nasil yapicam bilmiyorum ;(

gelnkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
67
56
3
33
İyi aksamlar..
Kizlar benim derdimde belki bircok insana gore dert degil ama kendime skinti yaptim 37haftalik hamileyim onumuzdeki hafta sonu insallah kendi evimize tasinicaz.annem ameliyat oldu yardimci olamaz.koca ev birsuru esya 1haftada nasil toplucam bilmiyorum.hamileligim biraz skintili ayakta durmam bile bana problem oluyo.napicam ben kayinvalidem kizim ben geliyim diyo ama oda 3haftadan once gelme imkani yok bizde hafta sonu tasinmazsak kirayla kredi taksidi denk gelcek odeyemeyiz napcam ben bi yandan korkuyorum ilk bebegim miyomum var agrim var dogumdan korkuyorm bi yandanda bunlari dusunmek skti artik beni ;( uzun oldu ama kusura bakmayin lutfen

Bazı Taşıma Şirketleri var. Eve girip eşyaları paketliuor elbiseleri askılara asıyor vesaire hepsini halledip taşıyor. Bi araştırın isterseniz. Yada Kardeşiniz,elti,görümce,kuzen onlara bakın

Bazı Taşıma Şirketleri var. Eve girip eşyaları paketliuor elbiseleri askılara asıyor vesaire hepsini halledip taşıyor. Bi araştırın isterseniz. Yada Kardeşiniz,elti,görümce,kuzen onlara bakın
Tasima sirketine baktim ama 1500lira istedi 4.kattan incek esyalar 5.kata tasincak oyle diyince daha fazla para istediler durumumuz pek fazla iyi degil ucu ucuna yetiyo extra bi masrafta yapamiyoruz gorumcem calisiyo bi pazari var ondada dugun varmis.eltimide istemedim cunku bi kac esyam kayboldu skintili biraz koydeki esyalarimida alir hep o yuzden istemiyorum baskada kimsem yok ;((

Biraz fazla para verirseniz Nakliyeciler topluyor ama ona kalmasın diyosanız akşamları eşinize toplatın :)
Oturduğunuz yerden direktifleri verin o paketleyip kutulasın üstüne nereye ait olduğunu içindekileri yazsın
Gidince de hayati olanları açıp yerleştirin diğerlerini yavaş yavaş yaparsınız o zamana kadar kutuda duruversinler.
Elbet bi yardıma gelen çıkar o zamana kadar

Kimseniz yoksa yardima esiniz de yok degil ya. Aksamlari geldiginde yavas yavas toplarsiniz birlikte. Eve gidince de yavas yavas yerlestirirsiniz. Allah bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Kimseniz yoksa yardima esiniz de yok degil ya. Aksamlari geldiginde yavas yavas toplarsiniz birlikte. Eve gidince de yavas yavas yerlestirirsiniz. Allah bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin insallah esimde 12 saat calisiyo agir bi isi var katlanicak artik baska yapicak bisey yok sanirim

Hiç yakın kuzen falan yok mu. Komşu da olur. Benim çok sevdiğim bi komşum taşınmıştı ikimizde hamileydik ama bir elin nesi var iki elin sesi dedik. Beraber toplanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…