Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum

Zamanla üstesinden geleceksiniz. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Gün geçtikçe hayatınızdan izleri silinecek, ve siz giderek hatırlamaz hale geleceksiniz.

Her insan karşılıklı sevildiği, huzurlu bir ilişkiyi hak eder. Siz ne seviliyorsunuz ne de ilişkinizde huzur vardı anladığım kadarıyla. Geri dönse bile aynı noktaya er ya da geç varacaksınız. İsterseniz birkaç gün daha üzülün, ağlayın ama eninde sonunda unutacaksınız. :KK51: Bir süre geçtikten sonra neden üzülüp ağlayıp zamanımı harcamışım ki dersiniz.

Oyle anakuzusu birinden ayrıldığın için kalk oyna ne ağlıyorsun. Utanmadan annem istemiyor düğün yapamam, ayri ev açamam, annem seni sevmedi vs siz kimsiniz size mi katlanacağım deyip senin ayrılman lazımdı. Neyine üzülüyorsun kendine gel lütfen. Gozyaslarinami yazik değil ya

Benim hasta olmam eşimin çok üstüne gitmişler ayrıl diye oda pes etti
O şerefsizden zaten adam olmazmış.. 😡😡 ay çok sinirlendim.. 😔😔 Sen üzülme.. Seni istemedikleri, yuvana yıktıkları yerden Rabbim sorar onlara.. Yazıklar olsun sinirden ağlayacağım şimdi 😢😡😡:sinirli::sinirli:

Bunlar gibi vicdansız insan olmayan varlıklardan Allah kurtarmış seni
Nolursun üzülme
Çok sevileceğin bir ilişki hak ediyorsun
İnşallah hepimizden çok çok mutlu olursun
Başkasıyla olduğunda üzül ama evlendiği kişiye üzül.
Yazık o da böyle insafsız birisi nasip olmuş olacak.
Emin ol o insanlara Allah öyle bir şey verir ki bir gün anlarlar seni ve yaptıkları şeri

Bunlar gibi vicdansız insan olmayan varlıklardan Allah kurtarmış seni
Nolursun üzülme
Çok sevileceğin bir ilişki hak ediyorsun
İnşallah hepimizden çok çok mutlu olursun
Başkasıyla olduğunda üzül ama evlendiği kişiye üzül.
Yazık o da böyle insafsız birisi nasip olmuş olacak.
Emin ol o insanlara Allah öyle bir şey verir ki bir gün anlarlar seni ve yaptıkları şeri
İnşallah anlarlar birgün

Sadaka verin o vicdansızların elinden geç olmadan kurtulmulşsunuz.

Duygusal müzikler dinlemeyin, duygusal filmler izlemeyin. Odağınızı dağıtın. Eğer evdeyseniz Prison Break gibi sezonlarca süren, odağınızı değiştiren diziler izleyebilirsiniz.

Zihniniz size oyun oynuyor. Yeniliği kabullenmek zor. Eskiye dönmek isteyebilirsiniz. Zamanla geçecek. Doğru olanı yapmışsınız. Şu an o evde olsaydınız yine her gün ağlayacaktınız. Üstelik farklı farklı sorunlar için.

Allah yüreğinize ferahlık versin.

Neyseki kisa surmus cocuk faln olmamis bnm eski kaynanamda hastaligim yuzunden hicbi zamn istemedi beni 6 sene evli kldik bi kizimiz vardi o zamnlar 2 yasindaydi ayrildik.cok agladim cook hicte aglamiyim diye ugrasmadim agla yasini tut icine atinca daha cok hasta oluyo insan cunku 3 sene gecti noldu ben ona donmk istersen annenin ölmesini bkle ölunce gelirsin demistim.aramis annem bnm icin öldü diyo valla benim icin hala yasiyo dedim 😂
Namaza dua ya saril cok iyi geliyo ben öyle yaptim.

Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
Ozaman iyi ki ayrılmışsınız
Aile de neyin nesi allah aşkına
Iki kişi yaşayacaksınız o hayatı
Aileye sadece destek olmak düşer benim bildiğim
O da ailesini dinleyip sizinle çatışıp boşandıysa
Diyorum ya iyiki boşanmışsınız

Çok teşekkür ederim sağolun.
Sadaka verin o vicdansızların elinden geç olmadan kurtulmulşsunuz.

Duygusal müzikler dinlemeyin, duygusal filmler izlemeyin. Odağınızı dağıtın. Eğer evdeyseniz Prison Break gibi sezonlarca süren, odağınızı değiştiren diziler izleyebilirsiniz.

Zihniniz size oyun oynuyor. Yeniliği kabullenmek zor. Eskiye dönmek isteyebilirsiniz. Zamanla geçecek. Doğru olanı yapmışsınız. Şu an o evde olsaydınız yine her gün ağlayacaktınız. Üstelik farklı farklı sorunlar için.

Allah yüreğinize ferahlık versin.

Back
X