Nasıl Terkedıldık?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
aşk acısı ceken bayanlar terkedldysenız nasıl terkedıldgnımzı neden terkedldgmızı yazalım acımızı hafifletip cözüm aramaya calısalm ?

Son zamanlarimızda Bizim aramız iyi değildi bir süre ayrılıp barışma dönemi yaşadık.o sürede meğer yeni biri ile bir arkadaşının tanıştırdığı kızla görüşmeye başlamış onlar tanışma aşamasında barıştık tekrar ama katlanamadi bana aklı başka yerdeydi çünkü onun için terketti.Ayrıldık iki üç güne o kızla çıkmaya başladı.Şimdi 3aylık ilişkileri var

eski sevgilisiyle görüşüyormuş .bende çektim gittim .ona bıraktım onu biliyorum onlada olmaz belki başka kimseyle yapamaz bu adam .iyikide gitmiş şimdi bana uygun başka insanlar var hayatımda ama şimdide sorunum hangisini seçicem .inşş bu sene sonuna kadar evlenmeyi düşünüyorum allahın izniyle .allahım gördü nasıl ağladım üzüldüm gecelerce günlerce çok ahnımı aldı nasıl hesap vericek bilmiyorum allaha havale ettim .gençliğimi,güzelliğimi mahvetti bu adam .beter olsun umarım düzgün birini bulamasın sürünsün .

bizi tanıştıran kızla çok aşırı samimiyetleri vardı.kız sürekli nasıl tanıştıklarını nerelere gittiklerini neler yaptıklarını anlatıp duruyordu.kendime hep telkin ediyordum,aralarında birşey olsa tanıştırmazdı,X böyle bi kız değil diye falan ama samimiyetinde bi dozajı vardır kıskançlıktan kuduruyorum resmen.En son kantinde kalabalık bir gurupla oturuyorken onunla mesajlaşıyordum işim var dedi.X in yanımda olduğunu bilmiyordu sonra kız aaa sevgilin bana msj attı dedi.neye uğradığımı şaşırdım bana işim var sonra devem edelim dedi.tabi bende hesap sordum ama suçlu ben oldum.yok memleketinden gelmiş hoş geldin demişmiş falan abartıyormuşum bilmem ne.bende buna senin geçmişin kirli dedim.(tanışma şekilleri öyle düşünmeme sebeb oluyordu).adam dellendi ve beni terketti.gitmemesi için çok yalvardım çok özürler diledim ama bşuna dinlemedi bile hakaret bile etti.şimdi gönlüm soğuyunca nasıl büyük hatalar ettiğimi anladım.Mal o beni kaybetti.facede arkadaşım değildi ama o kız ortak arkadaşımız ayrıldığımız hafta tabu jenga falan oynamaya gittik çok kafalere falan seminerler sürekli gezdik kızda resimleri atmış.anladığım kadarıyla kuduruyor.ben olsaydım yorum yapmazdım resimlere o öküzde taş atıyor resmen anlamamak için salak olmak lazım.

ben bıraz kızdrdım bunu buda bana ters davrandı bende ne halin varsa gör dedim oda bidaha konuşmasak iyi olur dedi.kac kere özür diledim ama nafile 3 hafta oldu ayrılalı

bizim karşımızdan ev alıcaklardı stresliydi bende biraz üstüne gittim
en iyisi 10 gün görüşüp konuşmayalım sen kendi kendine vakit geçir bende.
dedim.. oda böyle ilişki olmaz ben sana artık tahammül edemiyorum lafların batıyo bana dedi
bende güle güle dedim yüzüğüde attım bitti.. 17 nisanda bi sene olucak..

ayrıldık .
nasıl bittiğinin bi önemi yok
anlaşamıyorsan sevgi bile yetmiyo bazen
sevdim sevildim ama anlaşamadım

böyle bitti..........

Başkasını bulmuş, bende tesadüf eseri öğrendim bunu, sordum, önce inkar etti tabi ki, üstüne gidince anlattı, sevmiyorum seni dedi tek bi mesajla hemde, sonra çekti gitti, bende ondan sonra ne aradım ne sordum ne de mesaj attım, ama şimdi düşünüyorum da iyi ki de bitmiş gitmiş, defolmuş gitmiş, çünkü gitmeseydi eğer şimdi ki aşkımı tanıyamayacaktım.

son zamanlarda tartisiyoduk baya, ama yine de kopamiyorduk,benim cabalarim sevgimle bi sure devam etti ama sonra "bunaldim,skldim,yoruldum,sevmiyorum,istemiyorm,ozgurluk istiyorm,sorumluluk almak istemiyorum"diyerek bitirdi.
onun bunun pesinden kosmak istiyorum,beni sevmeyen kizlara asilmak istiyorum. eski sildigim kizlari yeniden eklemek istiyorum. diyemedigi icin boyle demis,
seytan gorsun yuzunu artik. gozlerim bozuldu aglamaktan artik yemin ederim yeter ya. insallah ceker,surum surum surunur.benden iyisini de bulamasin pismanligini olurken bile hissetsin istiyorum.
ettigi yanina kalmasin insallah. ondan nefret bile etmek istemiyorum ya,bunu bile haketmiyor pislik!!!

sıkıldım,
bunaldım,
yoruldum,
sorumluluk istemiyorum,
canım dışarı çıkmak istemiyor,
1 yıl hayatımda kimseyi istemiyorum, sorumluluk istemiyorum
o kızla aramda hiçbirşey yok sadece dalga geçiyorum,
ciddi olsam açıktan mı yazarım? vs. vs. vs. vs.

bir süre bahaneyle bunaldım bunaldım bunaldım..o kızla ciddi değilim diyen adam özelden yazışıyor filan ciddi olmasa ne yazar? en son bitsin dedim. bitirmek için elinden geleni yapmış. ben bitireyim diye. ağzımdan o mübarek lafı duydu, zaten zemini de hazırlamıştı. ben ayrılmak istemedim sonra herşeye rağmen seviyordum ama o bu fırsatı çok iyi değerlendirip ayrılır ayrılmaz benleyken hazırladığı zemindeki flörtlerine koştu. ha kendisi kabul etmedi senden sonra dedi. ama kim inanır? sorumluluk istemiyorum diyen adam başka bir kız için herkesin içinde aksini söyledi. ve iğrenç bir yalancı olduğuu gösterdi bana.

bana bundan sonra sıkıldım diyen biri hızlıca arkasına bakmadan koşmaya başlasın. hele bir desinler o dişler dökülecek alamadığım hınçları ondan alırım.

en kotusu severek ayrilmak,aldatma felan yokken sadece ailesi istemiyor diye ayrilmak. tabi ailesi istedi diye ayrilan sevmismi muamma...

canım ben de seninle aynı durumdayım eski sevgilisi ile görümüş benle başladıgı günden sonraki her ay mutlaka mesaj atmışlar...
bana özel mesaj atabilir misin..
ne yapacagımı bilmiyorum sormak istedigim bir şeyler var sana..yardımcı olursan cok sevinirim

ben başkası için terkedildim...
sanırım şu noktadan sonra diyecek birşey kalmıyor
aldatılmak bir başkası için terkedilmek çok kötü

Bir zamanlar bende baskası icin terk edildim ve o şahıs kendini masum göstermek icin ailesini agıza attı ailem istemiyo vs. ayrıldıktan 1 hafta sonra duydum ki nişanlanmış.Çok ah ettim canım yandı 3 senemi yedigi için ve ahım tuttu nişanı attı geldi tabi geldigi kapı coktaaan ona kapanıp baskasına acıldı

bugün 21 gün oldu bende terk edildim.hiç saygısızlık yapmadım hakaret etti sustum, zulum etti eziyet etti ben sustukça kendini bişey zannetti kendini Allah sandı.beni hep yargıladı hep aşağıladı sustum biter dedim geçer dedim sabret dedim.Ben mutlu olamıyorum artık dedi.seviyorum ama anlaşamıyoruz dedi.öz güvensiz,arkadaşlarının ağzına baktı benim söylediklerimi yeminlerimi sevgimi sildi attı.arkadaşlarına severek ayrıldık nasip değilmiş demiş.düşünüyorum ne kötü durumlardaymışımm aciz zavallı olmuşum.1 hafta hergün ağladım yataklardan çıkmadım yemedim içmedim.Allah a hergün dua ediyorum bin pişman olsun kapıma gelip özür dilesin diye.şimdi biraz biraz dışarı çıkmaya başladım saçlarımı boyattım arada bir gülüyorum eskisi kadar ağlamıyorum ama hala beni arayacak ümidiyle bekliyorum.kendimi toparlamaya başladım ben zaten böyle değildim ne yaptıda böyle oldum hiç bilmiyorum.ama şimdi 3 hafta öncesine göre çok çok daha iyiyim.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne göz yaşlarımı ne sevgimi ne saygımı hakediyormuş.mutlu olmayı beceremeyen insan tiplemesi değil benimle feriştahı gelse onu mutlu edemez çünkü küçük şeylerden mutlu olmasını bilmiyor.ben kendi aptallığıma yanıyorum neden sustum neden dinledim diye hep kendime kızıyorum.ama Allah şahidim ki birgün gelirse geri bana söylediği lafları bir bir yutturucam ona.sonrada yolun açık olsun hadi eyvallah diyip terk edip gidicem...

Bizimde ayrıldığımız 4 ay olcak.

Bitme nedeni ise aslında hiç bi sebep yoktu.

Ne olduysa geçtiğimiz Aralık ayında oldu. Kasım ayında gezdik dolaştık, evlilikten bahsederken, Aralıkta araya soğukluk girdi.
Bana 3 hafta mesaj atmadı. Ben aradım. Noldu niye mesaj atmıyorsun dedim. O da "annem hasta seninle ilgilenemiyorum " dedi. Bende tamam dedim. Kızlar o kadar korkuyodum ki beni bırakıp gitcek diye. Herşeyi alttan alıyodum.
2 hafta sonra Faceden denk geldik. Ayrılmalıyız dedi ben şok geçirdim. Aramızda hiç bşy yoktu. Kavga felan bile etmemiştik. O kadar güzel söz söyleyen, evlilikten bahseden , bebeklerimizin isimlerini bile koyduğumuz adam bırakıp gitti.
Herşeyi yalanmış demek ki..
Erkeklerden o kadar soğudum ki
Bir daha birisini sevecekmiyim en önemlisi de güvenebilcekmiyim bilmiyorum ..

okuyunca yazmak istedim.. bnmde ilişkim biteli 4 ay oluyo bizde ayrılıktan kısa bi süre önce birbirimiz için hayatımızda olması gerekn kişiler olduğumuza karar vermiştik, bişeyler netleşmeye düzlüğe çıkmaya başlamıştık ama ne olduysa bu karardan 3 hafta sonra sevgisinin azaldığını söyleyerek ayaküstü bi 10 dk içinde bitirdik..Demişsin ya kaybetme korkusundan alttan alıyorum diye bende aynını yapıyordum, kendim gibi davranmak yerine.. şimdi düşünüyorum da değdi mi diye keşke içimden geldiği gibi davransaymışım belki de gerekli olan buydu, kısacası değmedi..!

ocak ve subat ayi ayriliklarin donum noktasi olmus sanirim ha.benim iliskim biteli de 3 ay oluyor. senin ki yine iyiymis,bana benden asla vazgecmeyecegini soyleyi,2 gun sonra ayrildi..
surekli ilgilendim,ustune titredim,odunler vere vere sonunda terkedildim.. degdi mi,degmedi!!

Son düzenleme:
seviyosun aylarını veriyosun senelerını verıyosun ve sen temiz bı kızsın dıye terkedıyo.

neymıs sıkılmıs bunalmıs onun gb adamlar sevmezmıs
1 sene boyunca hergun agladım dualar ettm donsun dıye cok cok kısaydı ılıskımız ama asık oldum veya oyle sandım zamnla sevdm onu snuc buydu defalarca cıktık hep terkettı. sımdı nasıl son attgı kazıgı nasıl atlatıcagmı dusunuyorm..

Kavga ederken ( o biraz icmisti o yuzden sozlerinin ayarı yoktu ) bende kızgınlıkla bitsin ya dayanamıyorum dedim ve 1 haftadır n aradı n sordu sanırım kesin bitti, keske bitti demeseydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…