- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Sarfetmiyor ama senden baska kimsem yok demesi bile birakamam icin yeterli. Ve yok daBaşkasının hayatı için kendi hayatınızdan vazgeçecek kadar boş bir yaşamınız mı var?
Üstelik o kendi için sizin kadar çaba sarfetmiyorken?!
Gostermedi zaten annesi anladigim kadariyla. Ama ben cok ugrastim cok paraladim kendimi. O kadar istedim ki mutlu olmasini... yine de basamadimUyuşturucu, alkol, kötü bir arkadaş çevresi, sorumsuzluk... Bunlar cidden sevgi adı altında tolore edilebilir mi???
Kendine yazık etme derim. Kımse kimseyi adam etmek için bu kadar çaba göstermek zorunda değil. Kendine haksızlık ediyorsun. Sen annesi değilsin onun. Ki yeri geliyor insanlar evlatları için bile bu kadar çaba göstermiyor
Senin de mutlu olmaya huzurlu bir ilişki yürütmeye hakkın var. Onu düşünürken kendini ihmal etmeGostermedi zaten annesi anladigim kadariyla. Ama ben cok ugrastim cok paraladim kendimi. O kadar istedim ki mutlu olmasini... yine de basamadim
Bunu istemedi asla ama onunla ugrasmaktan kendime vakit ayiramaz oldum. Ben mi cok paranoyagim acaba ?Senin de mutlu olmaya huzurlu bir ilişki yürütmeye hakkın var. Onu düşünürken kendini ihmal etme
Haklisin ben onu kocam olarak goremiyorum bu durumda. Ve bu sogumama daha cok neden oldu. Aslinda onu nasil.birakacagimi.bilmiyorum. kararimi verdim coktanSevilmek çok güzel bir duygu bu yüzden bırakmak zordur anlıyorum. Ama eğer gerçekten seviyorsa ve sana değer veriyprsa ve bir gelecek düşünüyorsa hayatına çeki düzen verir. Onun kocan olduğunu çocuklarınız olduğı nu düşünebiliyor musun? Nasıl bir baba olur? Sana nasıl destek olur? Yıllar sonrasını düşün yaşın kaç bilmiyorum ama ömür çok uZun değil.ve belki seni onun kadar sevecek birinin olmamasından korkuyorsun ama emin ol daha çok olurmu bilmem ama daha iyi sevecek biri mutlaka çıkacak karşına. Evrene istediğin hayatın bu olmadığını ve daha iyisini hakettiğini gösterirsen daha iyisine sahip olacağına eminim.
Vallahi yedim yaKadin soruyor ahh kadin yedin beni evladim☺
Insallah cikarsin isim içinden hakkinda hayirlisi olsunVallahi yedim yabunlar aslinda benim 1 haftadir dusundugum seyler. Ama simdi gundeme getirdim burda iste. Jcinden cikamadim
Cok tesekkur ededim. Test de yapamadim hala ve hala kasiklarim agriyo. Deli olcamInsallah cikarsin isim içinden hakkinda hayirlisi olsun
Vaktim olsa durmazdim.Bi doktora gitsenn
Neden kendini bi erkek icin yoruyorsun sirf seviyorsun diye bu adamin herseyiyle ilgilenmek zorundamisin ayrica adam burnunun dikine gidiyor sen onun icinn cabaladikca ve sen gercekten fedakarlik yapa yapa bu adami alistirirsin'ki zaten alismis adam .. nasilsa beni birakmaz benimle ugrasiyor ben onun zayif noktasiyim vb diye adam yormuyor bile kendini. Olan sana oluyor...Erkek arkadaşımla bir senedir görüsüyoruz. Bu zamanda sevgisine de kendine de guvenebileceginiz insani bulmak gercekten zor. Ama sorun su ki beni cok yoruyor. Maddeyi biraktirana kadar canim cikmisti biraktirdim ickiyi biraktirana kadar ugrastim biraktirdim mi inanin bilmiyorum sarhos olmadan iciyor olabilir. Aciktan okul bitirmesi icin kendimi yirttim istemiyor hicbir sekilde. Son donem biraz ilimli bakmaya baslamisti. Bi de su son olan olay beni hepten uzaklastirdi. Benim de cok hatam oldu evet ama ben yoruldum bilmiyorum surekli bisey yapiyo mu eski cevresiyle gorusuyo mu demek beni yoruyor artik. Herseyde burnunun dikine gidiyor. Ama emin oldugum bisey varsa beni gercekten ama gercekten karsiliksiz seven ailemden sonraki tek kisi. Gebelik mevzusundan cok korkuyordum bilenler bilir. Bu bardagi tasiran son damla oldu sanirim. Ama birakamiyorum onu cunku hayatindaki tek insan benim. Ailesi bile yok. Ne yapacagim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce ?
%90 psikolojik.Cok tesekkur ededim. Test de yapamadim hala ve hala kasiklarim agriyo. Deli olcam
Hadi insallah senin istedigin sekilde sonuclar alirsin doktordan .Vaktim olsa durmazdim.persembe gunu insallah artik
Paranoyaklık değil birşeyleri yoluna sokmak için çaba göstermişsin hep ama o birşeyleri biraz da sen çaba göstermeden yoluna girmesi lazım.Bunu istemedi asla ama onunla ugrasmaktan kendime vakit ayiramaz oldum. Ben mi cok paranoyagim acaba ?
Valla oyle cok dogru soyledin. Ben de farkindayim bunun. Iyice saldi kendini nasil olsa pesindeyim diye. Ama terkedip gitmek de cok gaddarca geldiNeden kendini bi erkek icin yoruyorsun sirf seviyorsun diye bu adamin herseyiyle ilgilenmek zorundamisin ayrica adam burnunun dikine gidiyor sen onun icinn cabaladikca ve sen gercekten fedakarlik yapa yapa bu adami alistirirsin'ki zaten alismis adam .. nasilsa beni birakmaz benimle ugrasiyor ben onun zayif noktasiyim vb diye adam yormuyor bile kendini. Olan sana oluyor...
Ama ben istanbul da degilim ki canim yaHayatım taksim melekler kahvesinde bi falcı var ufuk diye bende bunalimdayken gittim bi arkadaşım önerdi tak tak diye herseyi söyledi rahatlatti beni içimi boşalttı yani inanmasanda bi git derim tavsiye ederim en azından biraz kafan boşalır ben şuan verdiği tavsiyeler sayesinde çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?