Nasıl unutabilirim?

ekum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
7
0
36
Sivas
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Okuduğum yazılardan anladığım kadarıyla benim gibi dertli çok....
Benim hikayem ;
Erkek arkadaşımla nette tanıştık,çok efendi sessiz bir yapısı vardı.9-10 aylık bir arkadaşlıktan sonra benden telefon numaramı istedi.o akşam konuştuk ve 3 gün sonra bana çıkma teklif etti.Ben yanına gittim.Ve onunla birlikte kaldım.1 günlük görüşmeden sonra 7 saat yolculuk yaparak evime geldim.5-6 gün sonra telefonları devamlı kapalı idi.Ev arkadaşı ile samimi olduğumdan onu aradım.Ev arkadaşı onun evli olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu onun için mahkemeye gittiğini söyledi.birkaç gün sonra beni aradı ve ben herşeyi bildiğimi söyledim.Bana önceleri bekar olduğunu söylediğinden gözümde yalancı durumuna düşeceğinden açıklama yapmadığını söyledi.Ben afettim.Tekrar yanına gitti.Hediyeler aldım.Herşey çok güzeldi.Bana çok değer veriyordu.Arkadaşları ile tanıştım.Herşey mükemmeldi.O da benim yanıma gelmek için planlar kuruyordu.ikimiz birbirimizi çok özlüyorduk.Derken babası rahatsızlandı ameliyat oldu.Babasının ameliyatında hergün beni aradı .Çok mutluydu.yanıma gelecekti ki babası vefet etti. Eski eşi başsağlığına geldi.ve kafası karıştı.Bana olanları dürüst bir şekilde anlattı.Çok hassas bir dönemde olduğunu eşine dönmesi için aile baskısını ,kafasının karışık olduğunu falann...Ben ayrılalım dedim kabul etmedi.bana söz vermiştin hep benimle olacaktın bırakma beni dedi .Ben kararsız olmasına çok sinirlendim ve bir mesajla bitirdim.cevap vermedi arama dı.15 ün oldu ve ben onu cok özledim..hergün ağlıyorum .hertarafım ağrıyor...uyku düzenim kalmadı ...işe gitmekten nefret ediyorum...şimdi izne ayrılacam...anlayacağınız depresyondayım bana yardım edin nasıl unutabiirm.

Unutmaya çalışmak elbette çok zorlu bi süreç ve ne yazık ki bunun bi reçetesi yok.. Zamana bağlı her şey..

Son düzenleme:
en büyük hatayı nette tanışığın birini sevmen ve güvenmenle yapmışsın .. unutmak konusuna gelınce farklı uğraşlar bul kendine zamanla unutursun

ne kadar sana şunu yap bunu yap desemde fayda etmeyecek.biliyorum ki yalnız kaldığında,başını yastığa koyduğunda yine üzüleceksin,ağlayacaksın,için parçalanacak...sadece Yüce Rabbime bol bol dua et,klasik gelecek ama her işte bir hayır vardır demeye devam et...vardır elbet böyle olmasında da bir hikmettt...Her zaman hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Allah sabır versinn

Son düzenleme:
erkeklerın son zamanlarda modası boşanmak uzerıken yedekte bırı olsun

boşanmış gıtmış hala eskı karısı dıyor nasıl adamdır unut gıtsın boyle kararsız adamla omur mu gecer

eski karısını hiç sevmiyor sadece çocuk için kafası karışıkmış bana halen bitirmeyelim diyor.arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek barışırsa bitecek ...ben bu süreci bekleyemedim ve bitirdim . sizce beklemelimiydim...

eski karısını hiç sevmiyor sadece çocuk için kafası karışıkmış bana halen bitirmeyelim diyor.arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek barışırsa bitecek ...ben bu süreci bekleyemedim ve bitirdim . sizce beklemelimiydim...

Sorun "nette tanışmak" değil... Adam evli olduğunu reelde de gizleyebilirdi... Önemli olan bunu öğrendikten sonra kadının ne tavır takındığı... Sizin durumunuzda saklamasına pek de gerek yokmuş, öğrendiğinizde de değişen bir şey olmamış, boşa zahmet etmiş adam...

Hanımlar ne olur bırakın "Evliliğimiz aslında bitti, çocuk olmasa yüzüne bakmam" hikayelerine inanmayı... Evlilikte bir yaşanmışlık var en azından, sizin temelsiz paylaşımınızın üzerine yalanı ortaya çıkınca hala onu ödüllendirircesine aldığınız hediyelerden fazlası var...

Adam karısından soğuyup nette yeni maceralara yelken açmışken karşısına çıkmışsınız, kimbilir sizin gibi kaç tanesiyle gönül eğlendirdi... Evet, bu canınızı acıtabilir ama bunun adı gönül eğlendirmek; karşısındakinin aklını, kişiliğini küçümsemek, "Karısını hiç sevmiyor" demenize bakılırsa düşündüğü gibi olduğunuza da inanmış... Madem sevmiyor neden aklı karışsın? Neden baskılara boyun eğsin? Silah mı dayıyorlar kafasına? Kaldı ki size mertçe çıkıp "Tamamen ayrılacağım karımdan, kafam gayet net" demediğine göre sizin bu arada kalmışlığı hak ettiğinizi düşünüyor... Öyle ya, gerçekleri ilk öğrendiğinizde, adamın evli bir zampara olduğunu fark ettiğinizde tekmeyi basmayıp üstüne bir de hediyeler aldığınıza göre haksız da sayılmaz...

Buraya konu açanlara destek oluyoruz evet... Fakat çocuğa da eşine de ayıp eden, nette ava çıkmış bir adamın bu karaktersizliğine çanak tutan birini teselli etmek gelmiyor içimden... Bir kadının başka bir kadını aptal yerine koyan adamın oyununa destek olmasını hazmedemiyorum...

Mesajla bitirmişsiniz, 15 gündür aramamış, buna üzülüyorsunuz... Madem bu durumu mideniz kaldırıyordu neden ayrılmak istediniz? Madem ayrılmak istediniz sizi aramadı diye neden kahroluyorsunuz? Madem aramasını istiyorsunuz neden "Nasıl unutabilirim?" diye soruyorsunuz? Başlığınızı görünce destek olmak istedim ama siz bu karaktersiz adamın peşinizden koşmasını istiyorsunuz... Kararlılıkla unutmak derdinde değilsiniz ki...

Doğal olarak "eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek" hikayesiyle de kendi kendinizi kandırıyorsunuz... Ortada ilişki yok ki... Adam "bekar olduğumu söylediğimden evli olduğumu açıklayamadım" diyor daha ne desin... "Ben gerçek hayatta evliyim ama sanalda bekar hayatı yaşıyorum, bunu hiç öğrenmezsin de dalgama bakarım sandım" demiş daha ne desin? Adam saman altından su yürütmemiş; "saman da su da" ortada... :19:

Sorun "nette tanışmak" değil... Adam evli olduğunu reelde de gizleyebilirdi... Önemli olan bunu öğrendikten sonra kadının ne tavır takındığı... Sizin durumunuzda saklamasına pek de gerek yokmuş, öğrendiğinizde de değişen bir şey olmamış, boşa zahmet etmiş adam...

Hanımlar ne olur bırakın "Evliliğimiz aslında bitti, çocuk olmasa yüzüne bakmam" hikayelerine inanmayı... Evlilikte bir yaşanmışlık var en azından, sizin temelsiz paylaşımınızın üzerine yalanı ortaya çıkınca hala onu ödüllendirircesine aldığınız hediyelerden fazlası var...

Adam karısından soğuyup nette yeni maceralara yelken açmışken karşısına çıkmışsınız, kimbilir sizin gibi kaç tanesiyle gönül eğlendirdi... Evet, bu canınızı acıtabilir ama bunun adı gönül eğlendirmek; karşısındakinin aklını, kişiliğini küçümsemek, "Karısını hiç sevmiyor" demenize bakılırsa düşündüğü gibi olduğunuza da inanmış... Madem sevmiyor neden aklı karışsın? Neden baskılara boyun eğsin? Silah mı dayıyorlar kafasına? Kaldı ki size mertçe çıkıp "Tamamen ayrılacağım karımdan, kafam gayet net" demediğine göre sizin bu arada kalmışlığı hak ettiğinizi düşünüyor... Öyle ya, gerçekleri ilk öğrendiğinizde, adamın evli bir zampara olduğunu fark ettiğinizde tekmeyi basmayıp üstüne bir de hediyeler aldığınıza göre haksız da sayılmaz...

Buraya konu açanlara destek oluyoruz evet... Fakat çocuğa da eşine de ayıp eden, nette ava çıkmış bir adamın bu karaktersizliğine çanak tutan birini teselli etmek gelmiyor içimden... Bir kadının başka bir kadını aptal yerine koyan adamın oyununa destek olmasını hazmedemiyorum...

Mesajla bitirmişsiniz, 15 gündür aramamış, buna üzülüyorsunuz... Madem bu durumu mideniz kaldırıyordu neden ayrılmak istediniz? Madem ayrılmak istediniz sizi aramadı diye neden kahroluyorsunuz? Madem aramasını istiyorsunuz neden "Nasıl unutabilirim?" diye soruyorsunuz? Başlığınızı görünce destek olmak istedim ama siz bu karaktersiz adamın peşinizden koşmasını istiyorsunuz... Kararlılıkla unutmak derdinde değilsiniz ki...

Doğal olarak "eşiyle barışmazsa ilişkimiz devam edecek" hikayesiyle de kendi kendinizi kandırıyorsunuz... Ortada ilişki yok ki... Adam "bekar olduğumu söylediğimden evli olduğumu açıklayamadım" diyor daha ne desin... "Ben gerçek hayatta evliyim ama sanalda bekar hayatı yaşıyorum, bunu hiç öğrenmezsin de dalgama bakarım sandım" demiş daha ne desin? Adam saman altından su yürütmemiş; "saman da su da" ortada... :19:

doğru söze ne denirki!her yazdığınız şeyin noktası virgülüne kadar katılıyorum..çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz..büyük konuşmak istemem ama kendi düşen ağlamaz..sonuçta yalanını öğrenmişsin bir daha nasıl güvenebilirsinki bu adama?üstelik yalan da öyle böyle türden değil..siz bu yalanını öğrenip arkanıza bakmadan kaçıcağınıza bir de hediyeler almışsınız..eee bu durumda siz her şeyini kabul etmişsiniz niye hala sızlanıyosunuzki?karısını aldatan,yalan söyleyen bir adamdan size ne hayır gelir ki?bence şükretmelisiniz ondan kurtulduğunuz için..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi bundan sonra..üzülmeye bile değmez yani..size tavsiyem bu tür duygularınızdan kurtulup mantığınızı devreye sokmanız..

sizin için eşinden vazgeçebiliyorsa,başkası içinde sizden vazgeçebilir.bir kere yalanını yakalamışsınız.hem sanki kararsızım derken sizide bir kenarda beklemeye almış bu adam eşiyle barışmazsa size dönecek ne kadar ağır bir durum yani bana göre ben olsam ki asla olmazdım yalanından sonra bir daha görüşmezdim.bırak aramasın sende arama arkadaşım şimdi acı çekersin ama unutursun daha sonra kucağında çocukla unutmak daha zor olur emin ol..daha çok acı çekersin..

yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet haklısınız bu kişyle tanışmam 6 senelik bir yalnızlıktan sonra oldu ve çok güvendim.Bu insan karısı dahil hiç kimse için kendini yormaz.kimse için emek harcamaz.dün onda kalan birşeyim için aradım ve numarası nı değiştirmiş.arkadaşını aradım ve öğrendim ki karısına dönmüş...yani anlayacağınız fena kandırıldım.karısı babasının acısını kullanarak 2 sene sonra yalvara yakara dönmüşşşş yani söylenen ler bundan ibaret...

yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet haklısınız bu kişyle tanışmam 6 senelik bir yalnızlıktan sonra oldu ve çok güvendim.Bu insan karısı dahil hiç kimse için kendini yormaz.kimse için emek harcamaz.dün onda kalan birşeyim için aradım ve numarası nı değiştirmiş.arkadaşını aradım ve öğrendim ki karısına dönmüş...yani anlayacağınız fena kandırıldım.karısı babasının acısını kullanarak 2 sene sonra yalvara yakara dönmüşşşş yani söylenen ler bundan ibaret...

Yok öyle bir şey, dediğiniz gibi fena kandırılmışsınız... Adam "sanalda bari bekar hayatının özlemini gidereyim" demiş, maalesef size rast gelmiş durum bundan ibaret... Madem kandırılmışsınız ve bunun farkındasınız, bundan böyle daha dikkatli olmaya gayret edin... "Söylenenler", karısının babasının acısını kullanarak döndürdüğü palavra... Buna inanmaya devam ederseniz kandırılma süreciniz de devam eder: O adam, karısına bağlı olmasa hala sevmese sanalda başkalarıyla gönül eğlendirmeden evvel karısından boşanırdı... Aksini düşünerek "duygu sömürüsü yapılmasa bir şeyler yaşanabilirdi aramızda" demiş olursunuz... Oysa onun sizinle alakalı bir planı yokmuş ki (öyle olsa eşinden ayrılırdı) o da şaşırmıştır sizin gerçekleri öğrendikten sonra hala beklentiniz omasına...

Gerçekler ortaya çıkınca köşe bucak kaçmaya çalışmış sizden, yuvası dağılmasın diye uğraşmış, şu an da numarasını değiştirmiş durumda... Diyeceğim o ki:"Karısı dahil kimse için kendini yormaz, emek harcamaz" diye kendinizi kandırmayın... Evlilikleri devam ediyor ve ona dönerek karısı için neler yapabileceğini göstermiş... Kaldı ki adam ayrılmamış ki dönsün, "beni bekar bildiğin için itiraf edemedim" dediği evliliği devam ediyormuş zaten...

O sizinle bağlarını koparmak için daha evvel de uğraşmış aslında: Ev arkadaşının size onun evli olduğunu açıklaması da bundandı, siz bunu ilahi bir tesadüf sandınız... Gelin görün ki öğrendiğiniz halde bu çarpıklığı sürdürerek kendinize yazık ettiniz... Neyse ki adam bir adım öteye giderek telefonunu değiştirip temelli eşinin yanında yer aldığını ifade etmiş... Aksi halde daha uzun süre -haberiniz olduğu halde- evli bir adamın karısını sizinle aldatmasına izin verecektiniz...

6 senelik veya daha uzun süreli bir yalnızlık bile olsa erkeklerin zaaflarınızı bilmesini, bunları kullanmasını engelleyin... Erkekler -evli bile olsalar- "Hala bende iş var" diye düşünmek için sanalda veya reelde kendilerine güvenecek kız avındalar... "Beni kandırdılar!" diye çıkar yol aramayın, onun hesabı ayrı, sizinki ayrı olacak...

senin durumunda olan bir çok kişi var. neleri okuduk burada.
bunlara rağmen hala nasıl ders alınmıyor, dikkat edilmiyor.
netten tanıştığınız birine bu derece nasıl inanabiliyorsunuz.
hiç bir şeyin garantisi yokken.
evde kalma fazla. çık gez. bir şeylerle meşgul ol mutlaka.
zamanla hafifler acın.

teşekkürler inanın yorumlarınız beni hafifletiyor...
eşine döndüğünü duymak beni çok rahatlattı.çünkü umudum vardı.ama çok büyük bir maddi kaybım var onun için üzülüyorum :(((

Back
X