Nasil yaklasmaliyim...

110 luk basortu orterim cogu zaman rengi siyahtir topuz yapmam ama ona bile sanki gunes vurunca ensen gorunecek gibi yorumlar yapar

Sıddet kadınada erkegede yakışmıyr Allah tan esınde bır anlık senı tartaklamamış bu tur hareketler esler arasu saygıyı butırır zamanla dıkkat etmek lazım saygısız evlılık yurumez

110 luk basortu orterim cogu zaman rengi siyahtir topuz yapmam ama ona bile sanki gunes vurunca ensen gorunecek gibi yorumlar yapar

ay kusura bakma arkadasim okudukca beynime kan yurudu
disardakiler senin kadar sapik degildir ins denir artik buna, of cok sinir bozucu.
dedigim gibi yol versem benimkide ayni moda gelebilir.
en sinir oldugum dindar gecinen erkek tipi.

Iyi yapmisdin bu kadar muhafazakarligin altinda ne var biliyomusun, baska kadinlarin boynunabakmasa o kadar sorun yaratirmi bakiyoki biride benim karimin boynuna bakar diye korkuyo özetle FİKİR NEYSE ZİKİR O DUR.

Hirpalaman yanlis, ama esin de kalkip kinayeli bir sekilde "ooo dedi yine dikkat etmiyosun" yanlis. Ooo sanki bilerek acmissin gibi olmus.

Siz kadin oldugunuz icin hirpalayabilirsiniz yani bir anlik bir sey.

Seninkine haklıyken haksız duruma düşmek denir.
Onun aşağılayıcı ikazı senin kendini mantıklı bir şekilde savunamaman.. Tencere kapak gibisiniz bence.

Valla ister anlık olsun ister planlanmış olsun yakaya yapışmak hırpalamak ne demek? Doğru mu sizce?
O yapsa aynı şeyi, böyle düşünün..

Bir de ayrıca..
Tesettürlüyüm, hem de baya tesettürlüyüm diyorsanız,öyle bir örtünüyor olmalısınız ki yanlışlıkla bile olsa boyun açılamaz, yanılıyor muyum? Eşarbınız veya şalınız ona göre yapılmıştır.

Ben de tesettürlüyüm bu arada, yanlış anlamayın, ilk örtündüğüm dönemlerde benim de başıma gelirdi..

Bence hiçte özür falan dilemeyin
O ne öyle ya yazın sırf laf etmesin diye eve kapanıyorsunuz
Yaz sıcağında boğazlı giyiyorsunuz
Siyah başörtü hep
Birde sürekli giyim eleştirisi ile karşı karşıyasınız (10 yıldır)
Eşiniz olacak kişi ise istediği gibi giyinip size söz hakkı vermiyor
Bence az bile dayanmışsınız yani yaka paça yapışmakta artık yılların birikimi demekki
Artık alttan almayın bnce yazık yani
Ne diye almış sizi birde tasma taksın tam olsun
Birde bu kadar ince eleştirdiğine göre bir kadının boynundan bile nefsi uyanıyor bu adamın
Cidden sinirlendim yani

Şimdi okudum, eşarbımı kaldırıp boynun gözüküyor diyormuş, bu çok saçma.
İyi o zaman gömleğimizi de kaldıralım belimiz görünsün, nasıl bir mantık..

Ama şu var tabii, hareket ederken açılma olasılığı varsa sıkıntı olur tabii.
Mesela bazı kıyafetlerin yakası çok açık oluyor, kapatması güç olabilir, ucu ucuna kapattıysanız da herhangi bir harekette açılabilir. Bu ihtimal dahilinde yapıyorsa o hareketi, hak verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…