Nasıl yaklaşmalıyım

Tabiki zıt ama belki o benimle sevgili olmak istemeyebilir büyüğüm diye 😹Ama birisiyle vakit geçirmekten hoşlanırsınız ya ne bileyim bi konsere gitmek bi sergiyi gezmek işte böyle şeyleri onunla yapmak istiyorum🙈Ancak kankalıkla tanımlayabildim 😅
Hıımm o zamann benimle kanka olur musum bro deyin bakalım ne diyecek 😂 bence onu gezmek için bir yerlere çağırın kahveye gidin çay için bakalım ne düşünecek belki böyle böyle olur duygunuz neyse dile getirin çekinmeyin

😁😁😁 Bende dalgasına başladığım muhabbetin sonunu kendimden 4 yaş küçük kişiyle ne olduğunu anlamadan evliliğe bağlanmış olarak buldum.4.5 yıllık evliyiz.He desen şimdi ki aklında yapar mısın?Hayır evlilik oturana kadar neler çektim.Simdi her şey yolunda mutluyuz amaaa ne kaoslardan sonra....Boşver bence
Hahah sizinki de iyiymiş 😹İnşallah bundan sonra mutlu devam eder evliliğiniz

Hıımm o zamann benimle kanka olur musum bro deyin bakalım ne diyecek 😂 bence onu gezmek için bir yerlere çağırın kahveye gidin çay için bakalım ne düşünecek belki böyle böyle olur duygunuz neyse dile getirin çekinmeyin
Aynen bi adım atmadan bilemeyeceğim , ne yapayım bi çaya çağırayım bari 😹

Ya daha minik bir üniversite öğrencisi onlar daha 😂(görümcelik damarım tutmuştur)
Ciddi tabi ki düşünmem falan demişsiniz de bence flört için de pek uygun değil :emir_bebek:
Bir kahve içersiniz langırt oynarsınız falan filan belki

aa çok sevindim. böyle tatliş konulara hasret kalmışız :) madem instadan yanıtlaşıyorsunuz, o zaman oradan bir konu açıp buluşalıma getirebilirsin ;)

Hepinize merhaba😊Şimdi başıma geleceğini hiç düşünmediğim bir olayla karşınızdayım.Geçen yıl arkadaşlarımla tatile gittim ve orda bir çocukla tanıştım ama nasıl tatlı.😅Sonrasında efendim tatil bittikten sonra da instada ekleştik ve ara ara o benim hikayeme ben onun hikayesine cevap veriyorum falan. Peki dert nerde , dert şu ki ben 24 yaşındayım çocuk daha 20 sinde yani bildiğiniz benden 4 yaş küçük birinden fena etkileniyorum , ille ciddi ilişki olarakta düşünmeyin yani böyle gezsem eğlensem onunla hatta kanka olarak bile takılabiliriz 😅ama bildiğiniz aklımdan çıkmıyor çok kanım kaynadı kendisine.Ne yapılır böyle bir durumda bilemedim.Utanmasam gel bir şey içelim nolur diyeceğim artık 😹
hahahaha ben böyle tanıştığım kişiyle evlendim :KK70: tek fark eşim benden 2 yaş büyük.

Erkeğin küçüğü makbuldür dersi büyüklerimiz ve zaten bi hoşlantı var durmayın derimm adım atın ilk bukuşmayı siz ayarlayın ne olur

Hepinize merhaba😊Şimdi başıma geleceğini hiç düşünmediğim bir olayla karşınızdayım.Geçen yıl arkadaşlarımla tatile gittim ve orda bir çocukla tanıştım ama nasıl tatlı.😅Sonrasında efendim tatil bittikten sonra da instada ekleştik ve ara ara o benim hikayeme ben onun hikayesine cevap veriyorum falan. Peki dert nerde , dert şu ki ben 24 yaşındayım çocuk daha 20 sinde yani bildiğiniz benden 4 yaş küçük birinden fena etkileniyorum , ille ciddi ilişki olarakta düşünmeyin yani böyle gezsem eğlensem onunla hatta kanka olarak bile takılabiliriz 😅ama bildiğiniz aklımdan çıkmıyor çok kanım kaynadı kendisine.Ne yapılır böyle bir durumda bilemedim.Utanmasam gel bir şey içelim nolur diyeceğim artık 😹
Knka olmanız çok zor

Bu yaşta libidoları yüksek olur onların

Ama cinselliğe ve evlenmek yerine eğlenmek ise

Macera olabilir

Tabiki kolay aşık olmuyorsanız

Kolay aşık olup ona bağlanmanız ve onun kaçışı ile sonlanabilir durum

Etkileniyorsun ama kanka da olabilirsin anlamadım çok hic 24 yaşında gibi konuşmuyorsun.Tatilde kızlarla konuşup takipleşen bir çocuğa zaten güvenilmezken 20 yaşındaki ergene asla bakmazdım.

Etkileniyorsun ama kanka da olabilirsin anlamadım çok hic 24 yaşında gibi konuşmuyorsun.Tatilde kızlarla konuşup takipleşen bir çocuğa zaten güvenilmezken 20 yaşındaki ergene asla bakmazdım.
Niye 24 yaşında biri nasıl davranmalı tüm 24 yaşındakiler aynı mı davranmak zorunda ? 🤔

ay çok küçük senden sakın yaklaşma diyenler neyin kafasını yaşıyor ya?
erkekler kendilerinden 10 yaş küçük kızla sevgili olup evlenirken kimse bişey demiyor.
ve burada bunu kadınlar yapıyor. işte neden bu halde olduğumuz ortada.
neden erkek büyük olmalı? neden erkekler çıtır kızlarla evlenirken, kadınlar kocamış adamlarla evlenmek zorunda.
ya cidden sinir ediyor bu cahil kafalılar beni.
bunlar yüzünden bir adım ilerleyemiyoruz.
yaş konusunda bile bunu yapanlar diğer konularda kadına hakkını verir mi? asla.

O sizinle flört etmek isteseydi çoktan belli ederdi bence.

Back
X