• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl unutulur ?

Genel kültür düzeyinizi bir cümle ile ifade edebilecek kadar donanımlısınız ! Daha fazla yazmaya gerek yok.

Uzunca bir yazı yazdım, almak isteyen istediğini alır canım benim.

Sizin genel kültür düzeyiniz 1 cümleye sığar eminimki ama benimki ne yazik ki :)

Almak istediğinizi aldıysanız benim mesajlarımı alıntılamayı bırakın lütfen çünkü siz alıntıladığınız sürece cevabınızı alıcaksınız ve banlanıcaz ;) bye

Sizin genel kültür düzeyiniz 1 cümleye sığar eminimki ama benimki ne yazik ki :)

Almak istediğinizi aldıysanız benim mesajlarımı alıntılamayı bırakın lütfen çünkü siz alıntıladığınız sürece cevabınızı alıcaksınız ve banlanıcaz ;) bye

Bu alıntılama işini sen başlattın canım, doğal olarak ben de cevap yazdım sana canım, hafızanda da sıkıntılar var gibi, onun için de bir doktora görün istersen, umarım ciddi bir şey yoktur.

Daha konu başlığının bile kime ait olduğunu anlayamayan ve bir satırdan fazla yorum yazamayan birisine cevap yazmak son derece saçma zaten.

Sevila34 ;

Bundan sonra mantıklı ve delilleri olmadan yazdığınız suçlayıcı yazılara cevap yazılmayacaktır, kendiniz gibi denginiz ve genel kültürü yüksek biri ile yazışın !

Tavsiyelerimi de unutmayın, mantıklı bir mesaj yazmadığınız sürece size cevap yazılmayacaktır.

Bu alıntılama işini sen başlattın canım, doğal olarak ben de cevap yazdım sana canım, hafızanda da sıkıntılar var gibi, onun için de bir doktora görün istersen, umarım ciddi bir şey yoktur.

Daha konu başlığının bile kime ait olduğunu anlayamayan ve bir satırdan fazla yorum yazamayan birisine cevap yazmak son derece saçma zaten.

Konu sahibinin kim olduğunun bir önemi yok ben yanlış olan bir görüşe cevabımı yazdım çünkü o görüşe sahip birisi zaten bağımlılığı ve obsesyonu normal birşey zannediyodur..

Ben alıntılamayı hakaret yada tartışma amaçlı değil karşıt görüş olarak başlattım ama bağımlılığı,obsesyonu aşk görücek kadar psikolojiden hatta ilişkilerden bihaber birine laf anlatmaya çalışmak benim hatam :)

Ayrıca kendinle çelişmende çok beklenen olmuş madem cevap yazmayı saçma buluyosun sana konuyu kapatalım dediğim halde hala ne diye koştur koştur cevap yazmaya,manasız yerlerden laf sokmaya çalışıyosun?

Bir de madem durdurmaya niyetin yok sana çok basit bir soru...durumun hafıza zayıflığıyla ilgisini bana mantıklı açıklayabilirsen sana kk olarak aklı yerinde ödülü vericez :)

Öncekiler gibi içi boş bir mesaj atsaydın yazmazdım emin ol.

Aşk bağımlılıktır, bunu kabul etseniz de etmeseniz de.
Obsesyon yerine saplantı yazabilirsiniz, Türkçesi budur, kökü İngilizce veya başka yerden kelimeleri kullanmak çok gerekli değil, Türkçemiz güzel zaten.

Saplantı aşktır demedim zaten, bir nevi saplantıdır dedim,saplantı aşk değildir.

Karşılık görmeyen sevgi SAPLANTI, karşılık gören sevgi 'AŞK' mıdır, bu mudur yani ? Sizce de tuhaf değil mi bu ?

Saplantı kendine ve karşı tarafa zarar veren bir duygudur, ileri boyutlarda olduğunda insanı insan olmaktan çıkarır.

Bizim bahsettiğimiz bu değil zaten, zararsız olan, insanın içinde volkanlar patlatan, son derece nezih, ama bir o kadar da acı veren, yakıp kavuran bir duygu.

Bu duygu sahibine acı verir, bu insan birine artık bağlanmıştır, BAĞIMLIDIR, karşılığı olsa da olmasa da.

Ne zaman karşı tarafa zarar verirsiniz, o zaman saplantı sahibi olursunuz, kendi içinde sadece o kişiye ait sevginin o kalbin sahibi kimseden başka kimseye zararı olmaz, bu da son derece İNSANİ, NEZİH BİR DUYGUDUR,

Önemli olan kişinin kendini bilmesidir,

Sen seni bildikten sonra, alem seni bilmesin, ne yazar.

Back
X