eski sevgilisiyle görüşüyormuş .bende çektim gittim .ona bıraktım onu biliyorum onlada olmaz belki başka kimseyle yapamaz bu adam .iyikide gitmiş şimdi bana uygun başka insanlar var hayatımda ama şimdide sorunum hangisini seçicem .inşş bu sene sonuna kadar evlenmeyi düşünüyorum allahın izniyle .allahım gördü nasıl ağladım üzüldüm gecelerce günlerce çok ahnımı aldı nasıl hesap vericek bilmiyorum allaha havale ettim .gençliğimi,güzelliğimi mahvetti bu adam .beter olsun umarım düzgün birini bulamasın sürünsün .
Bizimde ayrıldığımız 4 ay olcak.
Bitme nedeni ise aslında hiç bi sebep yoktu.
Ne olduysa geçtiğimiz Aralık ayında oldu. Kasım ayında gezdik dolaştık, evlilikten bahsederken, Aralıkta araya soğukluk girdi.
Bana 3 hafta mesaj atmadı. Ben aradım. Noldu niye mesaj atmıyorsun dedim. O da "annem hasta seninle ilgilenemiyorum " dedi. Bende tamam dedim. Kızlar o kadar korkuyodum ki beni bırakıp gitcek diye. Herşeyi alttan alıyodum.
2 hafta sonra Faceden denk geldik. Ayrılmalıyız dediben şok geçirdim. Aramızda hiç bşy yoktu. Kavga felan bile etmemiştik. O kadar güzel söz söyleyen, evlilikten bahseden , bebeklerimizin isimlerini bile koyduğumuz adam bırakıp gitti.
Herşeyi yalanmış demek ki..
Erkeklerden o kadar soğudum ki
Bir daha birisini sevecekmiyim en önemlisi de güvenebilcekmiyim bilmiyorum ..
ocak ve subat ayi ayriliklarin donum noktasi olmus sanirim ha.benim iliskim biteli de 3 ay oluyor. senin ki yine iyiymis,bana benden asla vazgecmeyecegini soyleyi,2 gun sonra ayrildi..okuyunca yazmak istedim.. bnmde ilişkim biteli 4 ay oluyo bizde ayrılıktan kısa bi süre önce birbirimiz için hayatımızda olması gerekn kişiler olduğumuza karar vermiştik, bişeyler netleşmeye düzlüğe çıkmaya başlamıştık ama ne olduysa bu karardan 3 hafta sonra sevgisinin azaldığını söyleyerek ayaküstü bi 10 dk içinde bitirdik..Demişsin ya kaybetme korkusundan alttan alıyorum diye bende aynını yapıyordum, kendim gibi davranmak yerine.. şimdi düşünüyorum da değdi mi diye keşke içimden geldiği gibi davransaymışım belki de gerekli olan buydu, kısacası değmedi..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?