- 29 Haziran 2017
- 65
- 29
- 8
- Konu Sahibi Cuteprincess
-
TeşekkürlerYa yorgundur adamcağız. Uyandirin ve bazi yatak odasi paylaşımlarında bulunun derim benbosverin kavgayi gürültüyü bu guzel gunde.
Nice yillar diliyorum
Teşekkürler
gittim yanına yattım .uyuyacak mısın dedim ince bir ses tonuyla
senin yanında çok huzurluyum dedi ve uyudu
öyle mi diyorsunuzKırıldım deyin,
Ağız burun ayrıca kalp kırmaya gerek yok
Yorgun adam,uyuması normal.
evet istesem yapardım daGüzel bir gün. Keşke öpüp uyandırsaydınız. Özellikle uyumuş gibi gelmedi bana. Uykusu gelmiş adamcağızın. Sabaha nasıl trip yapsam diye düşünmek yerine önce uyandırıp sonra uykusunu kaçıracak şeyler yapabilirdiniz
aslında kırılma sebebim biraz da bile isteye işini uzatıp aşırı yorulmasından dolayı.Yaa yorulmuş resmen. Cok icinizde kalacaksa keske aksam hemen uyumasaydin seni ozlemistim uzuldum filan dersinizo üzülür zaten. Ben böyle para kazanmak icin calisip sonra da sacma bir zamanda uyuyakalmalarina cok üzülüyorum. Benim esim de boyle. Onlar da boyle olsun istemezler ama hayat iste.
kahkaha attım yeminle huzurunuz daim olsun : )Teşekkürler
gittim yanına yattım .uyuyacak mısın dedim ince bir ses tonuyla
senin yanında çok huzurluyum dedi ve uyudu
teşekkürler cevabınız içinİş hayatı böyle işte; insanı yoruyor, tüketiyor ve geriye enerji bırakmıyor ne yazık ki.evin geçimi, borcu ,bütün gün düşündüğü bi onca şey.kızmayın siz de, o da böyle olsun istemezdi.telafisini haftasonu yapabilirsiniz
Yaw bu adamların suyuna şap mı attı dış mihraplar noldu bunlara böyle memleket kırılıyor isteksiz uyuşuk erkeklerden
dediğinizi yapsam kalkardı muhtemelenay kıyamam
ben olsam kalk yapacagımız daha onemlı seyler var der mıncıklayarak uyandırırdım
baktın kı yıne uyuyor sende kıvrılıver yanına yarın kutlarsınız
2 kere uyutmaya götürdüm ya bana mısın demediKiz senin yaninda vok huzurluyum demis adam iste daha ne istiyon bas bağrına uyut. Git basimdan zatrn yorgunum tepemde ne konusup uyandiriyosun dememis ki. Ahh bu bebeler her güzelligin icine limon sikiyolar. Bence kocana degil hemen uyumayan bebise trip at
amin canım çok sağolkahkaha attım yeminle huzurunuz daim olsun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?