Nasıl Unuturum ?

Üzülme Der Mevlana İstedğin Birşey Olmadığında.
Ya Daha İyisi Olacagi İçin Olmuyordur. Yada Olmamasi Gerektigi İcin olmuyodur.
Insallah daha iyisi olur

çok zor bi durum böyle zamanlarda eve kapanma lütfen mümkün olduğunca yakın dostlarınla buluş görüş
içine kapanırsan bu durumu atlatması daha da zor olur . dostlar kötü gününde de yanında olur bunu unutma
hayırlısı de kendini sıkma canım

mümkğn olduğunca dışarı çık arkadaşlarınla vakit geçir kafanı meşgul edecek bişiler bul bi kursa filan git mesela.
gerçekten isteseydi herşey yolunda giderdi evlenip sorun yaşamaktansa bölesi iyi olmuştur inşallah.
kafanı dağıtmaya bak canım

seni çok iyi anlıyorum bende önceden benzer bir olay yaşamıştım insan çok üzülüyor yıkılıyor hayat sanki duruyor hep aklın onda oluyor
sana üzülme demesekte elinde olmadan kalbin acımaya devam edecek ve özlemeyede devam edeceksin
aslında bakarsan sağlıklı ruh halide budur üzülmezsen normal değilsin demektir.
şunları aklından çıkarma bunu yaşayan bir tek sen değilsin bazen evliliklerde bile erkeklerin böyle anlamsız davranışları tepkileri oluyor sebepsiz acı çeken çok kadın var
iyi yönünden bakmalısın en azından evlendikten sonra bunu yapmadı
zamanla üzüntün ve acında yok olacak
şimdi yapabileceğin en doğru şey başka işlerle meşgul olup onu fazla düşünmemeye çalışmak ve bu durumdan suçlu olanın sen olmadığını bilmek
eğer hakkınıda yemişse zaten Allah hesabını ondan sorar inan sende gözünle görürsün

Mrb , öncelikle klasik bir cewapla karsılık vereyim sana canım.. Hayatta caresiz tek dert ölümdür.!!!
Sen bizden cok daha iyi tanısrsın erkek arkadasını sadece genel gözlemlerime dayanarak. Bir baskası oldugu ihtimali cok agır basıyor.

çok şükür çalışıyorum bi işim var işteki kimseye belli etmiyorum ,, evdekiler üzülmesin diye onlarada belli etmiyorum herkes ayrıldığımı biliyor zaten ama çok fazla deşmemek istiyorum konuşmuyorum bu konuları kimseyle sadece kendimle konuşuyorumm.. yatağa yattığım zaman sürekli ağlıyorum yanlız kaldığım zaman mutlaka gözümden yaşlar süzülüyoo engel olamıyorum hatta bezen sırf ağlamak için yatağıma gidip yatıyorum ağlarken görmesinler diye...

ama gerçekten güzel bi ilişkimiz vardı gerçekten daha ayrılmadan iki gün önce evlilikten konuşmuştuk...

EĞER BÖYLE BİŞEY varsa buna hiç dayanamam işte.. cts günü çarşıya çıktım karşıdan karşıya geçerken onu gördüm el ele birisiyle yürüyodu allahım nasıl oldum bi an öldüm sandım.. bi sürü şeyler sıralıyorum kafamda hemen başkasını bulmuş bu nasıl yapar nasıl eder derken bi baktım o değilmiş, halisilasyon görmeye bile başladım sanırım... inşallah yoktur başka biri eğer başka biri olsa bana olan soğukluğunu önceden yavaş yavaş belli etmezmiydi ama

herseyin senin için hayırlısı canım benim ben alın yazısına inanırım. Evlenecegimiz insan alnımıza yazılı doguyoruz. Kendini toplamaya calış. Eglen dolaş. Tabi aglada. Rahatlatacaktır. Seni ama lütfen kendini odana dört duvar arsına anılara kilitleme.. Hayatta adaha agır seyler var. Sınandıgın en agır sey bu olsun... Olumlu düşün... Emin olabilirsinki bunu unutturucak cok daha büyük acılar var hayatta... Allah bunun acısını unutturacak acı vermesin... Ve sırf kendine olan saygın ve ssana umutla bakan cevrendeki insanlar için asla kendini böyle duygusal olaylar için ikinci plana atma...

ahh benim canım arkadaşım..artık kendini yıpratma çok zor biliyorum unutta diyemiyorum zamandan başka ne benim sözüm nede başkasının sözü acılarını dindirir sadece zaman..bak arkadaş ne kadar doğru dmiş evleneceğimiz kişi doğarken yazılır ve onunla karşılaşırız demekki senin kısmetin değilmiş zaman geçince inan farkediceksin kalbinin acımadığını yeni kişler tanıcaksın seviceksin seviliceksin...sadece acele etme ve zamana bırak üzülmemeye özen göster bitanem hepsi geçicek herkesin başından geçiyor sende atlatıcaksın

hakkımı fazlasıyla yedi hemde en azından güzel bi veda edebilirdi... çok çirkin şeyler söyledi sanki bende umudu kalmasın benden neferet etsin der gibi..

" hayat benim için ondan ibaretti"....unutamamanın şuandaki tek sebebi...gereksiz insanlara çok fazla anlam yüklemek...kaç seneyi devirirseniz devirin birlikte,arada bişiyler eksikse ,saygı tükenmişse üzerinde durmaya gerek bile yok...ayrıca eskiler ne demiş " çivi çiviyi söker"...

Kesinlikle icine atma derim, paylas acini, konus, agla, bagir, cagir ama susma.. Cok düsünmeye firsat birakma kendine .. Gez, Alisveris yap, akraba ziyaretlerinde bulun, bol bol dua et, seni rahatlatan seyleri yap ve onu hatirlatan seylerden uzak dur gerci bu kadar kolay olmayabiliyor.. Aklini kullan, mantigini ve kalbine biraz zaman tani..sadece biraz zaman guzelim..hepsi gececek

evet zor durum ama inan zaman herşeyin ilacı...
nerden biliyorsun bundan sonrasının daha güzel olmayacağını..
allah büyük herşeyde bi hayır vardır....
başka şeylere yoğunlaş...
dışarı çık arkadaşlarınla zaman geçir..
seni seven ve değer veren insanlarla birlikte ol...
baksana ailesi istemiyo diye terketmiş seni..
daha ne beklenirki bu adamdan

öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim okuyup zaman ayırdınız ve yorum yaptığınız için... içimi bi türlü soğutamıyorum işte isyan etmiyorum şükredip vardır bunda da bi hayır diye düşünüyorum,, allahın terezisi şaşmaz onun adaletine güveniyorum ben ... gözyaşlarım dinsin aklım beynim ondan temizlensin yetecek bana... çivi çiviyide sökmesin aman artık kime nasıl güvenirim bilmiyorum.. ennn güvendiğim insandı bana bunu yapan .. dünya yıkılsa o hep benim yanımda olur diyodum...

şimdi söyleyin ben bi daha bi erkeğe nasıl güvenirim ...???

Son düzenleme:

Canım tüm insanlar bir değildir biri güvensizse hepside böyle olmayacak ya
içini kalbini temiz tutmaya çalış kendi kendine 'ne şanslıyımki evlenmeden gerçek yüzünü gördüm oh be daha çok gencim , önümdede uzun yıllar var , demekki o benim gerçek aşkım , kısmetim değilmiş , bende gerçek aşkımı bekleyiyim' diyeceksin bu şekilde kendini telkin etmiş olacaksın.
hayattımıza giren her kişi ve yaşadığımız olaylar bizi sınamak ve ders almamız sağlamamız için karşımıza çıkarlar veya olayları yaşarız
bu kişi sana hayatı ve erkekleri anlaman için karşına çıkarılmış
inanki o kişi birlikte olduğu bayanlara hep bunu yaşatacaktır hakkını yediysede mutlaka karşılığınıda oda bulacaktır
Allah'a havale et ve önüne bakmaya çalış

sağolasın canın teselli edilmeye bu sözlere çookkk ihtiyacım var ...

zaman geçtikçe sanki unutmuyorum daha çok aklıma takılıyoo daha çok üzülüyo gibiyim...

aklımda şu iki soru dönüp duruyo

başkasına mı aşık oldu???

yoksa

gerçekten ailesi istemedi ve o ailesini karşısına almak istemdiği için mi BİTTİ...???

bunun cevabını bi bilsem bi nebze rahatlarım belki...

içimde ona söylemek istediğim çok şey var

Son düzenleme:
ve o benim ilk aşkımdı,, ilk sevdiğim,,, ilk gözağrım,,, ilk gözyaşım,, ilk beklediğim,,, İLKİMDİ o benim....

bence bu soruları merak etmekte haklısında cevabı öğrenince ne olacak peki
soruduğunda başka kadına aşığım derse yıkılacaksın
yada ailem istemedi derse o zamanda ailesine karşı gelecek kadar seni sevmediği içinde üzülecekesin
seni üzmek istemem ama seni sevmiş ama sevgisi bitmişse artık arkana bakmanın sana ne faydası olacakki sadece daha çok üzüleceksin
seni sevmeyeni seni istemeyeni ve bunu düzgün bir adam gibi karşına geçip kalbini kırmadan söyleyemeyecek kadar basit bir erkeği sen hiçççç isteme
eğer halen öğrenmek istiyorsan arayıp sana birşey sorucam bunun cevabını öğrendikten sonra rahatlıcam senide daha aramıycam de ve cevabada kendini hazırla
inanki özlemen üzülmen çok doğal bir duygu durumu zamanlada beynin rahatlayacak ve üzüntün özlemin bitecek

demişsin ya ben bir erkeğe bir daha nasıl guvenirim? oyle biri çıkar ki karşına guvenirsin. Bu cumleleri geçen yıla kadar bende söylüyordum ama meğer guveniyormuş insan. bende çok zor zamanlar yaşadım ağlamadım içime attım kimseye belli etmedim hayatıma kaç yıl kimseyi almadım sevemiyordum guvenemiyordum cunkü. ama guneşin tekrar doğmasının zamanı varmışda o yuzden.şimdi şükrediyorum iyikide evlenmemiş onunla iyikide ayrılmışım ki şimdiki nişanlımla tanıştım. sende unutacaksın zaman sadece arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…