Nasil yaklasmaliyim...

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Direk konuya giriyorum.ben tesetturlu bi bayanim hemde baya duzgun tesetturlu esimdr bu konuda takintili denecek derecede hassas.bugunku zaten herzamanki olaya geliyorum.arabadaotururken boynum acilmis ooo dedi yine dikkat etmiyosun.bende o ara inecektim arabadan neyse indim binanin girisinde onu bekledim oturdugum icin oyle olmus yoksa normalde acilmiyo dedim oda bi igne takmak bu kadar mi zor dedi(onun dedigi yere igne taktigimda boynumu ceviremem yani o derece)(bu arada kendisine istemediği begenmedigi birseyi hayatta giydiremeyiz cok duskundur giyime kusama)tam o sirada onunda ustunde benim dar buldugum daha once giyme desigim bi T-shirt vardi bende binanin icinde bir anda nasil oldu bilmiyorum refleksle yakasindan tutup evet cok zor diye hirpaladim onu ama tamamen anlik biseydi.eve girdik evdede misafirler var arakamdan geldi ve ne b.k yersen ye dedi bana.bende bunuda dedin ya artik bisey diyemiyorum sana dedim.cikti gitti konusmuyo tabi bende konusmuyorum nasil bi tutum sergilemeliyim sizce fikir istiyorum sizden.

Özür dilemelisin . Tamam demek bu kadar zor mu. ? Boynun açılmış derse aaaa boynum mu açılmış de, düzelt geç uzatma bence.

Bir süre konuşma bakalım ne yapacak.
Çok gıcık ya. "oooo yine dikkat etmiyorsun" demek de nedir.

Özür dilemelisin . Tamam demek bu kadar zor mu. ? Boynun açılmış derse aaaa boynum mu açılmış de, düzelt geç uzatma bence.
Basortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercekten

esinin yakasna yapisabilecek duruma geldigine gore bu olaylar baya eskiye dayaniyor ve artik biktirmis belli.
bu sekilde hic birseyi cozemezsin ama ne yazikki.
kendi sinirlarini cizmelisin, maden sende zaten dikkat eden bir insansin, ben dikkat ediyorum farkindayim, arabadan inerken tabikide uzelticem ne zmn gordun actigimi demeliydin. yada bu tarz seyler iste.
ne yazikki dindar gecinen bazi erkekelr sadece eslerinin ortusunde buluyolar dindarlik kriterini.
benim esimde zmn zmn aynisini yapardi, ve evet yakasina yapisabilirdim. ama her seferinde ben farkindayim, tabiki biliyorum, hatta zmn zmn kendimi ovup ortaya cikararak ne kadarda mukemmel giyindigimi vurgularim. kafalarina kazimak gerekiyor bazen cunku.
sakince defalarca vurgulaman gerekiyor, umarim zmnla duzelir esin, cok sinir bozucu biliyorum.

Basortumun kenarini kaldirip boynun yine gozuyo ooo demesi yani ici e neden bogazli bisiyler giymedin demek ama yaz gunu bile bunu bama yapiyo eliyle acip bogazli badi giyip giymesigime bakiyor ozur mu dilemeliyim gercekten

off ne kadar sinir bozucu bri durum,
kac yillik evlisiniz her zmnmi boyleydi?

Eee yazin o sicak havalarda napiyosun sen havale gecittirmeyemi calisiyo sana

Bu tarz dikkatsizlikleri sürekli yapsanız tepkisini anlarım da zaten dikkat eden birinin arada bir olan
durumu kazadır olur diyerek geçilmesi gerek bence.

Uyarmaya bile gerek yok zaten bildiğin bir konuda sürekli uyarılmak çok itici olur çünkü.

Ben hakverdim size çok bunaltmış eşiniz.

arkadaşım ben de tesettürlü bir kızım. Ailem de aşırı muhafazakardır. YaZ günü boğazlı badıyı kım giymis ki, eşiniz mal değil sonuçta. Ama tesetturluysek hakkını vermemiz lazım. Eşarbını veya şalını uzun tut güzel bir model yap. Boynun boğazın açılmaz. Kendimden biliyorum. Demekki daha önce çok muhabbet olmuş bu konuda ki tavrı bu şekilde koymuş . Ne yapıyım dıye soruyorsan söylüyoruz . Kötü bir niyet ve kinaye anlama lütfen

tepene çıkarmışın.
kendi oh seksi kaslarını sergilesin,
senin tırnak kadar açığını abartsın.
uyuz oluyorum böyle heriflere.
Müslümanlık bi sana sanki.
senin tavrın da hiç hoş değil.
bu raddeye gelene kadar önlem alaydın böyle patlamazdın.
okadar dini hassasiyeti olan birinin de ii b.k yedin demesi de ilginç.

Bir anda oldu ama sabrimi okadar bitirdiki artik bende farkettim binanin icinde biri bizi gorseydi dedim sonra kendi kendime
Bir anda oldu ama sabrimi okadar bitirdiki artik bende farkettim binanin icinde biri bizi gorseydi dedim sonra kendi kendime
Bir şeyler birikmiş demekki sizde. Küslükle bir sonuca varılacağını düşünmüyorum. Bence siniriniz geçince sakin sakin konuşun.

Sende abartmişsin yani
Doveydin bide tamam üslubu hatalı ama hiç bir erkek tartaklanmayı haketmez!

Hep boyleydi hatta daha beterdi ama biraz azaldi on yıllık evliyiz

esin icin kiyafet tercihini degistri demiycem ama daha rahat giyinmeye calisabilirsin, hic rahatsiz olmana imkan vermeyecek sekilde. ama dedigim gibi boyle bir durumda her zmn tabiki dikkat ediyorum sende biliyosun, bu sekilde idsari cikarmiyim bilmiyomusun sanki tarzicvplar ver, umarim zmnla duzelir.
10 yil olmus halen daha ayni durum aslinda zor gibide gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…