• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl unutacağım

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Evli bir adamla, evli olduğunu bilerek birlikte olduysan böyle mutsuz olma riskini de göze almışsın demektir. Hem seni aldatmış defalarca hem mutlu olmana izin vermemek için elinden geleni yapıyor ve sen de ''aklımda deli sorular'' tavrındasın. Sabredeceksin bu yaşadıklarına ve artık beynini kullanacaksın karar verirken. Zira başka çözüm yolunda yok, tamamen ortadan kaybolmak değilse niyetin.

Baştan sona bütün sayfalarını okuduğum nadir bir konulardan biri oldu sizinki.
Ne ilginç bir hikaye.
Aşk diye bir şey var orası muhakkak da.. Aşkın için de de bir parça mantık olur diye düşünüyorum.
Şimdi siz sözde adam olan bu eski sevgiliyi neye göre seviyorsunuz? Nesini sevip, nesini uınutamıyosunuz acaba?
Evli olduğunu gizleyip sizin yuva yıkan olmasını sağlamasını mı?
Sizi defalarca aldatmasını mı?
Sizinle birlikte olup onları kaydetmesini mi?
Kaydetmek yetmez deyip o görüntülerle şantaj yapması mı?
Yoksa iğrenç bir sapık gibi (yok gibisi çok fazla geldi buraya ) herşeye rağmen o görüntülere bakıp kendini avuttuğunu mu?
Yoook bunların hiçbiri değil nişanlı olduğunuzu bilmenize rağmen "evlenseniz bile" peşinizi bırakmayacağını mı?

Ben anlamıyorum ya.. Bu akdar iğrenç bir mahluk nasıl sevilir. Bu maddelerden hangisine dayanarak seviyorsunuz rica ediyorum açıklar mısınız?

Size zaten diyecek yok... Seviyorum deyip herşeyi yapmışsınız kusura bakmayın.
Zavallı nişanlınız da sizin ilk aşkınız olduğunu sanıp size sevgi,ssaygı göstermiş. Değer vermiş.
Nişanlını sevmiyorsun burası net!
Ama o mahlukla ilgili en ufak bile bir hayal kuramazsınız elinizde kalır burası daha da net!

He bu saydıklarınızı benim gözüm görmüyor seviyorum işte dieyceksen. Şunu tavsiye edeceğim.
(Lütfen) Nişanlını bırak, git o adamla sevgili ol. Adam daha iyisini bulsun evlensin ama sen seviyorsun ya tabi ki ilişkine devam et. Aşk böyle birşey çünkü..

Çok sinirlendim sanırım daha da yazasım var da neyse.
Umarım o zavallı nişanlınla evlenirsen seninde dünyan hem nişanlının, hem de o mahlukatın eşinden aldığın ahlar sebebiyle başına yıkılmaz(?) Ne diyeyim...

8 yıl hemen unutabilmen için çok uzun bir süre.8 yılı kolay kolay kim unutabilir ki?Sen sana ulaşan bu adamı ilk olarak nişanlına söyle bence.Peşimi bırakmıyor arıyor rahatsız ediyor de.Öncelikle şunu bi hallet bidaha ulaşmasn sana.Onu hala seviyorsan orası ayrı tabi asıl o zaman nişanlına çok yazık olur.Ama onu artık sevmiyorsan yinede unutman zor olacaktır zaten.Gecmiste olanlar senin sadece ileriki hayatını yavaslatır durdurur.Sevmiyorsan bir gün eninde sonunda atıcaksın kafandan ama sana sunu söyliyim kendini fazla sıkma.Unutamıyorum diye diye kendine de inandırırsın bunu gerçekten psikolojik olarak unutamazsın unutucagın varsa da.Kendine sunu hatırlat onu sevmiyorsun ama 8 yıl olduğu için de hemen kafandan silmen kolay olmıycak bu gayet normal.Ama bigün unutucaksın zaten.Nisanlına kötü davranmamaya ona daha cok yakınlasmaya calıs.

8 yıl hemen unutabilmen için çok uzun bir süre.8 yılı kolay kolay kim unutabilir ki?Sen sana ulaşan bu adamı ilk olarak nişanlına söyle bence.Peşimi bırakmıyor arıyor rahatsız ediyor de.Öncelikle şunu bi hallet bidaha ulaşmasn sana.Onu hala seviyorsan orası ayrı tabi asıl o zaman nişanlına çok yazık olur.Ama onu artık sevmiyorsan yinede unutman zor olacaktır zaten.Gecmiste olanlar senin sadece ileriki hayatını yavaslatır durdurur.Sevmiyorsan bir gün eninde sonunda atıcaksın kafandan ama sana sunu söyliyim kendini fazla sıkma.Unutamıyorum diye diye kendine de inandırırsın bunu gerçekten psikolojik olarak unutamazsın unutucagın varsa da.Kendine sunu hatırlat onu sevmiyorsun ama 8 yıl olduğu için de hemen kafandan silmen kolay olmıycak bu gayet normal.Ama bigün unutucaksın zaten.Nisanlına kötü davranmamaya ona daha cok yakınlasmaya calıs.
Sayfaları okumadım başka bir bilgim yok yanlışım varsa uyarın lütfen

Bütün sayfaları okudum ve herkes tek bi yol söylüyo bırak o şerefsizi. Eşini aldatmış hemde kendi yataklarında kendi mahremlerinde seni de aldatmış ve sonu olmadığını bilerek ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın. Kusura bakma ama o pisliğin sana ulaşmasına izin verdikçe sıyrılman çok zor.
1- sosyal medyadan uzak dur evlilik öncesi yoğunluktan kapattım dersin soranlara meraklılara
2- telefon numaranı değiştir ve en yakınlarından başka kimseye verme bi süre
3- bu pislik evini biliyo mu?
4- karşındakinin güvenine sevgisine inanıyosan sıkı sıkı tut bırakma çünkü gerçekten seveni bulmak kolay değil 5 ay bile bi insanı tanımak için yeter bence ben eşimle tanışma evlilik 7 aydı.

Bu arada sırası değil ama sen naptın? Bitirdin mi?
Bitti canım

5 ay çok kısa bir süre sevdiğiniz kişiyi unutup başka biriyle nişanlanmak için. o_O
Madem nişanlandınız o zaman eski numaranız ve e-mail adresiniz olmayacak. :KK66:
Kapatıp bir daha açmayacaksınız. Hayatınızdaki insana odaklanıp mutlu olacaksınız.
Bundan başka çözüm önerisi yok, olamaz.
Eğer ben bunu yapamam derseniz onu unutup yolunuza devam edemezsiniz. :KK12:
Karar sizin :KK14:

Bana, seni o kadar seviyorum ki, başka bir adamla beraber olacağını bile bile seni bırakamıyorum diyor. Bu ve buna benzer bir sürü can alıcı cümlesi var. Bunu sadece seven erkek kabul edebilir diyor. Bu benim için kolay mı diyor... Evli olduğunu, beni kendine taparcasına aşık ettikten sonra söyledi. O saatten sonra gençliğinde verdiği kör cesaretle, hiçbir şeyi görmedi gözüm. Kör olmuştum... Nişanlım geçmişimi öğrenirse, benden nefret eder. Onu kaybedemem.
Canı alıcı mı? Adam o miğde de bir insan. Karısı ile evli iken sizinle bir ilişkiyi karakteri kabul etmiş. Git evlen, ama yeterki arada bana da gel diyor resmen. Siz de hala yok email hesabımı silemem, telefonumu kapatamam, zaten bunları yapsam da onu unutumam diyorsunuz. Açık açık 2 adamın ilgisi ruhunuzu okşuyor. Nişanlınız size olan sevgisinde samimiyse bu yanlışın kokusu mutlaka çıkar yakında. Kimsenin gözünde bu kadar düşmeden bir tercih yapmalısınız bence.

Allah akıl ve kalp gözünüzü açsında şu anlattığınız gerçekleri tüm çıplaklıpıyla hissedip görün inşallah...
Size şu kadarını söylicem. Siz bu nişanı o alçak pislik ş...siz adamın sözlerine kanıp aaayyyy o benim ilkimdiii ayy ben ona sekiz senemi verdim nasıl unutuciiiimm diye elinizde mendil ağlayarak bozarsanız hata üzerine hata yapmış olırsunuz.
Ve bu kadar da net söylüyorum ki gidip o eski sevgilinizle evlenseniz k...pekler gibide pişman olursunuz,
ben naptıımm acaba?
bir insan kendine bu kadar zarar verir mi diye ağlamaya başlaraınız bu defada.
Duygularınıza yenilip ;
Nişanı attnız diyelim bu türlü birşeyler saklayarak, öğrendiğinde mevcut ilişkinizi etkileyecek olan şeyleri yapmış ve söylememiş olduğunuzu öğrendiğinde bir ah alıcaksınız bir nişanlınız o kadar maddi manevi birşeyler yaptı sizin için ve sizi çok sevdi bağlandı onu bu şekilde sebepsiz(yani nişanlınızdan kaynaklı bir suç olmadan) terketseniz birde bunun vebali var gerçekten mazlum ise emin olun sizden öyle bi çıkar ki o zaman bırakın eski sevgilinizi kendinizden aldığınız nefesten nefret edersiniz.
Eski sevgilinizin sizi mutlu edemeyeceği ayani apaçık ortada etse sekiz senede edersi bir.
Sana söylediği o sözler seni ikna edene kadar biliyo pislik senin ona karşı olan zaafını bunu kullanıyor. Onunki sevgi felan değil takıntı de saplantı de ama inan aşk sevgi değil. Vallahi sen kabul etme restini çek şöyle geriden bak başkalarıyla düşüp kalkmaya devam ediyor olmazsa gel yine görüşelim burdan.
Bak akıllı ol bu zamana kadar ne yaptın yaptın bundan sonrası için mantıklı ol azıcıkda ussal düşün! Nişanlına da belli bi çerçeve dahilinde bahset daha önce bir birlikteliğin olduysa cnsel manada adam evlenince mi öğrenecek?

Yazdıklarınız beni rahatlattı. Nişanlımı bırakmyacağım, onu gerçekten seviyorum. Belki inanmayacaksınız ama dün bu konuyu açıp, sizlerle paylaştıktan sonra, tuhaf bir cesaret geldi bana. Bugün düne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi. Nişanlıma cinsel anlamda bir şeyler yaşadığımı söyleyemem, kabullenemez, biliyorum. Bu işin kendimce bir çözümünü buldum, bakalım... Onu kaybetmek istemiyorum.

Tam sana üzülüp kendimden örnekler verecektim ki bu yorumunu gördüm. Nişanlın onceden evli bir adamla birlikte olduğunu biliyor mu? Evlenmek için bu ne acele?

Bilmiyor, ne yazık ki. Evlenmek için bir acelem yoktu aslında, tesadüfen tanıştık ve birçok ortak yönümüzü keşfettik. Bir de sanırım, ikimizde düzenli bir hayata özlem duyuyorduk. Ve gelinen nokta bu: Benim saçma sapan çıkmazlarım, buna anlam veremeyen, her şeyden habersiz bir adam.

Nisanlinizi seviyorsunuz.
Sizin en buyuk hataniz 5 ay icinde nisanlanma karari vermis olmaniz.
8 seneyi 5 ay icinde silmeye calisiyorsunuz.
Bu mumkun olabilir mi hic?
Ask sevgi degil bu.
Aliskanlik.
Hatta belki takinti.
Nisanlinizi seviyorsunuz bosuna kafanizi karistirmayin.
Engelleyin silin numaranizi degistirin bir sekilde haber almayin ondan.
Ya da saglam bi azar cekin bir daha yanaşamasin.
Eger bunlari yapip en azindan size ulasmasini engellemeyecekseniz de nisanlinizdan ayrilin.
Yaziktir gunahtir.

Yazdıklarınız gerçekten iyi geldi bana. Nişanlımı çok seviyorum ve onunla yeni bir sayfa açmak istiyorum. Gelen yorumlardan sonra, bugün daha güçlü başladım güne ve ilk işim nişanlımı ne kadar çok sevdiğimi düşünmek oldu. İlk o geldi aklıma. Bugünden itibaren, ne yazdıklarını okumak, ne de söylediklerini duymak istiyorum eskisinin. Umarım başarabilirim.

Hiç korkmuyor musun ex sevgilin nişanlına herşeyi döker diye birlikte olduk vs vs diye, yaptıklarından pişmansan Allah yardımcın olsun...ama değilsen tabi nişanlında sana aynısı yapar evlenince..

Arkadaşım merhabalar..

Konuyu okudum. Benim de hala unutmadigim biri var. Ama ben hala tek basimayim, unutmak için birine ihtiyacım yok. Şuan çektiklerimi bir ben bir de Allah bilir. Ama onu tam anlamıyla unutana dek, kimseyi umutlandirmamak en dogrusu.

Sen bastan faulsun, kusura bakma ama.
1-) Evli olduğunu öğrenir ogrenmez, iliskini kescektin. Mantığı devreye sokcaktin.
2-) Bu kadar kisa surede birini hayatına almiycaktin. He aldın madem, uzun bir tanıma süreci geçirip hislerinden emin olduğunda nisanlancaktin, başkasının hakkına girmeyecektin.
3-) Ve en önemli hata. Sen koca bir geçmişi nisanlindan sakladın. Çok büyük bir hata bence, hadi sen sakladın diyelim yarin birgün nisanlin sağdan soldan, veya bizzat o adamdan gerçeği ogrenirse o zaman ne yapacaksın..

Nacizane tavsiyem, o serefsiz adamın karısından helallik al, lutfen...

Ve sevmedigin bir adamla daha fazla devam etme, SEVMİYORSUN çünkü..

Yorumunuz için teşekkürler fakat evli olduğunu ona deliler gibi aşık olduktan sonra öğrendim. Yaşım gereği nasıl bir bataklığa sürüklendiğimi bilmiyordum. Hayatıma birini almasaydım, kafam hep geçmişle meşgul olacaktı ve karşıma çıkan adam, kaçırılacak bir adam değildi, inanın. Geçmişimi saklamam konusunda haklısınız, ben de böyle olsun istemezdim ama saklayabildiğim kadar saklamam lazım yoksa onu kaybederim. Sağdan soldan duyması ya da eski sevgilimden duyması imkansız çünkü şuan farklı bir yerde oturuyorum ve nişanlımla ilgili hiçbir şey bilmiyor. Çevrem bu ilişkiyi pek bilmiyordu zaten.

5. aya giriyoruz.

8 yıllık ilişkiden çıkıp, 5 ayda nişanlandın ve 2 aya evleniyorsun. Sence hızlı gitmiyor musun?
Biraz kafanı dinlemeliydin diye düşünüyorum.. 8 yıl sonuçta sonu olmasa da emek vermişsin, sevmişsin ki 8 sene beklemişsin.. Bence acele ediyorsun.. Eskiye dönme adam defalarca aldatmış seni ama sevmediğin biriyle de evlenmeye kalkma.. Kafandakini tamamen sil ondan sonra ilişkiye başla ve evlen.. Nişanlımı seviyorum deme aynı anda iki kişiyi sevemezsin! Nişanlın çok iyi bir insan olduğu için hayranlık duyuyorsundur ama aşk başka bir şey.

Bütün sayfaları okudum ve herkes tek bi yol söylüyo bırak o şerefsizi. Eşini aldatmış hemde kendi yataklarında kendi mahremlerinde seni de aldatmış ve sonu olmadığını bilerek ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın. Kusura bakma ama o pisliğin sana ulaşmasına izin verdikçe sıyrılman çok zor.
1- sosyal medyadan uzak dur evlilik öncesi yoğunluktan kapattım dersin soranlara meraklılara
2- telefon numaranı değiştir ve en yakınlarından başka kimseye verme bi süre
3- bu pislik evini biliyo mu?
4- karşındakinin güvenine sevgisine inanıyosan sıkı sıkı tut bırakma çünkü gerçekten seveni bulmak kolay değil 5 ay bile bi insanı tanımak için yeter bence ben eşimle tanışma evlilik 7 aydı.

Bu arada sırası değil ama sen naptın? Bitirdin mi?

Sosyal medya hesaplarımı bugün hiç kontrol etmedim, dünden beri gerek duymadım. Halihazırda iki numaram var zaten. eskisini o biliyor, yenisini nişanlım. Onun bildiği numarayı iptal ettireceğim. Şuan oturduğum evi bilmiyor. Nişanlımı bırakmayacağım, onu seviyorum ve doğru yolda olduğuma eminim ama keşke ona açık yüeklilikle anlatabileceğim bir geçmişim olsaydı. Bunun ezikliğini de yaşamıyor değilim.

5 ay olmuş 8 yıllık ilişkinizi bitireli , siz ne ara nişanlanıp düğüne 2 ay kalacak kıvama geldiniz? Herşey fazla mı hızlı olmuş?

Hızlı olduğu konusuna katılıyorum ama ikimizde beklemek istemedik. O bana olan sevgisinden, ben ise geçmişimden kaçmak için, belki de. Ama nişanlıma gitgide daha çok ısındım ve sevdim bu kısa sürede. Bundan sonraki hayatımı onunla geçirmeye eminim.

Hiç korkmuyor musun ex sevgilin nişanlına herşeyi döker diye birlikte olduk vs vs diye, yaptıklarından pişmansan Allah yardımcın olsun...ama değilsen tabi nişanlında sana aynısı yapar evlenince..

Köpekler gibi pişmanım. Umarım yaptıklarım ileride karşıma çıkmaz. Ne diyebilirim ki... Evimi vb değiştirdim ve eski sevgilim bilmiyor. Böyle bir ihtimal yok şimdilik, yani umarım.

Merhaba; Hemen konuya girmek istiyorum. Şuan nişanlıyım, düğünüme 2 ay var ama bundan önceki 8 yıllık ilişkimi kafamdan bir türlü söküp atamıyorum. O kadar çaresiz kaldım ki, sonunda sizlere yazmaya, sizlerden yardım istemeye karar verdim.

Eskiye dair her şey bitti sanıp nişanlandım, nişanlımı çok seviyorum, inanılmaz bir adam. Çok sevecen, çok saygılı, çok iyi biri fakat yalnız kaldığımda, özellikle geceleri 8 yıllık ilişkim ve anılarım geliyor aklıma. Birçok şey bana hala onu hatırlatıyor. O ilişkimin sonu yoktu bunu özellikle belirtmem lazım. Bu yüzden yeni bir sayfa açtım, mutlu olmayı, mutlu etmeyi çok istiyorum ama beynim belki de ruhum geçmişte olduğu için hem kendime, hem de nişanlıma duygusal anlamda zarar veriyorum. Kimseye anlatamadığım bu gerçek beni öfkelendiriyor ve ister istemez nişanlıma patlıyorum.

Nişanlımla az önce konuştuk ve hiç sebep yokken onu yine tersledim. ‘’Senin mutlu etmek için ne yapayım’’ diyor. Son zamanlarda bu cümleyi sık sık tekrarlar oldu. Sizden eski ilişkimi unutmak ve yeni hayatıma adapte olmak için yardım istiyorum. Gerçekten kötüyüm. Az önce kahrolası bir şarkı beni yine eskilere götürdü ve ağladım. Düğünüme iki ay var, evim boyanıyor ama ben ölü gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım, bir yolu var mı?
lütfen seni mutlu eden insanı üzme gerekirse anlat ona bu durumu ama sen onu bu sekılde tersleyınce nasıl bı acı yasadıgını anlayamazsın

Köpekler gibi pişmanım. Umarım yaptıklarım ileride karşıma çıkmaz. Ne diyebilirim ki... Evimi vb değiştirdim ve eski sevgilim bilmiyor. Böyle bir ihtimal yok şimdilik, yani umarım.

ailen biliyor mu durumu..bu kadar yol almışken geçmişe dönme...8 yıllık sevdiğin iyi biri olsa eşi bırakmazdı zaten

Back
X