• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl unutulur o sözler !!!! nasıl davranılır bu adama !!!!

Cinsell açıdan ne gibi problemleriniz var..
Sizden ötürü mü yoksa eşinizden kaynaklanan birşey mi?
Eğer ondan kaynaklanan bir şeyse, size yetersiz geldiğini düşündüğü için,
sizinde başka erkeklere ilgi duyduğunuzu düşünmeye başlayabilir...
Bence de çocuk yapmayın....

eşiniz normalde de size hakeret edermi?:19:
alkol kullanıyor mu ?:31:
bu sözler çok ağır :26:

terbiyesizin dik alası..
namusum namusum diyor kendi namusuna laf söylüyor..
erkeğim der bide bunlar..
te Allam ya

yok alkol kullanmaz 1 senedir ağzından kötü bi söz duymadım ... doğru dürüst kavga bile etmeyen bi çifttik ... ama tanıyamadım onu

elim ayağım tutmuyor şuanda ne yapacağımı ne karar vereceğimi düşünemiyorum ...

bi terazi alın karşınıza(hayali tabi)
artılarını bi tarafa eksilerini diger tarafa koyun.
evet evliligi bitirmek kolay degildir.
şuanda cocugunuz yok bunu daha cok rahat yaparsınız..
cocugum evladım diyip o adama katlanmak gibi bi durumunuz yok..

Günaydın arkadaşlar ... direk konuya gireceğim çünkü elim ayağım titriyor cumartesiden beri ... 2 gece annemde kalmak için gittim evden ... hem dedim özler biraz belki ... cuma akşam gittim pazar akşamı döneceğim öyle anlaştık eşimle ... cumartesi akşamı güzel güzel mesajlaşmaya başladık , sonra nasıl oldu anlamadım konu çocuk olayına geldi... bende şuanda istemediğimi , evliliğimizin henüz oturmadığını , önümü geleceğimi göremediğimi biraz daha beklememiz gerektiğini söyledim ... (bizim 1 senedir aşamadığımız cinsellik problemimiz var , eşimin ailesi ve dahi sülalesi beni eleştirirken kocam susar yorumsuz kalır bazende kendide katılır onlara ... güvenemiyorum yani ona ) ne olduysa benim bu sözümden sonra oldu ... etmediği hakaret kalmadı .... ne aptallığım kaldı ne salaklığım ... hatta öyle şeyler söyledi ki , onları duyacağıma ölmeyi yeğlerdim :( onu beğenmediğimi söyledi... hatta başka birini beğeniyorsundur belki dedi. . beynimden vurulmuşa döndüm ... ne diyosun sen dedim kendine gel ... soyadımı , şerefimi ayaklar altına aldın sen dedi ... yazıklar olsun sana dedi ... bu kadar söze bana yazıklar olsunmuş .... tek dediğim şey yarın yüzüme bakarak söyle bunları , gözümün içine bakarak söyle dedim ... sabah erkenden gittim eve uyandırdım ... söyle dedim yüzüme söyle dedim ... sesini çıkarmadı , çıkaramadı ... namusuma nasıl laf edersin dedim ne yaptım da ayaklar altına aldım şerefini soyadını dedim...
ben senin helalinim bugüne kadar ne babamın ne senin yüzünü öne eğecek bişey yapmadım dedim ... sustu tek dediği şey laflarını ölçmeden konuşuyorsun bi erkeğe söylenmez o laf dedi .. başka bi erkek olsaymış cinayete kurban gidermişim ... o beni şımarttığı için ben böyle konuşabiliyormuşum falan falan ... gittim bıçak getirdim al sapla dedim öldür madem cinayete kurban gidersem dedim ... çekti gitti ... 1 saat sonra eve geldi ... ben anneme gidiyorum sende hazırlan dedi ... kalkmadım gitmedim ... konuşmuyoruz şuanda...
nasıl unutulur kızlar bu sözler yada hakettim mi ben bu sözleri ... nasıl davranacağım alyansım bile ağır geliyo bana ... aynı evde olmak bile istemiyorum ... yardım edin bana :(

O sana onca laf etsin namus tan girsin, başkalarını beğeniyorsundan çıksın kafasında hayali şeyler kursun sen ona haklı olarak cevap ver başkası olsa cinayete kurban giderdin desin hadi ordan anacım önce ağır olsun bir kadına en son söyelenecek şeyler ayıp ya ayıp bunlar evlendik diye bizi satın aldıklarını sanıyorlar terbiyesiz adam kendine gelene kadar da bence mesafeli ol yoksa kaybeden biz oluyoruz yine :19:

Sanırım cinsel problemlerin üzerini kapatmak için çocuk istiyor, belki çocuk konusu aile baskısı yani kendi ailesi yada arkadaşları hadi bebek demişlerdir, hani derler ya çocuk olunca evlilik oturur diye, ama bir evlilikte gerek cinsel gerek anlaşmazlıklar aşırıysa o evlilikte çocuk yapılması evliliği kurtarmaz daha beter hale getirir ve aradaki uçurumlar büyür.. Sizin bu sözler artık aranızda büyük uçurumlar açmaya başlamış, sakinlikle bir kez daha konuşun, bence o yaptığı ayıbın farkına varacaktır.

Cok fevri olmayin bence, evet hakaret etmis, agir konusmus. Bunun altinda da cinsellik probleminiz var buyuk ihtimalle. Cocuk onun icin cinsel olarak ispati niteliginde belki. Her zaman her konuda hakarete yoneliyor mu buna bakmak lazim. Siz bu cinsellik konusunu asmak istediginizi guzellikle anlatsaniz, hamilelik ve soonrasinda zaten buna agirlik veremeyeceginizi soyleseniz, tepkiler cok farkli olabilir. Kendinizi doldurusa getirmeyin. Kocanizin iyisini kotusunu bir tartin, ondan sonra yargilarsiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

burda atıp tutmak çok kolaymış insan başına gelmeyince anlamıyormuş alyansın ağır geliyorsa takma ben öyle yapıyorum ve evdeki adamı da takma ne derse desin onu göremeyecek dereceye geldiğinde ayrılın gitsin ben bu kararı aldım:ssz::ssz: kimse için hiçbir şeye değmiyor inan verilen özveriler emekler hep boşa elin adamı acımıyor konuşuyor da konuşuyor sonra saygı bekliyor anlayış bekliyor...

normalde hakaret nedir bilmez ni kötü sözünü duymamıştım şimdiye kadar ... cinselliği problem etmezki o ona göre herşey normal herşey yolunda... çok konuştum cinsellik olayını aşamıyoruz ...

burda atıp tutmak çok kolaymış insan başına gelmeyince anlamıyormuş alyansın ağır geliyorsa takma ben öyle yapıyorum ve evdeki adamı da takma ne derse desin onu göremeyecek dereceye geldiğinde ayrılın gitsin ben bu kararı aldım:ssz::ssz: kimse için hiçbir şeye değmiyor inan verilen özveriler emekler hep boşa elin adamı acımıyor konuşuyor da konuşuyor sonra saygı bekliyor anlayış bekliyor...

Canım ne oluyor ya :26: Korktum yazdıklarını okuyunca .

O sana onca laf etsin namus tan girsin, başkalarını beğeniyorsundan çıksın kafasında hayali şeyler kursun sen ona haklı olarak cevap ver başkası olsa cinayete kurban giderdin desin hadi ordan anacım önce ağır olsun bir kadına en son söyelenecek şeyler ayıp ya ayıp bunlar evlendik diye bizi satın aldıklarını sanıyorlar terbiyesiz adam kendine gelene kadar da bence mesafeli ol yoksa kaybeden biz oluyoruz yine :19:

ona göre ikimizin dediği şeyler aynı kefede ... yani ben ona hakaret etmişi o yüzden bu lafları haketmişim ...

Cinsell açıdan ne gibi problemleriniz var..
Sizden ötürü mü yoksa eşinizden kaynaklanan birşey mi?
Eğer ondan kaynaklanan bir şeyse, size yetersiz geldiğini düşündüğü için,
sizinde başka erkeklere ilgi duyduğunuzu düşünmeye başlayabilir...
Bence de çocuk yapmayın....

biz sevişmiyoruz arkadaşım ... yorgun oluyormuş beyfendi ... mütamadiyen uyur ... brn istersem bişeyler başlar ...

bilmiyorum ki neyin patlaması ama ona sorsan sadece o cümlemden ötürüymüş :(

cinsellikle ilgili problemleri varmış bunu kafasına çok takıyo galiba eşiniz çoçuk istiyorum dedikten sonra siz de erken demişsiniz acaba siz oyle deyince erkekliğime laf etti benim çocuk yapamayacağımı düşünüyo gibi anlamış olabilir mi başka zaman da hiç hakaret etmeyen birisiymiş çünkü

ama asla ettiği hakaretleri haklı göstermez çok ağır şeyler soylemiş

üzülmeyin lutfen hakkınız da herşeyin hayırlısı olsun en doğru karar sizin
ama burnunu iyi bi sürtün :47:

bi terazi alın karşınıza(hayali tabi)
artılarını bi tarafa eksilerini diger tarafa koyun.
evet evliligi bitirmek kolay degildir.
şuanda cocugunuz yok bunu daha cok rahat yaparsınız..
cocugum evladım diyip o adama katlanmak gibi bi durumunuz yok..

şu öfkeyle düşünürsem eksisi daha fazla basar ... dinmek bilmeyen bi ateş yanıyor içimde ...

normalde hakaret nedir bilmez ni kötü sözünü duymamıştım şimdiye kadar ... cinselliği problem etmezki o ona göre herşey normal herşey yolunda... çok konuştum cinsellik olayını aşamıyoruz ...

Canım birileri gaza getirmiş olabilir.. Eğer öyleyse bunu yakında öğrenirsin.

biz sevişmiyoruz arkadaşım ... yorgun oluyormuş beyfendi ... mütamadiyen uyur ... brn istersem bişeyler başlar ...

Neyyyy :53::53::53:
Ha birde çocuk istiyor öyle mii?
Doktorada gitmeyi kabul etmez bu şimdi...
Normal değil çünkü....
Akıllı bir bayana benziyorsunuz, oyuzden bu sorununuzu halletmeden çocuk elbette düşünmeyinn...

Eşinle kötü bişey yoktur umarım :26:

Ah erkeklere hiç güven olmuyor iste :47:

aynen cnm erkeler hiç değişmiyor değişiyor demek gerçekten hataymış gerçekten erkeklere güvenmemek lazımmış :31:gözüm kapalı güvendiğim eşim bile güvenimi sarstı ya artık kendimden başka kimseye güvenmem:31:

aynen cnm erkeler hiç değişmiyor değişiyor demek gerçekten hataymış gerçekten erkeklere güvenmemek lazımmış :31:gözüm kapalı güvendiğim eşim bile güvenimi sarstı ya artık kendimden başka kimseye güvenmem:31:

offfff offffff
ne bu dertleri anlamıyorumki...
nabtı desem:26:

Back
X