Nasıl tepkimi göstermeliyim

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar merhaba kv beni sever bende onu normal düzeyde giden bi ilişkimiz var sınırlarımı iyi bilirim evlendiğimden beri ona gelin değil evlat olmaya çalıştım o da öyle ailem uzakta 12 saatlik yoldalar haliyle her zaman evime gelemiyolar kardeşlerim annem babam kv bi huyu var birden normal konuşurken suratı düşüverir bozulduğu şeyi hemen belli eder kvliğini taslar yani hiç sevmiyorum bu huyunu normalde güler yüzlüdür ama surat asması nerde ne yapacağı belli olmaz bugüne kadar ailemden birileri gelip gitti her defasında bişey oldu ya annem ya teyzem ya kardeşim kv nin bişeyi mi var canı sıkkın gibi mutlaka bi sorun çıkartıyo ayrıyız ama 5 dklık mesafede oturuyoruz haliyle evime geliyo gidiyo sık sık ailem her geldiğinde diken üstündeyim Allah'ım bi patavatsızlık yapmasın yüzü asılmasın bişi demesin otururken tuvalete bile gitmiyorun ben yokken annemlere bişey der diye şimdi annem yine burda suratı yine düşük noldu neye kızdı bilmem sinir oluyorum ne var sanki normal olsa zaten en fazla 2 hafta kalıyo gidiyo ailem onlar da onuj hal ve hareketlerinden rahatsz oluyo eşime kaç kere dedim bişeye canı sıkkınsa bile belli etmesin benim ailem ince düşünen insanlar zaten sık gelemiyolar geldiklerindede onun her halini çekmek zorunda kalmak istemiyorum benim de canımı sıkan çok şey var ama ona akrabalarına güler yüzümğ saygımı bi kere eksik etmedim şimdi de ben onun suratına bakmıcam yüzümü asıcam evine gidince her defasında niye böyle yapıuosun diye sorayım mı ben ailemi burdan memnun içleri rahat göndermek istiyorum ama her defasında bi huzursuzluk çıkarıyosun mu desem ailemin yanında oturup çau içerken bile birden kaşlarını kaldırıp oğluyla kızıyla tarrışıuyo bunu benim ailemin yanında niye yapıyosunki kızlar inanın 1 2 kere olsa susucam ama hatta ailem gelmeden önce kendi kendime demiştim bu seferde yaparsa susmayacağım diye de şimdi tepkimi nasıl göstericem onu bilmiyorum

Bence eşin konuşsun. Ama ben olsam direk aynı şekilde suratımı asar soğuk davranırım ne oldu diye sordurtana kadar. Ama tabi bu iyi bi yol değil. Fekat benim de huyum bu ayol

Ailenle çık dışarda gez dolaş sende bol bol.
Ne yanınızda bulunmasına izin veriyosunki.
Belkide ailen geliyo onlarla ilgileniyorsun diye tuhaflaşıyordur.

Eşinle konuş uyarsın nazik bir şekilde. Ailene de söyle aldırış etmeyin he deyin geçin size karşı degil diye anlayışlılarmış zaten idare ederler. Bazı insanların mizacı böyle en azından ailen senden duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…