• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl umursamaz görünebiliriz ki şu erkeklere ....

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
gerçekten çok merak konusu bu ya erkekler bukadar umursamazken özellikle zamanın erkekleri hemde ama bizler neden umursamaz olmayı beceremeyiz ki yokmu bunun bir sırrı ya artık onlar bizim değil biz onların peşinden koşuyoruz ya inanılır gibi değil özürlerinde iki üzülmelerinde nasılda inanıveriyoruz hata hataaaaaaa :20: kızlar varmı içinizde erkekleri peşinden koşturan napıyosanız paylasırmısınız ??

çok basit canım yüz vermemek zaten ben anlamıyorum öyle erkek peşinde ya da kadın peşinde koşan insanlara.
seviyorsan normal diyaloğunu kur yani.
umursamak ya da umusamamak gibi bir durum yok ortada zaten.
umursamamak için misal telde tuş kilidi açıp kapamak hoşlanılan zaat ordaysa :27:

Son düzenleme:
arkadaşım umursamaz gibi görünmeni değil becerebilirsen gerçekten umursama-ma-nı tavsiye ederim çünkü erkekler doğal olmayan davranışı kesinlikle anlıyorlar ve daha da itici görünürsün..bence doğal ol ilgilenmek geliyosa içinden ilgilen..yapmacık davranışların sonu yok..

benim sevgilim nazlıdır biraz.
yani üzerine düşersem çok naz yapar. kendi haline bırakmak lazım.
o naz yapa yapa beni soğuttu zaten, numara yapmama gerek kalmadı.
merak etme bir süre sonra erkekler cidden soğuttukları için numara yapmana gerek kalmaz.

:9::9::9::9::9:ayy allahım :9: ne duruma düştük yapmacık davranmam zaten ben içimden geleni yansıtıyorum ama hemen yumusayıverdigim için koşmalarına fazla gerek kalmıo :D

erkek umursamıyosa vardır bi sebebi öyle cool olmak için falan değildir o. zaten öyle bi durumda umursamaz gibi görünme direkt olarak umursamaz ol. koyver gitsin.

Back
X