okul bittikten sonra onu beklemedim sonuçta 6 senelik bi ilişkim vardı, ama lise döneminde içimde patlayan da ona söyleyemediğim çok şey olduğundan başlarım dedim aşkın ızdırabına söyle gitsin şimdi de benimle yani bi yere kaçtığı olmadı :)

ahahaha:) çok sevdim aşkın ızdırabını ya:) çok sevindim bir yere bırakma asla gitmesinde :) konuma yeni bir durumu yazdm. sınıf arkadaşımı napcm hiç bilmiorm. korkularım çok ağır basıyor:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…