Nasıl üstesinden geleceğim bu işin bilmiyorum

Gostermedi zaten annesi anladigim kadariyla. Ama ben cok ugrastim cok paraladim kendimi. O kadar istedim ki mutlu olmasini... yine de basamadim

Sevilmek çok güzel bir duygu bu yüzden bırakmak zordur anlıyorum. Ama eğer gerçekten seviyorsa ve sana değer veriyprsa ve bir gelecek düşünüyorsa hayatına çeki düzen verir. Onun kocan olduğunu çocuklarınız olduğı nu düşünebiliyor musun? Nasıl bir baba olur? Sana nasıl destek olur? Yıllar sonrasını düşün yaşın kaç bilmiyorum ama ömür çok uZun değil.ve belki seni onun kadar sevecek birinin olmamasından korkuyorsun ama emin ol daha çok olurmu bilmem ama daha iyi sevecek biri mutlaka çıkacak karşına. Evrene istediğin hayatın bu olmadığını ve daha iyisini hakettiğini gösterirsen daha iyisine sahip olacağına eminim.

Haklisin ben onu kocam olarak goremiyorum bu durumda. Ve bu sogumama daha cok neden oldu. Aslinda onu nasil.birakacagimi.bilmiyorum. kararimi verdim coktan

Neden kendini bi erkek icin yoruyorsun sirf seviyorsun diye bu adamin herseyiyle ilgilenmek zorundamisin ayrica adam burnunun dikine gidiyor sen onun icinn cabaladikca ve sen gercekten fedakarlik yapa yapa bu adami alistirirsin'ki zaten alismis adam .. nasilsa beni birakmaz benimle ugrasiyor ben onun zayif noktasiyim vb diye adam yormuyor bile kendini. Olan sana oluyor...

Hayatım taksim melekler kahvesinde bi falcı var ufuk diye bende bunalimdayken gittim bi arkadaşım önerdi tak tak diye herseyi söyledi rahatlatti beni içimi boşalttı yani inanmasanda bi git derim tavsiye ederim en azından biraz kafan boşalır ben şuan verdiği tavsiyeler sayesinde çok mutluyum

Bunu istemedi asla ama onunla ugrasmaktan kendime vakit ayiramaz oldum. Ben mi cok paranoyagim acaba ?
Paranoyaklık değil birşeyleri yoluna sokmak için çaba göstermişsin hep ama o birşeyleri biraz da sen çaba göstermeden yoluna girmesi lazım.
Uyuşturucu veya alkol kullanımı çok normal birşey değil. Hele uyuşturucu hiç değil. Sen bunu bile düzeltmek için çaba göstermişşin. Oysa ki bu zaten olması gereken bir durum ve karşı tarafın göstermeso gereken bir çaba.
Sürekli yine onu mu yaptı bunu mu yaptı diye tedirginlik olarak ömür mü geçer.

Bir insanın hayatında tek insan olmak....İnanın o kadar yorucu ve sıkıntılıdır ki..Bence uzak dur ,kendi çabalamayan insan mutlaka eski haline dönecektir.Gençliğine yazık etme

Valla oyle cok dogru soyledin. Ben de farkindayim bunun. Iyice saldi kendini nasil olsa pesindeyim diye. Ama terkedip gitmek de cok gaddarca geldi

Ama ben istanbul da degilim ki canim ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…