Nasıl umursamaz olunur? :((

Büyük ihtimalle okulunuzdaki grup ödevlerinde de kendinizi hırpalıyorsunuzdur. İşe oradan başlayabilirsiniz. Herkese görevini dağıtın ve kenara çekilin. Sadece kendi kısmınıza odaklanın. Bir de çok afedersiniz ama meşguliyetsizlikten de olabilir. Küçük yerde çok vaktiniz vardır düşünecek. Ve düşünüyorsunuzdur. Zihninizi oyalayacak bir şeyler bulabilirsiniz.

Duse kalka yurumeyi ogrendik oyle degil mi? Hata yapa yapa dogru bulunur. Bir musibet bin nadihatten iyidir der eskiler. Srnin dogruyu soylemenle ogrenemez. O an senin dedigini yapip durumu kurtarsa bile, basina ayni sey yine geldiginde tekrar ayni hatayi yapar. Oysa insanoglu burnu surtunce anlar hatasini. Ogrenmesi icin dusmesine de izin vermelisin ve kendi basina ayaklari uzetinde durmasina da. Boylece ona iyilik yapmis oluyorsun aslinda. Herseyde herkesin arkasinda durarak herkesin herseyine yardim ederek bir yerde kotuluk etmis oluyorsun, ogrenmelerini engellemis oluyorsun gibi dusun.
Ya o kadar rahatladımki anlatamam😇 çok ama çok teşekkür ederim uygulucam bunları çünkü artık böyle bişey yapmaya kalktığımda sizin söyledikleriniz aklıma gelcek dönüp dönüp tekrar okucam. Üstesinden gelcem belki başta birden kendime engel olamıcam ama 1 2 derken yapicam kendimi alıştırcam çok teşekkür ederim😙

Büyük ihtimalle okulunuzdaki grup ödevlerinde de kendinizi hırpalıyorsunuzdur. İşe oradan başlayabilirsiniz. Herkese görevini dağıtın ve kenara çekilin. Sadece kendi kısmınıza odaklanın. Bir de çok afedersiniz ama meşguliyetsizlikten de olabilir. Küçük yerde çok vaktiniz vardır düşünecek. Ve düşünüyorsunuzdur. Zihninizi oyalayacak bir şeyler bulabilirsiniz.
Aynen hem ailede hemde arkadaş ortamında yapiyorum buları. Birde dediğiniz gibi küçük yerdr yaşadığım için aktivite yok evde sürekli kurup kurup düşünüyorum. Uğraş olarak yeni bir gil öğrenmeyi düşünüyorum kafamı onunla yorarım. Ve yukarda sonandanın dediği şeyleri yapmaya calışıcam

Fazla kaygili,sabırsız ve evhamlisin anladigim kadariyla bu kadar takıntı anksiyeteye davetiye cikarir.
Edit: bir anksiyete hastasi

Aynen hem ailede hemde arkadaş ortamında yapiyorum buları. Birde dediğiniz gibi küçük yerdr yaşadığım için aktivite yok evde sürekli kurup kurup düşünüyorum. Uğraş olarak yeni bir gil öğrenmeyi düşünüyorum kafamı onunla yorarım. Ve yukarda sonandanın dediği şeyleri yapmaya calışıcam
Şöyle düşünün en azından durumu fark etmişsiniz ve çabalıyorsunuz. Çoğu kadın bunu fark ettiğinde yaşı 60a dayanıyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Güzel stressiz bir hayatınız olsun. Mutluluklar :)

Ya o kadar rahatladımki anlatamam😇 çok ama çok teşekkür ederim uygulucam bunları çünkü artık böyle bişey yapmaya kalktığımda sizin söyledikleriniz aklıma gelcek dönüp dönüp tekrar okucam. Üstesinden gelcem belki başta birden kendime engel olamıcam ama 1 2 derken yapicam kendimi alıştırcam çok teşekkür ederim😙
Evet ogrenme sureci sancilidir. Sen de ilk seferde hemen ogrenemeyeceksin. Duse kalka ogrendigimiz gibi... Yavas yavas sen de ogreneceksin. Buyumek bu iste. Sevgiyle kal.

Çok basit...!

Kendini bie konuda eğer gerilirken bulursan kendine şunu söyle ; Hayalperest şu an ki mevzu yüzünden kendini neden sabote ediyorsun? Kendinin içinde bir çocuk olduğunu düşün ve kendine de ki; Şimdi bu çocuğu neden dövüyorsun hayalperest o ne yaptı da cezayı ona kestin? Ve akabinde kendine sevgi sözcükleri söyle,kendinin değerli olduğunu ve üzmemen gerektiğini hatırlat kendine;)

Çok basit...!

Kendini bie konuda eğer gerilirken bulursan kendine şunu söyle ; Hayalperest şu an ki mevzu yüzünden kendini neden sabote ediyorsun? Kendinin içinde bir çocuk olduğunu düşün ve kendine de ki; Şimdi bu çocuğu neden dövüyorsun hayalperest o ne yaptı da cezayı ona kestin? Ve akabinde kendine sevgi sözcükleri söyle,kendinin değerli olduğunu ve üzmemen gerektiğini hatırlat kendine:KK66:
Bunuda denicem inşallah yapabilirim kendimi böyle böyle törpülücem artık. Çünkü bana zarar veriyo psikolojik olarak

Back
X