Nasıl ya?

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Günaydın hanımlar şirkette benim üst pozisyonunda çalışan benden 2 yaş büyük bi adam var benimle ilgileniyor da ben hakkında hiçbirşey düşünmüyorum sadece dışardaki bazı işlerini yaptırıyor kısaca çıkar ilişkisi dün yemege çıktık adam işyerinde o kadar modern dışarda eser yok yok kadın dedigin şu boyda etek gitmez olmaz her erkek bakar sonra bende hemen yemeğini yedim kalktım sogudum bir an ve tekrar yanıma geldi ne yapmaya çalışıyor ?

Sizin erkek arkadaşınız yok muydu?

İş arkadaşıyla yemeğe çıkılır da, "soğudum", "hemen yanıma geldi", vs. ifadeleri bunun bayağı bir flört yemeği olduğunu düşündürdü bana.

A
Sizin erkek arkadaşınız yok muydu?

İş arkadaşıyla yemeğe çıkılır da, "soğudum", "hemen yanıma geldi", vs. ifadeleri bunun bayağı bir flört yemeği olduğunu düşündürdü bana.
Arkadaş öyle 4 senedir tanıyorum daha evvelce yemege çıktık

Sizin sevgilin yok muydu?

Bu yemeğe çıktığın kişi 4 senelik arkadaşın hakkında hiçbir şey düşünmüyosun, çıkar ilişkisi demişsin, yemeğe çıkıyosun

Öykü ne diyosun kuzum sen
Birşey düşünmüyorum dedigim şey hissetmiyorum birşey yemege çıkacak kimse yoktu çıktım zaten fikirlerini görünce bı adam bunu dedim

Kendisine sor ne yapmaya çalıştığını.
4 senedir arkadaşın bir yemekte mi anladın farklı olduğunu.
Senin konularına hala inanan var mı merak ediyorum.

Bi insan sadece iş arkadaşı olarak gördüğü kişiden sırf dışarıda farklı diye neden soğur, yada söyle sorayım, daha önce neden ısınır? İş arkadaşıysa ve bişey hissetmiyorsan, sanane istedigi gibi düşünsün hanzo, ama yok hoşlandım diyorsan erkek arkadaşın bu durumda ne oluyor? Kafamda deli sorular

Siyasi
Kendisine sor ne yapmaya çalıştığını.
4 senedir arkadaşın bir yemekte mi anladın farklı olduğunu.
Senin konularına hala inanan var mı merak ediyorum.
Siyasi konular açıldı o yüzden

E senin sevgilin varmış!
O halde neden seninle ilgilenen, sana ilgi duyan bir adamla yemeğe çıkıyorsun ki?
Hem dört yıllık arkadaşmışsınız, dört yıldır bir sorununuz olmadıysa, şahsi fikirlerini pek de dikkate almayın, bu kadar yıl Nasıl iş arkadaşlığınız sürdüyse yine devam edin. Son olarak ben yine de size ilgi duyan birisiyle, bir ilişkiniz varken, mesafeli olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…