Nasıl Unuturum ?

benim en yakın arkadaşımın başına da gelmişti aynen böyle.. çok seviyorlardı çok mutlulardı ama erkek pat diye ayrıldı.. seninki gibi bir sürü kötü laf söyleyerek bahanelerle ailesinin istemediğini söyleyerek ayrıldı. ev arkadaşım olduğu için neler çektiğini ne kadar üzüldüğünü ben bilirim. ama biz diğer ev arkadaşımla onuda alıp şehir dışına çıktık gezdik eğlendik, biraz atlattı. sonrada tamamen unuttu gitti..kolay olmadı çok acı çekti ama gerçekten unuttu.. sonra başkasını daha çok sevdi ve evlendi şimdi çok mutlu, demekki öyle olması gerekiyormuş. ve o önceki sevdiği kişiyle evlenseydi eğer bu kadar mutlu olamayacaktı. sende unutursun biraz acı çekeceksin ama unutacaksın.. keşke yanında yakın arkadaşların olsa dertleşebileceğin yanlarında zırıl zırıl ağlayabileceğin o zaman daha kolay olacaktır... içine kapanma, sende iz bırakmasına izin verme, nefret et ondan.

Son düzenleme:

söyledim canım cvbı alana kadar uğraştım ilk söylediği şey benim gönlüm başkasına meğiilli başkası var dedi ama ben bunu ona konduramadım inanmadım...iki gün geçti tekrar aradım bu sferde ailem istemiyo ilerde çok sorun yaşarız aşkımız bizi mutlu etmez nolur alışalım bu hayata dedi,,, ben hangisine inanacğımı şaşırdım bi yandan ona çok güveniyorum benden başkasını sevemez diyorum bi yandan ya sevdiyese diyorum.. çıldırmak üzereyim yani anlayacağınnnn =((

evet çoğu kişi unutursun diyo.. ama ben pek inanmıyorum o kadar güzel bi aşktı... ve biz karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz hergün işe gelirken onların evinin önünden geçiyorum sanki bi an burun buruna gelecekmişiz gibi geliyo.. elimde olsa evden bile taşınırdım ama yapamam tabi bunu...

ama şu bi gerçekki bende çookk fazla derin bi iz bıraktı...

çok haklısın ama başkası var demiş veya ailesini bahane etmiş eğer aynı yerde oturuyorsanız ailesi seni istemeseydi bu kadar sürede eminim hissederdin erkekleri anlamak çok güç büyük ihtimal seni çok sevdi ama zamanla monoton bir ilişkiden ya sıkıldı yada sevgisinin bittiğini düşünüyor senden biraz uzak kalmak istiyor olabilir düşünsene insan bazen annesinden babasından sıkılıyor biraz uzaklaşmak istiyo eğer sen onun senin aldatmıyacağına inanıyorsan o zaman beklemelisin böyle arıyarak üstüne giderrek kendinden iyice soğutursun ve uzaklaştırırsın seni tekrar aramasını yada yaptıklarından pişman olmasını istiyorsan bir süre arama sorma karşılaşma inan seviyorsa senin yokluğunu hissedip sevdiğini anlar mutlaka arar
bende senin yaşadıklarını zamanında yaşamıştım hiç bişe yokken terk edilmiştim inan 12 sene oldu halen aklıma gelir ama vay be kendimi neden bu kadar üzmüşüm derim gülerim o hallerime bu sebeple seni rahatlatmaya çalışıyorum

Son düzenleme:

sana ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten sağol... bana vaktini harcayıp beni teselli ettiğin için.... ilk ayrılınca aramıştım zaten sonra bi daha aramadım aramamda zatennn 1,5 ay oldu haber yok hala ... ben beni sevdiğine çok inanıyorum ama hayat bu başka sebeplerde olabilir ...

kafam çatlayacak artık bilmiyorum bilmiyorum hiç bişey

*sen yoksun*

sensizliğin sabahındayım şimdi
her yer sensiz
her yer karanlık
sanki hiç gün doğmamış üzerime
hiç doğmamış güneş

yüreğim suskun
yüreğim çaresiz ağlıyor bendeki sensizliğe
senden geriye hasretler kalıyor
sonu kalmayan hülyalar
bir türlü bitmeyen gece
bir türlü bitmeyen yol
hep gün batımları
hep karanlıklar
bir boşluk var yüreğimde sen yoksun diye...

üzülme lütfen.allah daha büyük sıkıntılar vermesin.bende sizin yaşadığınız gibi birşeyler yaşamıştım.kendimi o kadar çok yıprattım ki...
sonra karşıma o kadar büyük o o kadar önemli problemler çıktı ki.
insanlar nelerle uğraşıyormuş ben neleri takıyormuşum diye pişmanoldum.zaman geçecek sen unutacaksın karşına başka biri çıkacak sonra iyiki o olmamış diyeceksin.inan bunları biri bana söylediğinde kalkıp dövesim geliyordu şimdi bakıyorumda gerçekten öyleymiş

Sen yoksun,
Dağlar dayanmıyor isyanıma
Sen yoksun geceler ayaz
Gözlerim uykusuz
Sen yoksun,
Dallar yapraksız, kuşlar yuvasız
Hayaller umutsuz
Gülüşler puslu resimlerde kaldı.
Kanıyorum görmüyor musun
Güller rengini kanımdan alır
Sen yoksun,
Bak! Ağlıyor şiirler,
Hıçkırıkla dolu kelimeler
Sen yoksun,
Ellerimi şimdi kim tutacak
Ki bu eller senin hasretinden nasır tutmuş.
Gelmeyeceğini bile bile
Gözlerim boş yere kapıya kapacak
Sesini arayacak sessiz odam
Hayaline dalıp gittiğimde
Ben uyandıracak o öksüz yalnızlığım
Issız gecelerde anılara sarılıp uyuyacağım
Sen yoksun beni kimse hatırlamayacak
Gözlerime senin baktığın kadar
Hiç kimse bakmayacak
Hani birbirimizi bakışımızda bulduğumuz gibi
Sen yoksun,
Şiirler yalnızca sensizliği anlatacak
Gözlerimde yaşlar hiç kurumayacak
Dalgalar sahile boğulmuş sevdalarımı vuracak
Sen yoksun, aslında güneş hiç doğmayacak
Gönlüme sabah sadece karanlığı anlatacak
Sen yoksun, yara almış gençliğim
Senin yokluğunda solacak
Varlığınla hayat bulan sevgilerim
Gidişinle aç kurtlara yem olacak
Tütsün artık yalnız evimde duman desem de
Ne yazık, ateşler firak yağmuruyla sönecek
Sen yoksun,
Sana benzeyen, sen gibi kokan
Tüm güzel çiçekler solacak
Sen yoksun,
Yokluğun bu adamın eceli olacak
Günahı tek seni anlatmak olan şarkılar susacak
Ruhu felç olmuş büyük aşklar
Kumlarda ayak izlerin gibi yok olacak!
Bu şehir ve bu hırçın deniz
Gittiğin gün gibi soğuk olacak​

şu an inan bi ölüde farksızım hiç bişey düşünemiyorum.. geleceğimi düşünemiyorum... kendimi mutlu bile hayal edemiyorum..

keşke bi rüya olsa bütün bunlar ben uyansam telefonu elime aldığımda yine onun mesajını görsem keşkeeeee

hayırlısını dile lütfen rabbim hakkına hayırlı olanı nasip etsin.

Benim ilkim değildi ama ilkinden değişik sevmiştim sanki..İlkimdi unutamam deme..Birgün daha değişik seveceğin bir kişi karşına çıkar..Benim çıktı ama tamamına ermedi..Ben de aynısını yaşadım.O da ayrılık sebebine kah ''ailem istemiyor''dedi; kah ben seni sevgilim gibi değil; kardeşim gibi seviyorum ''dedi;birbuçuk yıl beraberlikten sonra.''seviyorum ama beğenmiyorum''''güzelsin ama tipim değilsin'' dedi.Sevenin ;bir bayanın naif kalbinin canını acıtacak ne varsa söyledi işte..Aileme giittim sık sık ;öyle atlatmaya çalıştım;atlattım gibi oldu ama busıralar yalnız kaldıkça yine onu özlüyorum..özlenmeyesice..Başka kısmetlerim çıkıyor onun beğendiğim gibi beğenmedikçe üzülüyorum..
Ama üzgünlük saçma ;o beni haketmedi bile..Onurumu zedelemiş biri;VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler gibi davranmış biri ;beni en ufak kendi çıkarına; acımadan satan biri ;parlak çocuk olsa ne yazar;farklı biri olsa ne yazar;onu sevmiş olsam ne yazar..

Son düzenleme:

içimden erkekler hep böyledir demek gelmiyo inanmak istemiyorum bu kadar acımasız olabileceklerine.. peki şimdi mutlu musun unuttun mu???

kalbimin yarısı seni hala seviyo diyo,, yarısı hayır boşuna kendini kandırma unut onu diyo...

hangisine inanayım ki....

canım seni anlayabiliyorum.Önceleri boğulursun,kimseyi sevemeyecmişsin gibi gelir.Bir an gelir 'sildim attım artık bitti aramıcam ' dersin bir an gelir uykundan uyanır 'özledim ' diye ağlarsın.Biz buna Aşk diyoruz işte. Ama şunu unutma herşey geçiyor..Canın acıyor acı çekiyosun ama geçiyor... Ağla içindekileri atana kadar ağla, güvendiğin insanlara anlat ağla..Ama arama onu görmemeye çalış,başka şeylere odaklan.Her geçen gün hafiflediğini görceksin.3 yıldır berabermişsiniz, ailesi dememişmi bu 3 yılda istemiyoruz diye.Kaldı ki ailesi istemiyor diye seni bırakan adamın ne mesajını bekle, ne de yolunu gözle.. İnsan ölüme bile alışıyor.Anne babasının yokluğuna... Aşk acısı ne ki ? ne demişler
AŞK ACISI TÜM ACILARDAN DAHA DERİNDİR. AMA TECRÜBEYLE SABİT ÖLDÜRMEZ...

canım kesınlıkle sana katılıyorum..

teşekkür ederim yorumun için =))

ailesi 10 ay önce öğrendi o askerden geldiklten sonra... ve beni istmemeleri için hiç bi neden bulamıyorum..

karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz komşuyuz da yani...

bunada alışıcam başka çarem yok çünkü canımı acıtsada onu hala özlesmde içimi soğtucamm...

meğer ben ona ne kadar çok güneniyomuşum hani bi laf vardır ya "sırtımdan vurdu" diye aynen öyle beni sırtımdan vurdu... canımı çok yaktı..

o zaman canım ailesi bahane, başka sebepleri var ayrılık için.Her neyse takılma şimdi bunlara önüne bak. Güvenme konusundaysa ınsan bazen mantığını bırakıp, gözü kapalı güveniyor birilerine. Güvensızde yaşanmaz tabı, hayatta bunlarda bizim için.Senin için hayırlısını diliyorum

evet biçok sebep olabilir .. tek takıldığım 3 yılın hatrına bunu bana izah edebilirdi oturup konuşabilirdik ama o mesajla bitirmeyi tercih etti...

güvendiğim insan beni yerle yeksan etti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…