eski karısını hiç sevmiyor sadece çocuk için kafası karışıkmış bana halen bitirmeyelim diyor.arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek barışırsa bitecek ...ben bu süreci bekleyemedim ve bitirdim . sizce beklemelimiydim...
Sorun "nette tanışmak" değil... Adam evli olduğunu reelde de gizleyebilirdi... Önemli olan bunu öğrendikten sonra kadının ne tavır takındığı... Sizin durumunuzda saklamasına pek de gerek yokmuş, öğrendiğinizde de değişen bir şey olmamış, boşa zahmet etmiş adam...
Hanımlar ne olur bırakın "Evliliğimiz aslında bitti, çocuk olmasa yüzüne bakmam" hikayelerine inanmayı... Evlilikte bir yaşanmışlık var en azından, sizin temelsiz paylaşımınızın üzerine yalanı ortaya çıkınca hala onu ödüllendirircesine aldığınız hediyelerden fazlası var...
Adam karısından soğuyup nette yeni maceralara yelken açmışken karşısına çıkmışsınız, kimbilir sizin gibi kaç tanesiyle gönül eğlendirdi... Evet, bu canınızı acıtabilir ama bunun adı gönül eğlendirmek; karşısındakinin aklını, kişiliğini küçümsemek, "Karısını hiç sevmiyor" demenize bakılırsa düşündüğü gibi olduğunuza da inanmış... Madem sevmiyor neden aklı karışsın? Neden baskılara boyun eğsin? Silah mı dayıyorlar kafasına? Kaldı ki size mertçe çıkıp "Tamamen ayrılacağım karımdan, kafam gayet net" demediğine göre sizin bu arada kalmışlığı hak ettiğinizi düşünüyor... Öyle ya, gerçekleri ilk öğrendiğinizde, adamın evli bir zampara olduğunu fark ettiğinizde tekmeyi basmayıp üstüne bir de hediyeler aldığınıza göre haksız da sayılmaz...
Buraya konu açanlara destek oluyoruz evet... Fakat çocuğa da eşine de ayıp eden, nette ava çıkmış bir adamın bu karaktersizliğine çanak tutan birini teselli etmek gelmiyor içimden... Bir kadının başka bir kadını aptal yerine koyan adamın oyununa destek olmasını hazmedemiyorum...
Mesajla bitirmişsiniz, 15 gündür aramamış, buna üzülüyorsunuz... Madem bu durumu mideniz kaldırıyordu neden ayrılmak istediniz? Madem ayrılmak istediniz sizi aramadı diye neden kahroluyorsunuz? Madem aramasını istiyorsunuz neden "Nasıl unutabilirim?" diye soruyorsunuz? Başlığınızı görünce destek olmak istedim ama siz bu karaktersiz adamın peşinizden koşmasını istiyorsunuz... Kararlılıkla unutmak derdinde değilsiniz ki...
Doğal olarak "eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek" hikayesiyle de kendi kendinizi kandırıyorsunuz... Ortada ilişki yok ki... Adam "bekar olduğumu söylediğimden evli olduğumu açıklayamadım" diyor daha ne desin... "Ben gerçek hayatta evliyim ama sanalda bekar hayatı yaşıyorum, bunu hiç öğrenmezsin de dalgama bakarım sandım" demiş daha ne desin? Adam saman altından su yürütmemiş; "saman da su da" ortada...
yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet haklısınız bu kişyle tanışmam 6 senelik bir yalnızlıktan sonra oldu ve çok güvendim.Bu insan karısı dahil hiç kimse için kendini yormaz.kimse için emek harcamaz.dün onda kalan birşeyim için aradım ve numarası nı değiştirmiş.arkadaşını aradım ve öğrendim ki karısına dönmüş...yani anlayacağınız fena kandırıldım.karısı babasının acısını kullanarak 2 sene sonra yalvara yakara dönmüşşşş yani söylenen ler bundan ibaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?