Benden iki yaş büyük görümcem benden ödünç aldıklarını geri vermiyor.Kıyafetlerimi istiyor ama geri vermiyor bakıyorum üzerinde kullanıyor. Bir gün bize geldiğinde ayakkabı ayağıma vurdu giderken senin ayakkabılarından Giyebilirmiyim dedi geri getiririm dedi, bende tabiki dedim. Onuda vermedi bi kaç kez de giyerken gördüm. Ne yapmalıyım ben ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım, bu bir iki kere olan birşey değil sadece verdiğim bi kaç örnek sürekli aynısını yapıyor.
Ben kıyafetlerimi ve ayakkabımı başkasına vermem sizin yerinizde olsam hijyenik açıdan. Geri isteyin bana lazım deyin. Vermezse de kalsın. Bir daha da isterse bugun ben giyeceğim kusura bakmayın dersiniz. Israr ederse öncekileri teslim almadan yeni ürün çıkışı yapamıyoruz dersin
Benden iki yaş büyük görümcem benden ödünç aldıklarını geri vermiyor.Kıyafetlerimi istiyor ama geri vermiyor bakıyorum üzerinde kullanıyor. Bir gün bize geldiğinde ayakkabı ayağıma vurdu giderken senin ayakkabılarından Giyebilirmiyim dedi geri getiririm dedi, bende tabiki dedim. Onuda vermedi bi kaç kez de giyerken gördüm. Ne yapmalıyım ben ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım, bu bir iki kere olan birşey değil sadece verdiğim bi kaç örnek sürekli aynısını yapıyor.
Sizden ödünç isteyip de geri vermemeye utanmıyorsa siz de hiç çekinmeden veremem diyebilirsiniz, hatta şakayla karışık sen ödünç almıyorsun el koyuyorsun benim de kıyafetlerimde, ayakkabılarımda hevesim kalıyor anlamında sözler söyleyin
Ay üniversitede samimi bi arkadaşım vardı. 2 çift ayakkabı bi de mont aldı. Defalarca istedim ha bugün ha yarın diye aylarca vermemişti. Giydiğini de görmedim ama evde duruyodu geri getirmiyordu. Baya sinir olmuştum. Giydiğini görsem acaba ne hissederdim
Onlra gidince bilerek mesela kiyafetine bisey dök sonra ayy zaten benim burda bluzum vardi onu giyerim de dolabin önünde durmusken hepsini topla suda benim buda benim diyerek
Onlra gidince bilerek mesela kiyafetine bisey dök sonra ayy zaten benim burda bluzum vardi onu giyerim de dolabin önünde durmusken hepsini topla suda benim buda benim diyerek
aynı onun yaptığı gibi yapın, ona gidin ve gelmişken şu verdiklerimi de alıyım, ben kullanıyorum onları deyin. utanmayın sıkılmayın, kendi malınızı istiyorsunuz. sonra getiririm falan derse de hayır gelmişken ver kullanıcam diyorum deyin.