Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işte
Şu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı
)

(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı