- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Basortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercektenÖzür dilemelisin . Tamam demek bu kadar zor mu. ? Boynun açılmış derse aaaa boynum mu açılmış de, düzelt geç uzatma bence.
Basortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercekten
Bir anda oldu ama sabrimi okadar bitirdiki artik bende farkettim binanin icinde biri bizi gorseydi dedim sonra kendi kendimeEşiniz sizi yakanızdan tutup hırpalasa anlık bir şey diyip geçer misiniz?
Eee yazin o sicak havalarda napiyosun sen havale gecittirmeyemi calisiyo sanaBasortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercekten
Hep boyleydi hatta daha beterdi ama biraz azaldi on yıllık evliyizoff ne kadar sinir bozucu bri durum,
kac yillik evlisiniz her zmnmi boyleydi?
arkadaşım ben de tesettürlü bir kızım. Ailem de aşırı muhafazakardır. YaZ günü boğazlı badıyı kım giymis ki, eşiniz mal değil sonuçta. Ama tesetturluysek hakkını vermemiz lazım. Eşarbını veya şalını uzun tut güzel bir model yap. Boynun boğazın açılmaz. Kendimden biliyorum. Demekki daha önce çok muhabbet olmuş bu konuda ki tavrı bu şekilde koymuş . Ne yapıyım dıye soruyorsan söylüyoruz . Kötü bir niyet ve kinaye anlama lütfenBasortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercekten
Valla mümkün mertebe disari cikmamaya calisiyorum ciksamda yandim pistim off hadi eve gidelim diyorum surekli ki takilmasin banaEee yazin o sicak havalarda napiyosun sen havale gecittirmeyemi calisiyo sana
Bir anda oldu ama sabrimi okadar bitirdiki artik bende farkettim binanin icinde biri bizi gorseydi dedim sonra kendi kendime
Bir şeyler birikmiş demekki sizde. Küslükle bir sonuca varılacağını düşünmüyorum. Bence siniriniz geçince sakin sakin konuşun.Bir anda oldu ama sabrimi okadar bitirdiki artik bende farkettim binanin icinde biri bizi gorseydi dedim sonra kendi kendime
Ohoo isin var arkadasim seninValla mümkün mertebe disari cikmamaya calisiyorum ciksamda yandim pistim off hadi eve gidelim diyorum surekli ki takilmasin bana
Hep boyleydi hatta daha beterdi ama biraz azaldi on yıllık evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?