Nasıl unutulur nolur söyleyin....

karşına neler kimler çıkıcak bu gunleri hatırlamıycaksın bile :) hep böyle derler evet ama bu doğru.. herkesin başına gelen şeyler bunlar.. sen gönlünü ferah tut.. dediğim gibi kafanı başka şeylerle meşgul et bi zaman sonra doğru insan çıkıcak karşına.. bu üzüldüğün günlere güleceksin bile demiycem hatırlamıcaksın bile çünkü..

canım daha yaşın küçükmüş.muhabbeti güzel demişsin,ancak onun muhabbeti sanal ortamın verdiği rahatlıktan ötürü güzel.o onun meziyeti değildir diye düşünüyorum.
seninle gerçekten diyaloğa geçmek isteseydi hiçbir bahanesi olmaz görüşürdü.
amacı sanal muhabbetti demekki.
çok canını sıkıp üzülme.kendin büyütüyorsun gözünde şu an.ilerde de gerçekten güleceksin şu anki haline:)

Çok teşekkür ederim inan çok rahatladım İlk 1 ayı atlatırsam gerisi gelir sanırım.... Askere gitse bi de o zaman iyice rahatlıcam ya. Şu an okula gitmediği halde askerde olması gerekirken askerde değil. 91 doğumlu. Nasıl oldu aklım almıyo, gitse eminim rahatlıcam. En azından o kızla bu kızla diye kendimi yemicem.

Hayır hayır buluşmamak tamamen benim hatamdı. Yalanlar üzerine kurulu olduğu içindi. O çok yalvardı buluşalım diye. 1 gün benim için Kuşadasına gelmişti, üst üste 100 mesaj atmıştır gel diye. Yalvarmıştı. Tamamen benim hatamdı
Bilmiyorum ama konuşması gerçekten güzeldi ya, başkası da öyle olur mu acaba
Şu an bana asla geçmicek gibi geliyo, her müzikte ağlıyorum ya var mı böyle bi şey, ama onun umrunda bile değilim.. Bir zamanlar bensiz yapamayan çocuğun aklına gelmiyorum... Nolur geçsin, aylar sürmesin nolur

hertürlü üstesinden gelirsin boşver.. evli insanlar boşanıyo, yıllarca aynı yastığa baş koymuş insanlar.. yani senin için şuan durum biri gelir biri gider :) böyle düşün , güzel şeyler düşün.. önünde uzun güzel bi hayat var.. sen hayatını güzel yaşamaya bak , sana eşlik edicek insanda buyursun gelsin.. seni üzmesine izin verme kimsenin..

Çok teşekkür ederim Bütün güzellikler seninle olsun, inan bana rahatladım

Bu yıllarca aşk acısı çeken insanları düşündükçe kötü oluyodum ben bende mi öyle olacağım diye...

Çok teşekkür ederim Bütün güzellikler seninle olsun, inan bana rahatladım

Bu yıllarca aşk acısı çeken insanları düşündükçe kötü oluyodum ben bende mi öyle olacağım diye...

hayır öyle bişey olmıcak korkma :) sen kendinin kıymetini bildikten sonra niye yıllarca aşk acısı çekesin.. ya senden önemlimi karşındaki insan?
kendinin kıymetini biliceksin tatlım.. kimse vazgeçilmez , tek değildir.. sen hayat kaliteni ne kadar yüksek tutarsan , karşına çıkıcak insanda o kadar yüksek kalitede olur.. kültürlüde olur yakışıklıda olur anlayışlıda olur senin kıymetinide bilir.. ama önce sen kendi kıymetini bil :)

canım anlamadığım bir yer var...sen onun sevgilisini bildiğin halde mi nette konuşmaya devam ettin?yoksa o mu kız arkadaşım yok diye seninle konuşmaya başladı?
eğerkı kız arkadaşım yok diye seninle konuşmaya devam ettiyse o kişiden zaten adam olmaz...
yoksada sen bilerek konuştuysan internettekı sevgiler insanı heyecanlandırır helekı senin yaşındakiler için Allah aşkına canım yaşın küçük unutursun hemde internetten boşver ya o kişiden sevgili olmaz...

Çok haklısın Bende biliyorum unutacağımı ama ilk günler olur ya, bildiğin halde acı çekersin. Daha çok taze.. Birinci gün daha

Okula gitmediği halde (geçen yıl üniversiteden atılmıştı) askerde değil şu an. 91 doğumlu.. Ne zaman askere gider peki biliyo musun, internetten araştırdım ama anlamadım hiçbi şey... Okula gitmediği halde askerde de değil şu an...

Bizim o kadar karışık ki olaylar.... Biz ilk başta ilk tanıştığımızda yani feyk hesapların olduğu bi yerde tanıştık. Yalan üstüne kurulu bi ilişkiydi. Ve benim yalanlarım daha büyüktü bi türlü söyleyemedim ve buluşamadık benim yüzümden burda tamamen ben suçluyum.. 10 ay bu şekilde geçti ve 3-4 kere yine internet üzerinden (benim bildiğim kadarıyla tabi) aldatıldım... Ama beni gerçekten seviyodu o zamanlar emindim.. 10 aydan sonra tüm yalanlar çıktı ortaya ve biz yeniden başladık eylül ayında. Ekimde yine bitti. Çalıştığı için gelemedi tam buluşacakken yine bitti. Ama o zamanlar böyle acı çekmiyodum.. 3-4 ay yarım yarım konuştuk. 2 haftada 1 kere nasılsın diyodu o şekilde. Bir gün sevgilisi varken seni çok özledim gibi mesajlar attı ben barışmadım ama.. Geçen hafta beni aradı ve o kadar güzel konuştu ki ben yine barıştım o kadar şeye rağmen. Buluşma gününü biletleri bile ayarladık ama yine bitti.. Bittiği gün de başka bi kızı buldu... Ve canım o kadar yanıyo ki.. Benim 1buçuk yıldır dokunamadığım sarılamadığım çocuğa 3 günlük sevgilisi sarılacak şimdi

Üzüldüğün kadar üzersin demişler belki de hatamın bedelini ödüyorum

Canim Merhaba. Yazmak zorunda oldugumu hissettim. Bende senin yasadiginin bi benzerini yasadim. Yalniz ben onu taniyodum, komsumuzun ogluydu ama biz ordan tasininca internetten devam etti. Suan neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum ama inan bana geciyo. Bu aciyi omrum boyunca yasayacagimi dusunurdum hep ama hic de oyle degilmis. Zaman herseyin ilaciymis. Aslinda bu ask degil sadece aliskanlik. Sen cok baglandigin, alistigin icin bi bosluktasin, bunun acisini yasiyosun ama merak etme onsuzluga alisinca da artik umrunda bile olmayacak. Hatta belki de daha mutlu olacaksin. Sadece sabret acini yasa emin ol gececek. :)

Her sabah mesajlarına alışmıştım, okuldayken mesajlaşamıyoduk sadece okuldayken o kadar bağlıydık ve hepsi bitti gitti
Ne kadar zamanda unuttun peki, bende aynen eskiden düşündüğün gibi düşünüyorum.. Sen unuttum deyince içim rahatladı ama aylar sürerse dayanamam ki ben

Su an cok sey kaybettigini dusunuyosun ama merak etme hicbisey kaybetmedin. Hatta artik zamanini calmayacagi icin sevinmelisin. Emin ol bu yasadiklarinin daha guzelini yasayacaksin ilerde. Biz 1 sene ciktik ayrildiktan sonra ilk 3 ay cok aci cektim sonra yavas yavas unuttum. Simdi ayrilali 9 ay oldu tamamen unuttum aklima bile gelmiyo simdi senin konunu gorunce aklima geldi :)

Yakışıklı biri değildi ama konuşmasıyla o kadar çok bağlıyodu ki.. Şimdiki sevgilisini görsen bu kız buna nasıl bakmış dersin o kadar güzel. Yani çok güzel konuşuyodu, muhabbeti çok güzeldi, kültürlüydü... Sürekli sesi aklıma geliyo. Yaptığı kötülükler değil de kurduğumuz hayaller geliyo aklıma... Sende yaşamışsın işte aynı o durumdayım. 3 ay dayanamam ben offf Sonunda geçeceğini bilmek içimi rahatlatıyo ama... Bi de yeni sevgilisiyle sarılacaklarını ne bileyim el ele gezeceklerini düşündükçe deliriyorum ben

Bu herkese gore degisir belki sen daha kisa bi surede unutursun. O da biz ayrildiktan sonra hemen yeni bi sevgili bulmustu. Bende cok aci cekmistim ama sonu ayni oldu ayrilmislar o kizi da aldatmistir kesin. Sen kendi hayatina bak artik dusunmemeye calis onu ve birgun donerse sakin affetme. Zamana birak eninde sonunda unutacaksin o da seni kaybettigine yansin.

Yine döner, her sevgilisinden ayrıldıgında dönüyodu bende affediyodum. Yüzsüzlüğün sınırlarını zorladım. Dün bana yüzsüzsün dedi açık açık. Böyle bi kız değildim ben çok ödün verdim kendimden Umarım unuturum... Çivi çiviyi söker derler ama beklicem, sevmediğim biri var şu an benden hoşlandığını söyledi ama kabul etmicem

Sana kızamıyorum. Ve seni anlıyorum.

Ben de 16 yaşlarındayken, internet aşkı yapmıştım kendime. Çocuk benden 5-6 yaş büyüktü. Ve madde bağımlısıydı. Sonradan öğrenmiştim bunu tabi.
Gözlerden de belliydi aslında ama anlamamıştım, çocukluk işte ...
Ve oturup ağlamıştım "yarın bir gün evlenirsek ya bebeklerim hasta doğarsa bunun yüzüneeeeeeeeee ühühühühüh " diye.
Halbuki ne kadar çocukluk ! Sonra ondan önce de biri vardı. 15 yaşımdaydım. Her zaman kendi yaşımdan olgun olmuşumdur filan ama çocuktum yine de.
O zamanda tam 30 yaşında biriyle konuşuyordum. Ben ona 18 demiştim yaşıma o da bana 25 demiş.
Yalanlarrr,,, yalanlarrr,,, yalanlar ....
Sonra birbirimize itiraf ettik tabi her şeyi.
O zaman da çok üzülmüştüm. İşte "Çok büyük yaşııı... babam beni onla evlendirmezz ilerdeeee ühühühü"

Böyle işte. Seni anlıyorum. Ben 18 yaşında bunların saçma olduğunu anlamıştım. Sen daha anlamamışsın , ama 1 sene sonra sen de akıllanırsın.

Biriyle el ele tutuşup gezince, öpüşünce ve belki de sevişince anlıyorsun ki , telefondan telefona ilişki olmaz .

Sadece belli bir alışkanlık var buna üzülüyorsun hepsi bu. Şimdi hayatına başkası girse , ona da alışırsın o konumda.
Aşk, sevgi içinde tensel duygular barındırır. Tene dokunma yoksa, yalandır

Unutulmayacak ne var anlamıyorum böyle ilişkileri anlamıyorum .
Çocukla onnca aydır az bir zamanda değil 10 ay hiç görüşmemişsiniz ki bence o çocuk aşık olsaydı bir yolunu bulup gelirdi yanına .
Şu anda bir sevgilisi var ki sevmediği buradan belli sevseydi bir başkasıyla olabilir miydi ? Tabikide hayır .
Ve şimdi okudum da aldatılmışsın birde .
İnternette ya da gerçek ortam da fark etmez aldatılmışsın ve beni sevdiğine eminim diyorsun
Yapma canım yapma nerede sevgi söyler misin ?
Ben ne seni ne de bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama anlattığın kadarıyla bu çocuktan bir cacık olmaz
Seninkisi alışkanlıktı sadece sürekli konuşuyormuşsunuz çünkü bağlamış seni kendine .
Ve birden hayatından çıkıp puff olunca bir boşluğa düştün , garipsedin ..
Şu anki halini anlayabiliyorum ne tür şeyler hissedebildiğini .
Ama dokunmadığın , tenini hissetmediğin birisini unutmak emin ol çok kolay olacaktır .
Bence bir an önce toparla kendini ve kendine olan saygını da yerine getir .
Bir insanın kendinden daha değerli kimi olur söyler misin ?
Seni aldatan , sana ağır laflar eden birisi için bu kadar düşme .
Acı ama böyle devam etsen de bir şey değişeceğini sanmıyorum .
Hadi diyelim barıştınız . Bu çocuk yine sana aynılarını ya da benzerlerini yapacaktır .
Çok geç olmadan kendine gel canım .
Hayat çok kısa değmeyecek insanlar için üzülmeye vaktimiz yok .

Biz de o yalanlar için buluşamamıştık işte, ben onu 1.5 yıl önce tanıdım. O kadar laf ederdim ki internet aşklarına, arkadaşımla bile dalga geçerdim hep ama büyük konuşmuşum O yalanlar olmasa 1 yılda 50 kere buluşurduk 1 saatti mesafemiz. Keşke olmasaydı böyle, pişmanım ama elimden bi şey gelmiyo.. O mesajları özlüyorum, sesini özlüyorum Şu anki aklım olsa asla asla, ama o zaman 16 yaşımın sonlarındaydım

Sakin affetme canim bak neler soylemis madem oyle soyledi yuzsuz olmadigini gorsun. Donerse sen degil o yuzsuz olmus olucak. Civi civiyi soker deyipte sakin baskalarinin teklifini kabul etme cunku suan acin cok taze bi baskasiyla cikarsan onda hep eskisini ararsin mutsuz olursun. Tamamen unuttugun zaman yeniden seversin zaten. Hersey gonlunce olsun canim. Uzmemeye calis kendini umarim en kisa surede unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…