Biliyorum düşündükçe rahatlıyorum tek acı çeken ben olmadığımı... Ama kimse onun gibi olamaz bu geliyo aklımaMuhabbeti çok güzeldi, onunla konuşurken zaman o kadar hızlı geçiyodu ki.. Çok kültürlüydü ve benim en önem verdiğim şey buydu Çok yakışıklı biri değil, şimdiki sevgilisi ise çok çok güzel bi kız. Kızla konuştum kız bile dedi konuşmasına aşık oldum diye.. O kadar güzel kullanıyo ki dilini..
karşına neler kimler çıkıcak bu gunleri hatırlamıycaksın bile :) hep böyle derler evet ama bu doğru.. herkesin başına gelen şeyler bunlar.. sen gönlünü ferah tut.. dediğim gibi kafanı başka şeylerle meşgul et bi zaman sonra doğru insan çıkıcak karşına.. bu üzüldüğün günlere güleceksin bile demiycem hatırlamıcaksın bile çünkü..
canım daha yaşın küçükmüş.muhabbeti güzel demişsin,ancak onun muhabbeti sanal ortamın verdiği rahatlıktan ötürü güzel.o onun meziyeti değildir diye düşünüyorum.
seninle gerçekten diyaloğa geçmek isteseydi hiçbir bahanesi olmaz görüşürdü.
amacı sanal muhabbetti demekki.
çok canını sıkıp üzülme.kendin büyütüyorsun gözünde şu an.ilerde de gerçekten güleceksin şu anki haline:)
Çok teşekkür ederim inan çok rahatladımİlk 1 ayı atlatırsam gerisi gelir sanırım.... Askere gitse bi de o zaman iyice rahatlıcam ya. Şu an okula gitmediği halde askerde olması gerekirken askerde değil. 91 doğumlu. Nasıl oldu aklım almıyo, gitse eminim rahatlıcam. En azından o kızla bu kızla diye kendimi yemicem.
hertürlü üstesinden gelirsin boşver.. evli insanlar boşanıyo, yıllarca aynı yastığa baş koymuş insanlar.. yani senin için şuan durum biri gelir biri gider :) böyle düşün , güzel şeyler düşün.. önünde uzun güzel bi hayat var.. sen hayatını güzel yaşamaya bak , sana eşlik edicek insanda buyursun gelsin.. seni üzmesine izin verme kimsenin..
Çok teşekkür ederimBütün güzellikler seninle olsun, inan bana rahatladım
Bu yıllarca aşk acısı çeken insanları düşündükçe kötü oluyodum ben bende mi öyle olacağım diye...
Şu an asla unutamazmışım gibi geliyo, 2 gündür ölü gibiyim evden dışarı bile çıkmadım. Sanki kimse öyle olmaz gibi.. Sevgilisiyle aynı yerde oturuyolar ve kendi kendime şizofrence onları düşünüyorum iyice mahvoluyorumAma geçer di mi mutlaka geçer
hayır öyle bişey olmıcak korkma :) sen kendinin kıymetini bildikten sonra niye yıllarca aşk acısı çekesin.. ya senden önemlimi karşındaki insan?
kendinin kıymetini biliceksin tatlım.. kimse vazgeçilmez , tek değildir.. sen hayat kaliteni ne kadar yüksek tutarsan , karşına çıkıcak insanda o kadar yüksek kalitede olur.. kültürlüde olur yakışıklıda olur anlayışlıda olur senin kıymetinide bilir.. ama önce sen kendi kıymetini bil :)
canım anlamadığım bir yer var...sen onun sevgilisini bildiğin halde mi nette konuşmaya devam ettin?yoksa o mu kız arkadaşım yok diye seninle konuşmaya başladı?
eğerkı kız arkadaşım yok diye seninle konuşmaya devam ettiyse o kişiden zaten adam olmaz...
yoksada sen bilerek konuştuysan internettekı sevgiler insanı heyecanlandırır helekı senin yaşındakiler için Allah aşkına canım yaşın küçük unutursun hemde internetten boşver ya o kişiden sevgili olmaz...
Canim Merhaba. Yazmak zorunda oldugumu hissettim. Bende senin yasadiginin bi benzerini yasadim. Yalniz ben onu taniyodum, komsumuzun ogluydu ama biz ordan tasininca internetten devam etti. Suan neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum ama inan bana geciyo. Bu aciyi omrum boyunca yasayacagimi dusunurdum hep ama hic de oyle degilmis. Zaman herseyin ilaciymis. Aslinda bu ask degil sadece aliskanlik. Sen cok baglandigin, alistigin icin bi bosluktasin, bunun acisini yasiyosun ama merak etme onsuzluga alisinca da artik umrunda bile olmayacak. Hatta belki de daha mutlu olacaksin. Sadece sabret acini yasa emin ol gececek. :)
Her sabah mesajlarına alışmıştım, okuldayken mesajlaşamıyoduk sadece okuldayken o kadar bağlıydık ve hepsi bitti gitti
Ne kadar zamanda unuttun peki, bende aynen eskiden düşündüğün gibi düşünüyorum.. Sen unuttum deyince içim rahatladı ama aylar sürerse dayanamam ki ben
Su an cok sey kaybettigini dusunuyosun ama merak etme hicbisey kaybetmedin. Hatta artik zamanini calmayacagi icin sevinmelisin. Emin ol bu yasadiklarinin daha guzelini yasayacaksin ilerde. Biz 1 sene ciktik ayrildiktan sonra ilk 3 ay cok aci cektim sonra yavas yavas unuttum. Simdi ayrilali 9 ay oldu tamamen unuttum aklima bile gelmiyo simdi senin konunu gorunce aklima geldi :)
Yakışıklı biri değildi ama konuşmasıyla o kadar çok bağlıyodu ki.. Şimdiki sevgilisini görsen bu kız buna nasıl bakmış dersin o kadar güzel. Yani çok güzel konuşuyodu, muhabbeti çok güzeldi, kültürlüydü... Sürekli sesi aklıma geliyo. Yaptığı kötülükler değil de kurduğumuz hayaller geliyo aklıma... Sende yaşamışsın işte aynı o durumdayım. 3 ay dayanamam ben offfSonunda geçeceğini bilmek içimi rahatlatıyo ama... Bi de yeni sevgilisiyle sarılacaklarını ne bileyim el ele gezeceklerini düşündükçe deliriyorum ben
Bu herkese gore degisir belki sen daha kisa bi surede unutursun. O da biz ayrildiktan sonra hemen yeni bi sevgili bulmustu. Bende cok aci cekmistim ama sonu ayni oldu ayrilmislar o kizi da aldatmistir kesin. Sen kendi hayatina bak artik dusunmemeye calis onu ve birgun donerse sakin affetme. Zamana birak eninde sonunda unutacaksin o da seni kaybettigine yansin.
Sana kızamıyorum. Ve seni anlıyorum.
Ben de 16 yaşlarındayken, internet aşkı yapmıştım kendime. Çocuk benden 5-6 yaş büyüktü. Ve madde bağımlısıydı. Sonradan öğrenmiştim bunu tabi.
Gözlerden de belliydi aslında ama anlamamıştım, çocukluk işte ...
Ve oturup ağlamıştım "yarın bir gün evlenirsek ya bebeklerim hasta doğarsa bunun yüzüneeeeeeeeee ühühühühüh" diye.
Halbuki ne kadar çocukluk ! Sonra ondan önce de biri vardı. 15 yaşımdaydım. Her zaman kendi yaşımdan olgun olmuşumdur filan ama çocuktum yine de.
O zamanda tam 30 yaşında biriyle konuşuyordum. Ben ona 18 demiştim yaşıma o da bana 25 demiş.
Yalanlarrr,,, yalanlarrr,,, yalanlar ....
Sonra birbirimize itiraf ettik tabi her şeyi.
O zaman da çok üzülmüştüm. İşte "Çok büyük yaşııı... babam beni onla evlendirmezz ilerdeeee ühühühü"
Böyle işte. Seni anlıyorum. Ben 18 yaşında bunların saçma olduğunu anlamıştım. Sen daha anlamamışsın , ama 1 sene sonra sen de akıllanırsın.
Biriyle el ele tutuşup gezince, öpüşünce ve belki de sevişince anlıyorsun ki , telefondan telefona ilişki olmaz .
Sadece belli bir alışkanlık var buna üzülüyorsun hepsi bu. Şimdi hayatına başkası girse , ona da alışırsın o konumda.
Aşk, sevgi içinde tensel duygular barındırır. Tene dokunma yoksa, yalandır
Yine döner, her sevgilisinden ayrıldıgında dönüyodu bende affediyodum. Yüzsüzlüğün sınırlarını zorladım. Dün bana yüzsüzsün dedi açık açık. Böyle bi kız değildim ben çok ödün verdim kendimdenUmarım unuturum... Çivi çiviyi söker derler ama beklicem, sevmediğim biri var şu an benden hoşlandığını söyledi ama kabul etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?