• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ulaşabilirim?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
İsim sormayın en baştan isim vermeyeceğim. Bir milletvekili var bayılıyorum adama bekar mı değil mi bilmiyorum. Hayranım kendisine. İnstagram da mesajlara dönüş yapmadığını biliyorum. Nasıl azıcık da olsa sohbet edebilirim ben bu adamla hani nasıl ulaşabilirim. Ankara'da olsam kaçarı yoktu :)

numarasını buldm ben zaten :KK70: partili bir arkadaştan rica ettim. oda danışmana yazmış almış numarasını :halay: şimdi kaldı geriye ne yazacğm :)

Son düzenleme:
Ya bir arkadas vardi ya senin de yorum yaptigin ister istemez o geldi aklima.:KK48: Partiye uye olup yukselirsen parti faaliyetlerinde yer alirsan biraz cok rahat ulasirsin aslinda.

kafadan 2-3 sene demek. anam yaşlanırım o zamana kadar ben
Yok be biraz aktif girisken bir tipsen 1 senede halledersin. Hem parti ici faaliyetlerden haberin olur ne zaman nereye gidecegini bidigin icin etkinliklerden birinde tanisma imkanin olur. Bir derdim var kendisine ulasmam lazim dersen eski aktif uyeler de seni ulastirabilir ama politikacidan sevgili es dost cikkksss derim ben. Hayali daha guzel :))

Akrabalardan milletvekiline mi gectin. Neden ulasilmaz kisileri seciyorsun. Korkarim ki hep platonik takilacaksin.

hemen muhalefet ol.

Yok be biraz aktif girisken bir tipsen 1 senede halledersin. Hem parti ici faaliyetlerden haberin olur ne zaman nereye gidecegini bidigin icin etkinliklerden birinde tanisma imkanin olur. Bir derdim var kendisine ulasmam lazim dersen eski aktif uyeler de seni ulastirabilir ama politikacidan sevgili es dost cikkksss derim ben. Hayali daha guzel :))

ay yok ben azıcık da olsa arkadaş olup sohbet etmek istiyorum kendisi ile :) babamda partili hatta parti içi seçimlerle uğraşıyor falan ama babama dersem deli der geçer :D

Partinin etkinlikleri oluyor. Konuşma, açılış vs. gidiyor mu takip et. Genelde twitter'da etkin halde tüm milletvekilleri. Programlarını paylaşıyorlar. Ayrıca mail de atabilirsin.

Partinin etkinlikleri oluyor. Konuşma, açılış vs. gidiyor mu takip et. Genelde twitter'da etkin halde tüm milletvekilleri. Programlarını paylaşıyorlar. Ayrıca mail de atabilirsin.
Farklı şehirlerdeyiz yaşadığım şehrin milletvekili değil. Danışmanları vs bakıyor diye düşünüyorum çnkü instagram mesajlarını da okumuyor.

Eren erdem evli eğer oysa bu kişi :D geçen sene de aynı senin konundan vardı tek atışta o adam olduğunu anlamıştım ehehe ama seninki de o mu bilemem :D

Farklı şehirlerdeyiz yaşadığım şehrin milletvekili değil. Danışmanları vs bakıyor diye düşünüyorum çnkü instagram mesajlarını da okumuyor.
Yaşı tahmin edemediğim için bir şey diyemem diyeceğim ama bakan değilse kendileri bakıyor twitterı'na ayrıca yaşlısı bile sosyal medyayı etkin halde kullanmaya çalışıyor. Twitter'ı deneyin.

Eren erdem evli eğer oysa bu kişi :KK70: geçen sene de aynı senin konundan vardı tek atışta o adam olduğunu anlamıştım ehehe ama seninki de o mu bilemem :KK70:

değil. eren bey bayağı popüler.

Yaşı tahmin edemediğim için bir şey diyemem diyeceğim ama bakan değilse kendileri bakıyor twitterı'na ayrıca yaşlısı bile sosyal medyayı etkin halde kullanmaya çalışıyor. Twitter'ı deneyin.

dm si kapalı :D

Back
X