Nasıl tepki vermeliyim?

Cuteprincess

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
65
29
8
Selam hanımlar
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü . Eşim işten saat 20:00 de geldi. O gelinceye kadar süper bir masa hazırladım. Pasta yaptım. Mumlar yakıp giyinip süslendim. Geldi yemek yedik falan. Ben çocuğu uyutmaya gittim o arada gidip uyumuş. Çok sinirlendim. İki sohbet bile edemedik. Sabah kırıldığımı anlasin istiyorum. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim?

Kırıldım deyin,
Ağız burun ayrıca kalp kırmaya gerek yok
Yorgun adam,uyuması normal.

Güzel bir gün. Keşke öpüp uyandırsaydınız. Özellikle uyumuş gibi gelmedi bana. Uykusu gelmiş adamcağızın. Sabaha nasıl trip yapsam diye düşünmek yerine önce uyandırıp sonra uykusunu kaçıracak şeyler yapabilirdiniz

Teşekkürler
gittim yanına yattım .uyuyacak mısın dedim ince bir ses tonuyla
senin yanında çok huzurluyum dedi ve uyudu

Yaa yorulmuş resmen. Cok icinizde kalacaksa keske aksam hemen uyumasaydin seni ozlemistim uzuldum filan dersiniz o üzülür zaten. Ben böyle para kazanmak icin calisip sonra da sacma bir zamanda uyuyakalmalarina cok üzülüyorum. Benim esim de boyle. Onlar da boyle olsun istemezler ama hayat iste.

İş hayatı böyle işte; insanı yoruyor, tüketiyor ve geriye enerji bırakmıyor ne yazık ki.evin geçimi, borcu ,bütün gün düşündüğü bi onca şey.kızmayın siz de, o da böyle olsun istemezdi.telafisini haftasonu yapabilirsiniz

evet istesem yapardım daiçimden gelmedi

Son düzenleme:
aslında kırılma sebebim biraz da bile isteye işini uzatıp aşırı yorulmasından dolayı.
yorumlara bakarsam ufak tepki verecem gibi

ay kıyamam
ben olsam kalk yapacagımız daha onemlı seyler var der mıncıklayarak uyandırırdım
baktın kı yıne uyuyor sende kıvrılıver yanına yarın kutlarsınız

Kiz senin yaninda vok huzurluyum demis adam iste daha ne istiyon bas bağrına uyut. Git basimdan zatrn yorgunum tepemde ne konusup uyandiriyosun dememis ki. Ahh bu bebeler her güzelligin icine limon sikiyolar. Bence kocana degil hemen uyumayan bebise trip at

2 kere uyutmaya götürdüm ya bana mısın demedi

Erkekler bizim gibi değiller. Gerçekten bozulduysan direkt söyle. Ben sana akşam kırıldım. O kadar hazırlık yaptım uyudun falan dersin o da telafi eder zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…